Yatak odama dan diye giren görümceye mesaj

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.098
4.178
173
Kızlar evimde papağan var ve yatak odamdan geçilen odaya koyduk.neyse görümceler burda biliyosunuz kızımda onlara bayıldığı için bugun gitmek istedi agladi götürdüm aşağı . Sonra kızımı getirdiğinde görümceler de geldi kuş nerde diye sordu ben kuşun odasını kitledim boşa gitmeyin dedim. (Buarada kitlemeyi unutmşum, daha öncede gittikleri icin ve rahatsız oldugum için böyle dedim ayrica odam musaitte değildi.)

Neyse genede gittiler. kapıdan düdük çalacaklarmış kuşa. Bunu hiç düsünmedim kitli deyince gitmezler sandım ki kapıda açıkmış. Sinir oldum sonra çıktı gitti ben mutfaktayken. Simdi ben buna msj atip insanın yatak odasına dan diye girilmez artık rahatsız oluyorum açıkca söylemiyim dedim ama kimsenin bişeyden anladıgı yok yazmak istiyorum.

Kızlar haksız mıyım sizce? Kitledim dediğim halde neden odama gidiyor ki? Belki müsait değil ondan dedim? Rahatsız olduğumu anlamayip, kendilerini yabancı görmedikleri için mi böyle yoksa tam tersi gıcıklığımamı yapılıyor sizce? Yoksa benim mi gözüme batiyor herşeyleri? Buarada yakın olduğumuz için uzun suredir evli de oldugumuz için baya haşır neşir olduk yani daha dağınık halimide görmüşlerdi doğumdan sonra filan.

Bende yakın olduğu içindir kaldı ki papağanın orda ne işi var sonuçta sevdiklerini bakmak isticeklerini biliyorsunuzdur aşağı yukarı haksız mıyım ?
Evet aslinda doğru.cok ses yapiyor oglum uyurken o yuzden koymuştum ay bilemedim ki bana herşey batıyor buaralar ondanda olabilir

1 aydır evden cıkmıyoruz aynı binadayiz ah keşke uzak olsaydık bahanem olurdu
Birde bu aynı binada olunca neden böyle oluyor ya neden karantinaya felan mahal verilmiyor 🤦🏻‍♀️ Bizde aynı binadayız kaynanamlar eşimin halası teyzesi hepsi birer dairede ama kaynanamlar gelmek istiyor almayınca bozulunuyor en son bugün mecbur aldım 🤦🏻‍♀️

Görümce kaç yaşında? Hani çocuk, fazla genç filansa bazı şeyleri ince düşünemiyor olabilir. Yetişkin bir insansa da, gerçekten kuşa odaklandıkları için yatak odası olduğunu düşünmemiş olabilirler. Sonuçta kızınızla vakit geçiriyorlarmış, bir nevi oyun havasındalar yani. Yatak odasına dalınması sinir bozucu ama kötü niyet olmayabilir sanki. Kuşu başka yere alsanız, olmaz mı? Ya da kuşu görmek istediklerinde, odam müsait değil deyip, kuşu siz getirseniz mesela... Ama yok, görümcemin yatak odama dalmasının kuşla bir alakası olmadığına eminim, öyle mendebur, fesat bir insan ki diyorsanız, o zaman daha sert uyarın madem. Ama mesaj filan çocukça geliyor biraz.

Kızlar evimde papağan var ve yatak odamdan geçilen odaya koyduk.neyse görümceler burda biliyosunuz kızımda onlara bayıldığı için bugun gitmek istedi agladi götürdüm aşağı . Sonra kızımı getirdiğinde görümceler de geldi kuş nerde diye sordu ben kuşun odasını kitledim boşa gitmeyin dedim. (Buarada kitlemeyi unutmşum, daha öncede gittikleri icin ve rahatsız oldugum için böyle dedim ayrica odam musaitte değildi.)

Neyse genede gittiler. kapıdan düdük çalacaklarmış kuşa. Bunu hiç düsünmedim kitli deyince gitmezler sandım ki kapıda açıkmış. Sinir oldum sonra çıktı gitti ben mutfaktayken. Simdi ben buna msj atip insanın yatak odasına dan diye girilmez artık rahatsız oluyorum açıkca söylemiyim dedim ama kimsenin bişeyden anladıgı yok yazmak istiyorum.

Kızlar haksız mıyım sizce? Kitledim dediğim halde neden odama gidiyor ki? Belki müsait değil ondan dedim? Rahatsız olduğumu anlamayip, kendilerini yabancı görmedikleri için mi böyle yoksa tam tersi gıcıklığımamı yapılıyor sizce? Yoksa benim mi gözüme batiyor herşeyleri? Buarada yakın olduğumuz için uzun suredir evli de oldugumuz için baya haşır neşir olduk yani daha dağınık halimide görmüşlerdi doğumdan sonra filan.

Kız hepimiz ölcez boşver görümceleri 😂

Yogicim yakın oturduğun için bu kadar gözüne batıyor yoksa olayda bişe yok,doldurma kendini..

Görümce kaç yaşında? Hani çocuk, fazla genç filansa bazı şeyleri ince düşünemiyor olabilir. Yetişkin bir insansa da, gerçekten kuşa odaklandıkları için yatak odası olduğunu düşünmemiş olabilirler. Sonuçta kızınızla vakit geçiriyorlarmış, bir nevi oyun havasındalar yani. Yatak odasına dalınması sinir bozucu ama kötü niyet olmayabilir sanki. Kuşu başka yere alsanız, olmaz mı? Ya da kuşu görmek istediklerinde, odam müsait değil deyip, kuşu siz getirseniz mesela... Ama yok, görümcemin yatak odama dalmasının kuşla bir alakası olmadığına eminim, öyle mendebur, fesat bir insan ki diyorsanız, o zaman daha sert uyarın madem. Ama mesaj filan çocukça geliyor biraz.
22 yaşında, evet kızımla cook oynuyolar seviyolar birbirlerini onlarin evindede baya vakit geçiriyolar, ama dediğiniz gibi fesatlik var ikisinde de yani klasik sinir bozan görümce huyları var . Yuzyuze konuşmakta resmen imkansız lafı ağzına tıkıyorlar insanın :( bende de bişey var açıkca söylerken kıpkırmızı oluyorum diyceğim şeyi unutuyorum sinir oluyorum bu huyuma

İyi de siz yatak odama girmeyin dememişsiniz. Kuşun odası kilitli demişsiniz. Onlar da kapıdan duduk calicaz demişler. Yani sizin söylediğinizden yatak odama girmeyin anlamı cikmiyor ki. Bi beklentiniz varsa net olun.

Bence oda kilitli demesi gayet yeterli yani açık ve net açsa açar kapıyı dimi ama istemediğini belirtmiş oluyor daha niye illa kurcalanıyor saçma

Birde bu aynı binada olunca neden böyle oluyor ya neden karantinaya felan mahal verilmiyor 🤦🏻‍♀️ Bizde aynı binadayız kaynanamlar eşimin halası teyzesi hepsi birer dairede ama kaynanamlar gelmek istiyor almayınca bozulunuyor en son bugün mecbur aldım 🤦🏻‍♀️
Eş ve eş ailesi umursamıyor ..ben karantına tr am olsun diye direniyorum.gorusmemek işime de geliyor..olmadı acıkca uzun bir sure gorusmek ıstemıyorum dıyecegım ama cocukları görmek isteyecekler ...

Kız hepimiz ölcez boşver görümceleri 😂

Yogicim yakın oturduğun için bu kadar gözüne batıyor yoksa olayda bişe yok,doldurma kendini..
Cok doğru canim. Cocuklar yüzünden zaten sureklı gorusmek zorunda kalıyorum. Bilmiyorum cok yuz veriyorum bide

Bence oda kilitli demesi gayet yeterli yani açık ve net açsa açar kapıyı dimi ama istemediğini belirtmiş oluyor daha niye illa kurcalanıyor saçma
Aynen öyle belirttiğimi düşünüyorum ki cin gibiler herşeyden anlam çıkarırlar normalde

Eş ve eş ailesi umursamıyor ..ben karantına tr am olsun diye direniyorum.gorusmemek işime de geliyor..olmadı acıkca uzun bir sure gorusmek ıstemıyorum dıyecegım ama cocukları görmek isteyecekler ...
Aynen öyle... bende hep cocuklar yuzunden muhattap olmak zorunda kalıyorum onlari s sevmeye geliyorlar

İyi de siz yatak odama girmeyin dememişsiniz. Kuşun odası kilitli demişsiniz. Onlar da kapıdan duduk calicaz demişler. Yani sizin söylediğinizden yatak odama girmeyin anlamı cikmiyor ki. Bi beklentiniz varsa net olun.
Ama normalde herşeyden bi anlam cıkaran onlar 🤷🏼‍♀️ direk böyle desem kavga cıkar belki küserler biz senin odandan bişey mi çalıcaz derler.
Bende dolaylı olarak ona getirdim lafı aslında..

22 yaşında, evet kızımla cook oynuyolar seviyolar birbirlerini onlarin evindede baya vakit geçiriyolar, ama dediğiniz gibi fesatlik var ikisinde de yani klasik sinir bozan görümce huyları var . Yuzyuze konuşmakta resmen imkansız lafı ağzına tıkıyorlar insanın :KK43: bende de bişey var açıkca söylerken kıpkırmızı oluyorum diyceğim şeyi unutuyorum sinir oluyorum bu huyuma
O zaman odanıza yönelmelerini gerektirecek bahaneleri ortadan kaldırın. Kuşu mümkünse salona koyun mesela. Buna rağmen odanıza girme gafletinde bulunuyorsa, nasıl rahat edecekseniz öyle uyarın. 22 yaş çok küçük sayılmaz, sınırlarını gayet de bilmesi gerekiyor.

Bence açık açık canım yatak odam müsait değil başka zaman bakarsınız papağana deseydiniz daha açık ve net olurdu. Buna rağmen de birşey olmaz diyip girseydi, haklısınız derdim. Söyleyiş biçiminiz net değilmiş.

Ben sizi takmadıklarını düşünüyorum. Her evin bir düzeni, kuralı vardır. Oda kilitli deniyorsa karşıdaki insan o odaya girilmeyeceğini anlar. Aklınca salağa yatarak sizi takmamış görümce. Aklıma her zaman pasif kalan taraf sizmişsiniz gibi geldi o yüzden sizi takan yok diye düşünüyorum. Bence mesaj atmayın sizi suçlu çıkarabilir konuyu kapatın ama bir dahakine bu tarz bir durumla karşılaşırsanız tavrınızı net belirtin pasif kalmayın, hep geride durmayın... bırakın yüzünüz kızarırsa kızarsın neden çekineceksiniz ki azcıkta onunki kızarsın

Back
X