Yapilan yorumlardan tik-sin-dim.
Arkadaslar siz nerede yasiyosunuz? Yan komsunuz ananiz babaniz olsa da seks ozgurlugum sessiz yapamam mi diyeceksiniz?
Biri demis yatak odam kimene istedigin gibi devam.
Biri demis ozgurluk, gunduz vakti iciyo musunuz?
50yasindaki kadin yok kiskanmismis yok oglu cocukmuymus evlisiniz seks ayip degil diye suyunu cikarin ozaman. Ozgurlukle edebi karistirmayin arada ince bi'cizgi var.
Ses cikiyo ki soyluyo kadin belki yatak duvara carpiyo? Belki konusuyolar fisir fisir ses gidiyo. Bizim ust komsu gece ucte koltuga otursa duyuyorum. Eger ki yatak odasi sesi gelseydi bekar halimle gider uygun bi dille soylerdim sesten rahatsiz olan benim niye ben utanayim?
Yorumlardan sonra teyzenin agzina saglik diyorum. Demek ki uyarmak gerekiyo-mus. Kendi anneniz yapsa helal olsun anneme oh derdiniz. Bugun de su sitede bi'yasima daha girdim pes.
Konu sahibi sesli bir şekilde yapmadıklarını beyan etti.Nasil ne curetle toplu yasanilan yerlerde (bknz apartman dairesi) belirli kurallar vardir.
Siz ust kattaki cocuklar gece top oynayinca uyarmak yerine "uyaramam kendi evi ses yalitimi yaptirayim mi" diyosunuz? Madem seks tu kaka degil uyarinca niye "ne curetle!!!" diyosunuz? Ha salon sesi ha yatak odasi ne farketti?
Yavuz hirsiz ev sahibini bastirirmisa dondu bu konu bence teyze gelip ozur dilesin rahatsiz oldugu icin, normalde oldugu gibi dedikodu yapmak yerine insan gibi gelip soyledigi icin.
Şuan şahsa bel altı yorum yaptığınızı farkındasınız o zaman size çatır çatır vs derken.21 sayfa boyunca konuştuk, tekrar baştan almayalım.
size bol sesli çatır çatır seksler.
nasıl olsa o daha da beter yapılan bol sesli sekslerin sabahında herkes aynı cümle kapısından girip çıkıyor.
cür'et demişken, rahatsız eden değil, rahatsız olan utanmalı değil mi?
Benimde bir gözümün önüne geldi.hahahahahavalla teyzenin yüzünü hayal ettim şuannn
Hahaha aynaya bakıp, oynatalım uğurcum.....Tabi kesinlikle. E sonra asansörde faln karşılaşıyoruz yani
Dün yan komşumuzun evinde biri hapşurdu. Ben içimden çok yaşa dedim.
Ve o an eşimle göz göze geldik.
Eğer bir hapşurma sesi bile geliyorsa bizden ne sesler gidiyordur yarabbiimmmm
Hahaha aynaya bakıp, oynatalım uğurcum.....
Bir futbol programı vardı, Şansal ve erman toroğlu. Orada gol vs yi, tekrar gösterip yorum yaparken, Şansal Büyükağa görüntü yönetmenine "oynatalım uğurcum" derdi.Anlamadım canımcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?