Yatak Odası Dekorasyonu Yatak odama HOSGELDINIZ!!

Tesekkür ederim canim..! Evet, o koyu renkler model sadece..benim cok hosuma gitti ve öyle kalmasini istedim..! zemuszemus

Daha güzelleri senin olsun..!

Tesekkür ederim canim..Gardrop sürgülü canim...beyaz olan yerlerden sürüyoruz..aynaya dokunulmuyor yani..! Dokunulsa´da fark etmez´di...ben aynalari cok seviyorum..! opuyorumnanaktan

markası, fiyatı ve nerden alındığını sormak istiyorum.Bende beyaz yatak odası takımı düşünüyorum

cnm benım cok guzel ve sık bı odan var.ıyı uykular dılıyorum sıze odanızda opuyorumnanaktan.yerdekı halının markasını ogrenebılırmıyım cnm acaba...

markası, fiyatı ve nerden alındığını sormak istiyorum.Bende beyaz yatak odası takımı düşünüyorum

Canim, Istanbul´dan ve özel yapim...yatak odasi, salon köse takimi, tv ünitesi, orta sehpa, puf ve yemek masasi hepsi 8.500 TL.

cnm benım cok guzel ve sık bı odan var.ıyı uykular dılıyorum sıze odanızda opuyorumnanaktan.yerdekı halının markasını ogrenebılırmıyım cnm acaba...

Tsk. ederim canim...! Halinin markasi "Kasmir Hali, Model: Sibel". opuyorumnanaktan

aayyy cok cok begendım allah cııne sndırsın guzelım
yatak örtun bır baska guzel
o eller de sahane guzel duruyorlar cok şık,
dolaplarında aynalı şıkır şıkır. allah guzel gunlerde oturmayı nasp etsın.

Cok teseskkür ederim canim...daha güzelleri senin olsun insALLAH!! opuyorumnanaktan

canım yatak odanı çok beğendim. özellikle sade ve aynalı olması çok hoşuma gitti.kapıların da beyazmış hem. ben de beyaz düşünüyorum. ama beyaz mobilya kullanışlı mı,temizliği sorun yaratıyor mu. bir de başlığın deri ise deri başlık tavsiye eder misin

Tesekkür ederim canim...! Ben beyaz´dan memnunum...tabiki toz daha yogun belli oluyor...buna engel olunmuyor zaten..! Hosuna gidiyorsa eger, icinde kalmasin...! Yatagin basligi beyaz...bir sorun yasamadim simdiye kadar..!

çok güzel canım beyaz zaten saflığın simgesi güle güel kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…