Yatak odama dan diye giren görümceye mesaj

Boş olan yatak odama girilmesin düşüncesini anlamıyorum. Uyanınca yatağınızı örtüp etrafta iç çamaşırı vs varsa kaldırmıyor musunuz? Boş odaya girince ne oluyor kız çocuğunla oyun oynarken düşünmemiş olabilir. Herkes aman aman düşünceli değil ki. Ki doğumda vs dağınık ortamını da görmüşler. Siz bir aile olmuşsunuz. Kendi kız kardeşin girse yine rahatsız olur muydun merak ettim
Valla haklısınız o an neden bilmiyorum sinir küpü oldum sanirim büyütülecek bişey değil... beni sinir eden sürekli cocuklardan dolayi onlarla yuzyuze olmak sanirm cunku surekli oynamak icin geliyolar 🤷🏼‍♀️ gerci bi yönden iyi bazen sinir oluyorm sadece

Valla haklısınız o an neden bilmiyorum sinir küpü oldum sanirim büyütülecek bişey değil... beni sinir eden sürekli cocuklardan dolayi onlarla yuzyuze olmak sanirm cunku surekli oynamak icin geliyolar 🤷🏼‍♀️ gerci bi yönden iyi bazen sinir oluyorm sadece
Sinir olma boşver çocukları oynatıp eğlendiriyor öyle düşün

Heralde bir bizde yatak odası mahremiyeti var dolabınızı karıştırmadıktan sonra yatağın ne mahremiyeti var herkesin evinde aynısı zaten. Ayrıca insanlar müneccim değil ki ne demek istediğinizi anlasın istemiyorsanız bahane bulmayın direk söyleyin. Bunu bile bile yaparlarsa evet o zaman sizi sinir etmek istemişlerdir. Birde kuşu odaya niye kilitliyorsunuz?

Heralde bir bizde yatak odası mahremiyeti var dolabınızı karıştırmadıktan sonra yatağın ne mahremiyeti var herkesin evinde aynısı zaten. Ayrıca insanlar müneccim değil ki ne demek istediğinizi anlasın istemiyorsanız bahane bulmayın direk söyleyin. Bunu bile bile yaparlarsa evet o zaman sizi sinir etmek istemişlerdir. Birde kuşu odaya niye kilitliyorsunuz?
Teşekkürler yorumunuz için. Kızım sürekli girip kafesten çıkarmaya çalıştığı için kilitliyorum kapiyi genelde

Gorumcem odama girer cikar isi varsa alacagi bisey varsa tabi. Karistirmak icin girmiyorsa neden sorun ediyorsunuz anlamiyorum? İnsanin odasinda her zamanmi ozel seyler olur hepmi camasir kalir anlamiyorum surekli evinize gelen kisiler varsa zaten yatak odanizi toplamak zorundasiniz bunu bukadar mesele etmeye hic anlam veremiyorum.

Kızlar evimde papağan var ve yatak odamdan geçilen odaya koyduk.neyse görümceler burda biliyosunuz kızımda onlara bayıldığı için bugun gitmek istedi agladi götürdüm aşağı . Sonra kızımı getirdiğinde görümceler de geldi kuş nerde diye sordu ben kuşun odasını kitledim boşa gitmeyin dedim. (Buarada kitlemeyi unutmşum, daha öncede gittikleri icin ve rahatsız oldugum için böyle dedim ayrica odam musaitte değildi.)

Neyse genede gittiler. kapıdan düdük çalacaklarmış kuşa. Bunu hiç düsünmedim kitli deyince gitmezler sandım ki kapıda açıkmış. Sinir oldum sonra çıktı gitti ben mutfaktayken. Simdi ben buna msj atip insanın yatak odasına dan diye girilmez artık rahatsız oluyorum açıkca söylemiyim dedim ama kimsenin bişeyden anladıgı yok yazmak istiyorum.

Kızlar haksız mıyım sizce? Kitledim dediğim halde neden odama gidiyor ki? Belki müsait değil ondan dedim? Rahatsız olduğumu anlamayip, kendilerini yabancı görmedikleri için mi böyle yoksa tam tersi gıcıklığımamı yapılıyor sizce? Yoksa benim mi gözüme batiyor herşeyleri? Buarada yakın olduğumuz için uzun suredir evli de oldugumuz için baya haşır neşir olduk yani daha dağınık halimide görmüşlerdi doğumdan sonra filan.
Yaz haklısın cunku. Basta boyle tepkiler koymayınca ınsanlar daha da hadsızlesıyor cunku

Seni samimi gördüğü için girmiştir abla kardeş gibi düşün. Kardeşin girse bu kadar alınmazdin bence. Ben hayatta böyle bir şey için mesaj falan atmazdım. Baksa bir şekilde bulurdum çözümünü. Hayır yani karıştırmaya falan girmemiş kuşun olduğu odaya geçmek için mecburi kullanmış. O kadar rahatsızsan evde biri varken kuşu odaya kitlemezsin, ki normal şartlarda da kitleme bence yazık hayvana. Senin odandan geçmek zorunda kalmadıklari bir yere koyarsın sorun çözülür. Mesaj atarsan görümcen de alınır gereksiz yere gerginlik yaratmış olursun

Sizi duyanda yatak odanizda binbir cesit ask oyuncaklari,fantazi malzemeleri var sanir 🤣🤣 alt tarafi daginik bi yatak ve birkac kirli camasir vardir eminim..ayni apartmanda yasiyormussunuz,kapiyi kilitlemek falan hic medenice degil bence kusura bskmayin

Siz papağanın yerini değiştirin. Geldiklerinde rahat görebilecekleri bir yerde dursun. Kapı kilitli bakmayın demenize rağmen giriyolarsa bence gıcıklığına yapıyolar. Mesaj değil de o an tepkinizi gösterirseniz daha iyi olur.

Canım ben şahsen yatak odama girilmesinden rahatsız olmazdım👍👍

Ama kilitli dediğim halde lafımın dinlenmemesine kızardım😡😡

Bence sen ordan taşınmadan sana rahat yok güzel bir kavga çıkar o bahaneyle de taşının bence ordan ne kadar uzak olursan o kadar tatlı olursun👍👍👍

Bu yatak odasınada kutsal mekan muamelesini hiç anlamış değilim hiç bir zaman böyle kurallarım olmadı müsait olmasa ne olur en fazla ortada çamaşır fln olur

Bu yatak odasınada kutsal mekan muamelesini hiç anlamış değilim hiç bir zaman böyle kurallarım olmadı müsait olmasa ne olur en fazla ortada çamaşır fln olur
Aslında kutsal mekan meselesi değil kilitli dediğm halde dinlemeden gitmesi sinir eden beni

Canım ben şahsen yatak odama girilmesinden rahatsız olmazdım👍👍

Ama kilitli dediğim halde lafımın dinlenmemesine kızardım😡😡

Bence sen ordan taşınmadan sana rahat yok güzel bir kavga çıkar o bahaneyle de taşının bence ordan ne kadar uzak olursan o kadar tatlı olursun👍👍👍
Aynen canim yaa sinir oldugum nokta o resmen beni takmadan gitti kilitli dediğim halde. Gercekten taşınmadan rahat yok😔

Valla ben en yakın arkadaşımın veya akrabamın odasına girmem ne kadar samimi olursak olalım. Düşünememiş kesin. Bir dahaki sefere yaparsa açıkça söyleyin. Uyarmadan anlamıyorlar...

Kızlar evimde papağan var ve yatak odamdan geçilen odaya koyduk.neyse görümceler burda biliyosunuz kızımda onlara bayıldığı için bugun gitmek istedi agladi götürdüm aşağı . Sonra kızımı getirdiğinde görümceler de geldi kuş nerde diye sordu ben kuşun odasını kitledim boşa gitmeyin dedim. (Buarada kitlemeyi unutmşum, daha öncede gittikleri icin ve rahatsız oldugum için böyle dedim ayrica odam musaitte değildi.)

Neyse genede gittiler. kapıdan düdük çalacaklarmış kuşa. Bunu hiç düsünmedim kitli deyince gitmezler sandım ki kapıda açıkmış. Sinir oldum sonra çıktı gitti ben mutfaktayken. Simdi ben buna msj atip insanın yatak odasına dan diye girilmez artık rahatsız oluyorum açıkca söylemiyim dedim ama kimsenin bişeyden anladıgı yok yazmak istiyorum.

Kızlar haksız mıyım sizce? Kitledim dediğim halde neden odama gidiyor ki? Belki müsait değil ondan dedim? Rahatsız olduğumu anlamayip, kendilerini yabancı görmedikleri için mi böyle yoksa tam tersi gıcıklığımamı yapılıyor sizce? Yoksa benim mi gözüme batiyor herşeyleri? Buarada yakın olduğumuz için uzun suredir evli de oldugumuz için baya haşır neşir olduk yani daha dağınık halimide görmüşlerdi doğumdan sonra filan.

Yatak odasına girilmesini hiccc sevmemm. Haklısınız kesinlikle. Benim de yengem yatağımda emziriyodu izinsiz hem dee yastigimi çıkarıp sirtina dayiyodu😂 o gidince sinirden kuduruyodum. Bi iki laf söyledim kayinvalidem odama giriyo durup durup cok saygisiz annem bile olsa odama girmesini istemem falan diye girmediartik

Birde bu aynı binada olunca neden böyle oluyor ya neden karantinaya felan mahal verilmiyor 🤦🏻‍♀️ Bizde aynı binadayız kaynanamlar eşimin halası teyzesi hepsi birer dairede ama kaynanamlar gelmek istiyor almayınca bozulunuyor en son bugün mecbur aldım 🤦🏻‍♀️
[/QUOTE

İlk gidecek olanlar sizsiniz deyin 😉
Ben söyledim ister darıl ister alın gelmeyin dedim çoccugunu bile göndermeye çalışan çıktı almıyorum kimseyi eve dedim.

Back
X