yatak odama ses yalıtımı yaptırmamı isteyen yan komşu :/

Ne için pardon?
Kim kapıma gelip ses yapıyorsunuz üstelik yatakodası sesi!? diyebilir.
Ne cürret ile.
Sesten rahatsız olan ses yalıtımı yapsın.
Nasil ne curetle toplu yasanilan yerlerde (bknz apartman dairesi) belirli kurallar vardir.
Siz ust kattaki cocuklar gece top oynayinca uyarmak yerine "uyaramam kendi evi ses yalitimi yaptirayim mi" diyosunuz? Madem seks tu kaka degil uyarinca niye "ne curetle!!!" diyosunuz? Ha salon sesi ha yatak odasi ne farketti?

Yavuz hirsiz ev sahibini bastirirmisa dondu bu konu bence teyze gelip ozur dilesin rahatsiz oldugu icin, normalde oldugu gibi dedikodu yapmak yerine insan gibi gelip soyledigi icin.

Cocuk bi tek yatak odasinda yapilmiyor canim baska odaya gecin, hem degisiklik olur yalitimi da yaptirin bence, o zaman istedigin kadar ses yaparsin
Senin sesin cikmasa bile sorun yatak olabilir maalesef, bizimki de asiri gicirdiyor

Çatır çatır yaparım diyen arkadaşlar kendi anne babalarınızın evinde de aynı performansı gösteriyo musunuz?
Kimse kimsenin özelini bu kadar bilmemeli. Benzeri başıma gelmişti yatak odalarımız aynı cephede. Haftada 3-4 kere kadının bağırışlarını duymamak için odamdan kaçtığımı, kulaklarımı tıkadığımı bilirim.

Vay arkadaş bu neymiş böyle kadınlar çığlık atıyor diyor insan garip geliyor tabi evli olmayınca bir de canı yandığı için de değil konu dışı oldu ama ehehe cidden bu kadar çok kişide de böyle olduğunu beklemiyordum

Ben hic ciglik atmadim, atana da rastlamadim komsu olarak ciglik atip bagiranlarin da zevk aldigina inanmiyorum
Komsum boyle sesler cikarsa korkarim ben valla

kimse kimsenin dort duvar icerisindeki yasantısına karısma gibi bir luksu yok. ister agırır , ister yırtınır.Ama oturulan apartmanada biraz ayak uydurmak gerek, ya tedbirini alıp ses yalıtımı vs yapılmalı , yada daha dikkatli olunmalı ,sonucta komsularla heran yuz yuze gelebilyoruz ,edep sınırlarını asmamak gerek diye düşünüyorum , yok ben cıglık atarım ,catır catırda devam ederim ,oyle seviyorum diyosa acil mustakil eve gecmesi gerek ,kimse kimsenin ozel hayatını , mahremini dinlemek ,duymak zorunda degil ,cok ayıp.
ya bide bu bagırır cagırırım diyen bayanlar bu ne large'lık ,sizin yatak efectinize kimse katlanmak zorunda degil.

Kimseninin inlemesini de yataginin gicirtisini da duymak istemem sahsen. Yuzyuze gelince o kisilerle, insan bi garip oluyor sonra.

Reactions: gve

mesela ben de gece 3 de gitarımla konser verebilirim.. özgürüm sonuçta, rahatsız olan ses yalıtımı yapsın

mesela ben de gece 3 de gitarımla konser verebilirim.. özgürüm sonuçta, rahatsız olan ses yalıtımı yapsın

Ben de evleniyim apartmanin koridoruna yatak aticam. Evli olunca ayip kavrami ortadan kalkiyomus nasilsa ha duvardan sesim gitmis ha boyle: D

Çekemeyen anten taksın gibi oldu bu

Hayır bunu diyenler üst komşusu sabahın 7sinde elektrik süpürgesi tutsa kapıya çıkar "bu saatte ne süpürgesi" diye.

Allah herkese "rahatsız olan ses yalıtımı yapsın" diyen komşu versin, düşünsenize, her türlü ses gürültü serbest! İster gecenin 4ünde rock müzik dinle, ister her dakika havlayan köpek al. Hiç problem değil

Bence müteahhitin gidermediği eksikliği oturanlar kendileri gidermeli. Aşağıdaki komşumuz biraz yükses sesle telefonla konuşsa veya öksürse vs... Ses sanki bizim evin diğer odasından geliyor sanırsın. Çoğu apartman böyle.
Evlenecek olsam yapacağım işlerden birisi ses yalıtım konusunu çözmeye çalışmak olur diye düşünürüm. Veya yan ve alt komşumla anlaşıp, bu konuda onların da muzdarip olduklarını anlarsam, masrafıyla vs. ortak çözüm bulmaya çalışmak isterim. Ses yalıtımı ne derece çözülür bilmiyorum ama illa ki birazcık çözüm bulunur.

Bİzde de aynen öyle yaa sesler olduğu gibi geliyor.Bir akşam annem bende kaldı.Bir horlama sesi.Annem sandım.Sabah dedim anne çok horluyosun diye o da eşim horluyo sanmış.Meğer horlayan üst komşummuş.Ertesi sabah anladım bende kimse yokken evde.Ama kiracıyız ses yalıtımı bize lüks :)

Bizim binada yan dairelerden ses gelmiyor ama ebeveyn banyosu sagolsun ust kattaki adam benim yanimda horluyor sanki. Fisildasmalar bile duyuluyor banyonun kapisi aciksa sirf bu yuzden bidaha ebeveyn banyolu evde oturmak istemiyorum...

değişik bi konu olmuş, çoğunlukla apartman hayatı yaşayan insanlarız bu tarz şeyler hep oluyor

bizim de alt katta bir yıllık evli bi çift vardı. ne yapıyorlarsa ses aynen bizim evdeydi. kulaklık takıp yatıyorduk, sonra annem söylemiş kıza sesiniz geliyor diye güzel bir dille incitmeden. ardından bunların çocuğu oldu sesler kesildi sadece bebek ağlaması kaldı

:))) napsinlar, bebek takatlerini bitirmistir :).

Nedense yaşlı teyzeler çok meraklı böyle şeylere.... resmen huzursuzluk vermek için demiş bence başka bişey değl. Artık kendilerinden geçtiği içinmidir nedir başkalarının özel hayatlarına bulaşmaya bayılıyolar. He hee tamam teyze hadi iyi günler diyip geçiştirseydin. Şakamıdır nedir ya :)))

Üst komşum 2 aylık yeni evli tüm sesler bazen çığlıklar bazen ritmik yatak gıcırtısı ardından ebeveyn banyosundaki sifon sesi ardından duş...... Odamda kitap okuyorum uyumadan ve açıkçası rahatsız oluyorum duymamayı yeğlerdim, iki gece de tam üçte uyandım sanki bizim yatak sallanıyor o derece uykudan eden bir ses.... Level atladılar yuhh dedim yani binayı yıkcaklar:) sinir bozucu ama asla gidip söyleyemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…