yatak odama ses yalıtımı yaptırmamı isteyen yan komşu :/


Aynı olayı karşı tarafın yaşadığı konular hatırlıyorum.Ses yapan komşu çokça ayıplanmış,alaya alınmıştı.
Kapının altından not atmak,ima etmek gibi öneriler gelmişti.Buradaki komşu,gelip açıkça söylemeyi tercih etmiş.
 
Konu açan KK kadınları her daim haklıdır,burda karşı çıkan birkaç kişide muhalefettir,anlayışsızdır.
 
Konu açan KK kadınları her daim haklıdır,burda karşı çıkan birkaç kişide muhalefettir,anlayışsızdır.
kk kadınları nabza göre şerbet vermede ustalaşmış artık.
 
AYYY TEYZEME BAKKK YAAA
 
Hatunlar ilginçsiniz ya :) Hatırlıyorum önceden de buraya 'komşumun yatak odasından sesler geliyor rahatsız oluyorum' diye bi konu açılmıştı ona da 'git söyle ne ayıp' falan demiştiniz.Şimdi de 'ona neymiş' tarzı yorumlar yapmışsınız.Tarafsız olsanız biraz...Yani olabilir kadın uydurmuyor heralde hem gayet anlayışlı davranıp nazik söylemiş rahatsız olduğunu bu durum da kocanıza söyleyin gerekeni yapsın bence.
 
Ne için pardon?
Kim kapıma gelip ses yapıyorsunuz üstelik yatakodası sesi!? diyebilir.
Ne cürret ile.
Sesten rahatsız olan ses yalıtımı yapsın.

21 sayfa boyunca konuştuk, tekrar baştan almayalım.
size bol sesli çatır çatır seksler.
nasıl olsa o daha da beter yapılan bol sesli sekslerin sabahında herkes aynı cümle kapısından girip çıkıyor.
cür'et demişken, rahatsız eden değil, rahatsız olan utanmalı değil mi?
 
Rahatsızlığını biraz haddini aşarak belirten bir komşu ile karşı karşıyasınız. Gerçekten ses yalıtımını düşündünüz mü?
 
Çok haklısın söylediklerinde daha önce tam tersi konular açılmıştı,git komşunla konuş,kapısından not bırak diyenler olmuştu ve çoğunluk ses çıkaran komşuyu suçlu bulmuştu,şimdi durum tam tersi olunca şikayetini belirten kişi suçlu oluyor,komşu teyze doğruyu söylüyordur belki.Durduk yere neden gitsin başkasının kapısına.
 
Yapilan yorumlardan tik-sin-dim.
Arkadaslar siz nerede yasiyosunuz? Yan komsunuz ananiz babaniz olsa da seks ozgurlugum sessiz yapamam mi diyeceksiniz?
Biri demis yatak odam kimene istedigin gibi devam.
Biri demis ozgurluk, gunduz vakti iciyo musunuz?

50yasindaki kadin yok kiskanmismis yok oglu cocukmuymus evlisiniz seks ayip degil diye suyunu cikarin ozaman. Ozgurlukle edebi karistirmayin arada ince bi'cizgi var.

Ses cikiyo ki soyluyo kadin belki yatak duvara carpiyo? Belki konusuyolar fisir fisir ses gidiyo. Bizim ust komsu gece ucte koltuga otursa duyuyorum. Eger ki yatak odasi sesi gelseydi bekar halimle gider uygun bi dille soylerdim sesten rahatsiz olan benim niye ben utanayim?

Yorumlardan sonra teyzenin agzina saglik diyorum. Demek ki uyarmak gerekiyo-mus. Kendi anneniz yapsa helal olsun anneme oh derdiniz. Bugun de su sitede bi'yasima daha girdim pes.
 
Ben anlamıyorum benzer başka konuda da şikayetçi olan buraya yazmıştı.
Bütün sesler duyuluyor valla rahatsız oluyoruz artık diye.
Konuş, uyar diyenler olmuştu.

Burada da teyze gelmiş uyarmış.

Haa empati yapınca utanılacak bir durum tabi ama bence evinize kadar gelip bu konuyu açtıysa
demek ki gerçekten oldukça ses gidiyor.. Bir de çocuk odası etkileniyormuş kadının çözüm araması normal bence.
 

alt katımda olsun , yanda olsun kac kisi oturuyor ..
hic ses gelmez,gitmez cok ilginc ...
 
Benimde aklıma o üst kat komşumdan ses geliyor diye açılan konu geldi

Herkes git söyle neden cekineceksin ses duymak zorunda değilsin mektup yaz falan demişti

Şimdi de ne curet neden söylüyor demişler apartman da toplu halde yaşanıyorsa toplu yaşamanın kurallarına uyulmalı hem sesinle rahatsız et hemde neden şikayet ediyor de. Iyimiş ya özgürlük bi tek size mi yani gece gece ses duymak zorunda miyim ben ? O zaman bende gecenin bi yarısı açayım müziği şikayete gelene de ne curet git ses yalıtımı yap diyim
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…