kk kadınlarını bazen çözemiyorum gerçekten. Yan komşunun ses yaptığı konu açılsa konu sahibini haklı bulur, komşuyu linç ederler; ses yapan kişi konu açınca da yan komşuyu haksız bulurlar . Tanrım
Konu açan KK kadınları her daim haklıdır,burda karşı çıkan birkaç kişide muhalefettir,anlayışsızdırkk kadınlarını bazen çözemiyorum gerçekten. Yan komşunun ses yaptığı konu açılsa konu sahibini haklı bulur, komşuyu linç ederler; ses yapan kişi konu açınca da yan komşuyu haksız bulurlar . Tanrım
Aynı olayı karşı tarafın yaşadığı konular hatırlıyorum.Ses yapan komşu çokça ayıplanmış,alaya alınmıştı.
Kapının altından not atmak,ima etmek gibi öneriler gelmişti.Buradaki komşu,gelip açıkça söylemeyi tercih etmiş.
kk kadınları nabza göre şerbet vermede ustalaşmış artık.Konu açan KK kadınları her daim haklıdır,burda karşı çıkan birkaç kişide muhalefettir,anlayışsızdır.
Teyze tatminsizlikten çekememiş sizi, valla yerinde olsam çatır çatır daha beterini yaparım kimseyi alakadar etmez
AYYY TEYZEME BAKKK YAAAKonun başlığıda malumm kızlarr henüz yeni evliyim 1 aylık dün akşam üzeri yan komşum şansa eşim evde yokken geldii 50 li yaşlarda tonton bi teyze hoşbeş muhabbet şaşırdım tabii kadın ne alaka sonra bana üst kattaki yatak odamın oğlunun odasıyla yanyana olduğunu ve ses yalıtımı yaptırmamız gerektiğini söyledi o kiracı olduğu için bizim yaptırmamız daha mantıklıymış ben şok içinde dinliyorum azımı açamadan yeni evlisiniz anlıyorum ben sizi hepimiz yeni evli olduk sonuçta ben sizin için söylüyorum gibi laflar etti ve gitti ben sadece bu konuyu eşime söylicem gereğini yaparız diyebildimm.. hayırr çığlık çığlığa bi yatak odamız yok ne duyduki rahatsız oldu diyemedimm ama utancımdan yerin dibine girdimm..
Ne için pardon?okuduğuma inanmak istemiyorum.
Ne için pardon?
Kim kapıma gelip ses yapıyorsunuz üstelik yatakodası sesi!? diyebilir.
Ne cürret ile.
Sesten rahatsız olan ses yalıtımı yapsın.
Çok haklısın söylediklerinde daha önce tam tersi konular açılmıştı,git komşunla konuş,kapısından not bırak diyenler olmuştu ve çoğunluk ses çıkaran komşuyu suçlu bulmuştu,şimdi durum tam tersi olunca şikayetini belirten kişi suçlu oluyor,komşu teyze doğruyu söylüyordur belki.Durduk yere neden gitsin başkasının kapısına.Hatunlar ilginçsiniz ya :) Hatırlıyorum önceden de buraya 'komşumun yatak odasından sesler geliyor rahatsız oluyorum' diye bi konu açılmıştı ona da 'git söyle ne ayıp' falan demiştiniz.Şimdi de 'ona neymiş' tarzı yorumlar yapmışsınız.Tarafsız olsanız biraz...Yani olabilir kadın uydurmuyor heralde hem gayet anlayışlı davranıp nazik söylemiş rahatsız olduğunu bu durum da kocanıza söyleyin gerekeni yapsın bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?