- 24 Aralık 2011
- 2.723
- 3.865
- 133
Şu an hala ayrı yatıyor sanırım, hiç umursamadan kendi hayatına odaklan, sakın üzerine düşme Yeniden yanına geldiğinde ses etme o gece, yatsın uyusun yanında. Ertesi gün olunca sakin bir anınızda konuş dediğim gibi. Yaptığının yapıcı olmadığını, her kavgada yatak ayırmasının sizi yıprattığını, bir daha ayıracak olursa onu yatağa tekrar almayacağını, evliliğin çocuk oyuncağı olmadığını ve bu durumdan çok sıkıldığını söyle. Bunu aranız iyiyken söyle. Kararlı ol, sabrını zorladığını anlasın. Bir kere kararlı konuş sonra kapat konuyu.Canım benım cok sagol , bırdakı yatak ayırma olmasın dıye ne gıbı önlem alayım ,?
Ben bırdaha yatak ayırmasını ıstemıyorum. Bosanma konusunu bırdaha acmadı, tamam ozaman boşanalım dedıgım zaman . Fakat bu seferde yenı moda ayrı yaşayalım dusunelım dıyor .
Olur da sonra ilk tartıştığınızda yine yaparsa, gece bu yatakta uyumayacaksan bir daha dönemezsin, de, git sakinleş sonra dön yerine yat, de. Yok seni dinlemezse de aynı evin içinde onu yoksay. Kafana göre takıl. O yokmuş gibi davran. Kendiliğinden dönmeye kalkarsa da alma o zaman. Ta ki bir daha yapmayacağına söz verene kadar.
O evi ayıralım dediğinde de verdiğin cevap çok doğru bence. Aynen bu tavrını koru derim. Oturduğu yerden kadını göndermek kolay tabi ama kendi gitmesi zor geliyordur.
Ama benim aklıma başka şeyler de takıldı, yazdıysan da gözümden kaçmış olabilir ama bu kavgalar neden çıkıyor? Yani neden ayrılalım noktasına geliyorsunuz? Aileler mi evliliğinize burnunu sokuyor, işi mi çok stresli, yoksa çok mu bencil ve fevri de her şeye patlıyor? ya da sen fevri misin ondan hemen büyüyor? Sormak istediğim elle tutulur bir sebep var mı? Yoksa bu adamın geçinmeye mi niyeti yok?