Nasil ne curetle toplu yasanilan yerlerde (bknz apartman dairesi) belirli kurallar vardir.Ne için pardon?
Kim kapıma gelip ses yapıyorsunuz üstelik yatakodası sesi!? diyebilir.
Ne cürret ile.
Sesten rahatsız olan ses yalıtımı yapsın.
Cocuk bi tek yatak odasinda yapilmiyor canimkızlarrr okuyorumm bütün yazılanlarıı evett kesinlikle bu yeni evlerdee ses yalıtımı olmalı ses çıkarmaya gelince dediğim gibi yalıtım o kadar kötuki ve gece demekki duyuluyor ben onlardan rahatsız olacak şekilde duymadım açıkcası he birde dediğim gibi yatağım ses çıkarmıyor ama yatak başlığım iki evi ayıran duvara yaslı dediğim gibi soramadımda ne sesi duydu ona göre önlem alim die
eşime gelince durumdan bahsettim tepkisiz kaldı yalıtımı araştırıp yaptıralım bi an önce dedi ama biz çocuk istiyoruz ve tam dönemimdeyimm yalıtımı beklemicem heralde dedi çocuk yapmak için tıkasın kulaklarını madem rahatsız oluyosa dedi
Ben hic ciglik atmadim, atana da rastlamadim komsu olarakVay arkadaş bu neymiş böyle kadınlar çığlık atıyor diyor insan garip geliyor tabi evli olmayıncabir de canı yandığı için de değil konu dışı oldu ama ehehe cidden bu kadar çok kişide de böyle olduğunu beklemiyordum
AynenBen hic ciglik atmadim, atana da rastlamadim komsu olarak
Komsum boyle sesler cikarsa korkarim ben valla
Yapilan yorumlardan tik-sin-dim.
Arkadaslar siz nerede yasiyosunuz? Yan komsunuz ananiz babaniz olsa da seks ozgurlugum sessiz yapamam mi diyeceksiniz?
Biri demis yatak odam kimene istedigin gibi devam.
Biri demis ozgurluk, gunduz vakti iciyo musunuz?
50yasindaki kadin yok kiskanmismis yok oglu cocukmuymus evlisiniz seks ayip degil diye suyunu cikarin ozaman. Ozgurlukle edebi karistirmayin arada ince bi'cizgi var.
Ses cikiyo ki soyluyo kadin belki yatak duvara carpiyo? Belki konusuyolar fisir fisir ses gidiyo. Bizim ust komsu gece ucte koltuga otursa duyuyorum. Eger ki yatak odasi sesi gelseydi bekar halimle gider uygun bi dille soylerdim sesten rahatsiz olan benim niye ben utanayim?
Yorumlardan sonra teyzenin agzina saglik diyorum. Demek ki uyarmak gerekiyo-mus. Kendi anneniz yapsa helal olsun anneme oh derdiniz. Bugun de su sitede bi'yasima daha girdim pes.
mesela ben de gece 3 de gitarımla konser verebilirim.. özgürüm sonuçta, rahatsız olan ses yalıtımı yapsın
Çekemeyen anten taksın gibi oldu bumesela ben de gece 3 de gitarımla konser verebilirim.. özgürüm sonuçta, rahatsız olan ses yalıtımı yapsın
Bİzde de aynen öyle yaa sesler olduğu gibi geliyor.Bir akşam annem bende kaldı.Bir horlama sesi.Annem sandım.Sabah dedim anne çok horluyosun diye o da eşim horluyo sanmış.Meğer horlayan üst komşummuş.Ertesi sabah anladım bende kimse yokken evde.Ama kiracıyız ses yalıtımı bize lüks :)Bence müteahhitin gidermediği eksikliği oturanlar kendileri gidermeli. Aşağıdaki komşumuz biraz yükses sesle telefonla konuşsa veya öksürse vs... Ses sanki bizim evin diğer odasından geliyor sanırsın. Çoğu apartman böyle.
Evlenecek olsam yapacağım işlerden birisi ses yalıtım konusunu çözmeye çalışmak olur diye düşünürüm. Veya yan ve alt komşumla anlaşıp, bu konuda onların da muzdarip olduklarını anlarsam, masrafıyla vs. ortak çözüm bulmaya çalışmak isterim. Ses yalıtımı ne derece çözülür bilmiyorum ama illa ki birazcık çözüm bulunur.
değişik bi konu olmuş, çoğunlukla apartman hayatı yaşayan insanlarız bu tarz şeyler hep oluyor
bizim de alt katta bir yıllık evli bi çift vardı. ne yapıyorlarsa ses aynen bizim evdeydi. kulaklık takıp yatıyorduk, sonra annem söylemiş kıza sesiniz geliyor diye güzel bir dille incitmeden. ardından bunların çocuğu oldu sesler kesildi sadece bebek ağlaması kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?