Yatak Odası Dekorasyonu Yatak odama HOSGELDINIZ!!

canm ya bana nerde yaptırdıgını özelden mesaj atarmısın!işçiliği filan harika olmuş bayıldım valla! Allah saglıkla mutlulukla kullanmayı nasip etsin!

Tesekkür ederim kizlar....daha güzelleri sizlerin olsun...kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

allah huzur ve mutlulukla yatmanızı eşyalarınızı güzel günlerde kullanmanızı nasip etsin :) dekor çok şık

beyaz mobilya hosuma gider ferah ferah çok güzel olmus canım odan güle güle kullan

çok güzel canım güle güle huzurla uyu
bende beyazı çok sevarim bu güne kadar 2 yatak odası değiştirdim hepsini açık renk aldım
açık renk yatak odasına çok yakışıyor

cok beğendim cnm ben
allah agız tadınızı bozmasın a.s.

Çok şık çok güzel iyi günlerde oturun opuyorumnanaktan

Tesekkür ederim kizlar...daha güzelleri sizlerin olsun..!! opuyorumnanaktan

beyaz beyaz ferah ferah oh çok güzel.. güle güle kullan..

Açık renk hastası biri olarak, yanılmadığımı anladım odan çok ferah ve sade canım, içinde mutlu mutlu uyu.
O ellerde çok hoş, takı, toka ıvır zıvırını asıyorsun heralde,
Perdende gelinliğin gibi sade, senin gibi hoş,
Tr evlenmek için geleceğin zaman bir konu açmıştında ağlatmıştın beni,
Şimdi alışabildinmi peki yeni hayatına?

Ah canim benim...:1hug: Tesekkür ederim güzel sözlerin icin..! Aglamis birde benim yüzümden..

Cok SÜKÜR alistim yeni hayatima ve yeni ortama..! Zaman herseye merhem oluyormus meger...zaten hayatta herkes kendi telasina düsüyor ve zaman akip gidiyor bir sekilde..!

Allah sağlık ve mutluluk versinde gerisi boş zaten, birde bakmışsın ki anne olmuşsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…