baya bi baktım resim bulamadım.Ama benim fikrim parlak gri yada füme fon. Üzerinde beyaz veya gri renkte pul-payet işlemeli tüllerden de tül kullanman. abanoz renginden yola çıkma bence.
yatak odası bölümüne koyduğun diğer resimlere de baktım cnm..öncelikle çok hoş bir takım beğenmişsin, güzel günlerde kullanırsınız inşaAllah....yatağınızın önündeki kırmızı koltuğu görünce direkt gözüme ; düz kırmızı organze uzun tüller geldi uçuş uçuş :)
fonu; japon stili siyah yaptırırsın, çok hoşş görünüyor o model..
veya fransız danteli siyah fon da kırmızı organze tülün yanında güzelll durur...
mutluluklar :)
cnm benimde salonla yatak odam siyah beyaz:)
salonumda yan kanatları siyah gri desenli yaptırdım tülüm kırık beyaz sade bi tül:)
yatak odamada bitane begendim yatak örtüsünün kumaşından yan kanat diktircem içindeki işlemeisndende tülü varmış:)komple takım olcak büyük ihtimal onu alcam siyah gümüş karışık yatak örtüm..perdemin tülüde beyaz gümüş siyah:)
eger onu almasaydım düz siyah yatak örtüsü ile düz siyah yan kanat ve gümüş beyaz tül alcam:)
ip perde luşşanışsz diyorlar cam açılınca birbirine giriyormuş bide perde giib durmuyor ya perde dedigin tiril tiril olmalı :)tavandan yere kdr:)
bence yatak örtünle takım olmuycaksa..düz siyah yan kanat ve gümüş beyaz tül al çok yakışır:)
Gri fon kullanıp beyaz tül yapabilirsin.
Hatta siyah beyaz çizgili tül olabilir.
Yada tamamen zıt olabilir. Kırmızı tonlarında perde hoş olur.
Yatak başındali aksesuarları kırmızı aksesuarlarla değiştirirsin.
Birde nacizane öneri. Yatak üstünde sanırım ayna var. Onu kaldır derim. Allah korusun deprem anında falan çok tehlikeli bu tarz şeyler.
slm bence ip perde çok yakışır.bende yeni yaptırdım yatak odama perde kırmızı stor siyak ve kırmızı ip perdede üstü çok harika duruyo .
böyle bir perde modeli nasıl sizce model ama renk değil renk çok güzel ama salonuma gümüşlü fon perde ve ip perdelerden siyahlı gümüşlü olucağı için yatak odamda da gümüş renkleri malesef olmaz ama model çok hoşuma gitti nasıl ama???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?