Yatak başlığı sorunu!

bendimahi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2013
3.659
2.375
198
Kızlar benim yatağım baza...Ve başlığım yok İlk evim kiraydı odayı daraltmasın diye başlık almadım yatağı duvara dayayıp kullandım, memnundum da...Şimdi yeni evimize geçtik. Yatak odam geniş fakat yatağı duvara dayayamadık çünkü gardolap duvara dayandı..kapıdan girişte tam karşıda birbirinden ayrı 2 küçük cam var..Ortasını yatak için ayırmışlar belli ki. Fakat tam ortaya getirsen yatağı, girişte full yatak gözüküyo bi garip duruyo. Ve duvara çok yakın olup yatağın kenarından odanın ebeveyn banyosuna dönen kısmına zor geçiyorsun. Bi tipsiz oluyor yani odanın şekli..
İlk başta nasılsa başlığım yok dedim ve iki camın tam ortasına getireceğime bi cama daha yakın koyarım yatak böylece odanın ortasında kalır ferah güzel bir görüntü olur dedim, öyle de oldu çok güzel fakat sorun şu: yatağı duvara dayayamadım çünkü camarın önünde petekler var, bir peteğin önüne geldiği için yatak duvara 15cm kadar mesafeli kaldı...e yatak başlığı da yok. yastığımızı duvara yaslayıp oturamıyoruz yani başlık alsam iki camı ortalamadığım için güzel durmaz ve zaten bir camın açılmasına engel olurum, ne yapcam ben yaa
Fikir verebilir misiniz canlar?
Resimler aşağıda..

Son düzenleme:
Asagida dosya yukle var. Mesaj yazdigimiz yerin ustundede fotograf isareti filan var ya oralari dene. Ama asagida dosya yukle den yapabilirsin.

Bence pufu alip ortalayin guzel olur. Boyle olunca oylesine konulmus. gibi duruyor. Ortalarsaniz yine yatak basligi kullanmayabilirsiniz bile ama sık bisey deguzel durur. Benim fikrim .fotografa gore sagda gecis yeri azaliyor o zaman galiba ama sizi cok cok etkilemiyorsa takilmayin

ama yatak çok kapı girişinde kalıyor hoşuma gitmiyor offff

Fikrimi sorarsaniz bu halinden iyidir. Gerci bakis acisi nasil rahat ediyorsaniz. Ben de simetri takintisi vardir ondan bana boyle rahatsiz edici geliyor ama hergun viren kullanan sizsiniz

yatakları genel olarak ışığı soldan alacak şekilde konumlandırırız normalde yanı yatağa yatarsınız ışık solunuzdan gelir yanlış duvarda duruyor gardrobun olduğu yerde olması lazım gardrobun karşısındaki duvarda ne var?

gardrop bir tek o duvara sığıyor canım, girişteki duvar küçük kapı girişindeki sol duvardan bahsediyorum, orda tuvalet masam ve şifonyerim var.. başka da duva ryok odanın sağ bölümü ebeveyn banyosu

ışı dediğin gün ışığı mı avize mi

gardrop bir tek o duvara sığıyor canım, girişteki duvar küçük kapı girişindeki sol duvardan bahsediyorum, orda tuvalet masam ve şifonyerim var.. başka da duva ryok odanın sağ bölümü ebeveyn banyosu
ışık gün ışığı tatlım pencere önüne yatak koyulmaz normalde.gardrobun karşı duvarına yatak sığmıyormu başı? o karşı duvarın da fotosunu koyabilirmisin?

sığmıyor şekerim yaa yani sığar da gardrobun kapakları açılmaz
hımm boydan dar anladım canım işte baştan düzgünce yapsalar odaları insanlar böyle sıkıntı çekmeyecekler başka türlü bu odaya yerleşemezsin zaten fotodan gördüğüm kadarıyla duvar da çıkıntılık var kapının yanında dimi? tek çaren artık marangoza kendiniz ölçü verirsiniz o yatak başındaki peteğe göre ölçü verip başlık yaptırabilirsiniz hatta led falan döşetirsiniz kenarlarına şık bir model ortaya çıkar daha modern bir hava katabilir

canım sen odayı tam anlayamadın sanırım dur foto koycam. bak bu fotoda yatağı 2 camın arasına ortaladım..Mevzu ettim mesele buydu zaten.

canım sen odayı tam anlayamadın sanırım dur foto koycam. bak bu fotoda yatağı 2 camın arasına ortaladım..Mevzu ettim mesele buydu zaten.
gördüm canım anladım ordan başka yere koyamazsınzaten oranın ölçüsüne göre de bir başlık yaptırırsınız işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…