Nasıl yükleneceğini bilsem canımFotograf koysan
ama yatak çok kapı girişinde kalıyor hoşuma gitmiyor offffBence pufu alip ortalayin guzel olur. Boyle olunca oylesine konulmus. gibi duruyor. Ortalarsaniz yine yatak basligi kullanmayabilirsiniz bile ama sık bisey deguzel durur. Benim fikrim .fotografa gore sagda gecis yeri azaliyor o zaman galiba ama sizi cok cok etkilemiyorsa takilmayin
gardrop bir tek o duvara sığıyor canım, girişteki duvar küçük kapı girişindeki sol duvardan bahsediyorum, orda tuvalet masam ve şifonyerim var.. başka da duva ryok odanın sağ bölümü ebeveyn banyosuyatakları genel olarak ışığı soldan alacak şekilde konumlandırırız normalde yanı yatağa yatarsınız ışık solunuzdan gelir yanlış duvarda duruyor gardrobun olduğu yerde olması lazım gardrobun karşısındaki duvarda ne var?
ışı dediğin gün ışığı mı avize miyatakları genel olarak ışığı soldan alacak şekilde konumlandırırız normalde yanı yatağa yatarsınız ışık solunuzdan gelir yanlış duvarda duruyor gardrobun olduğu yerde olması lazım gardrobun karşısındaki duvarda ne var?
ışık gün ışığı tatlım pencere önüne yatak koyulmaz normalde.gardrobun karşı duvarına yatak sığmıyormu başı? o karşı duvarın da fotosunu koyabilirmisin?gardrop bir tek o duvara sığıyor canım, girişteki duvar küçük kapı girişindeki sol duvardan bahsediyorum, orda tuvalet masam ve şifonyerim var.. başka da duva ryok odanın sağ bölümü ebeveyn banyosu
sığmıyor şekerim yaa yani sığar da gardrobun kapakları açılmazışık gün ışığı tatlım pencere önüne yatak koyulmaz normalde.gardrobun karşı duvarına yatak sığmıyormu başı? o karşı duvarın da fotosunu koyabilirmisin?
hımm boydan dar anladım canım işte baştan düzgünce yapsalar odaları insanlar böyle sıkıntı çekmeyeceklersığmıyor şekerim yaa yani sığar da gardrobun kapakları açılmaz
canım sen odayı tam anlayamadın sanırım dur foto koycam. bak bu fotoda yatağı 2 camın arasına ortaladım..Mevzu ettim mesele buydu zaten.hımm boydan dar anladım canım işte baştan düzgünce yapsalar odaları insanlar böyle sıkıntı çekmeyeceklerbaşka türlü bu odaya yerleşemezsin zaten fotodan gördüğüm kadarıyla duvar da çıkıntılık var kapının yanında dimi? tek çaren artık marangoza kendiniz ölçü verirsiniz o yatak başındaki peteğe göre ölçü verip başlık yaptırabilirsiniz hatta led falan döşetirsiniz kenarlarına şık bir model ortaya çıkar daha modern bir hava katabilir
gördüm canım anladım ordan başka yere koyamazsınzaten oranın ölçüsüne göre de bir başlık yaptırırsınız iştecanım sen odayı tam anlayamadın sanırım dur foto koycam. bak bu fotoda yatağı 2 camın arasına ortaladım..Mevzu ettim mesele buydu zaten.
bu plana göre zaten başka yere koyman imkansız o yatağı .burasını yatak odası diye tasarlayana diplomayı kim vermiş ona da hayret doğrusu neyse 15 cm boşluk kalıyor dedin ya oraya göre marangoza yatak başlığı yaptırırsınız diyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?