- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.752
- 248
kaç yaşında olursa olsun, toplum içinde ve de aynı çatı altında yaşıyorsak dikkat etmeliyiz.
e 30 olunca yatak odasının mahrem seslerini duyması normal mi olacak?
sonra nasıl bakacaklar yüzyüze?
neyse gereği yapılmalı bence. yalıtımsa yalıtım...
Hahahaha .
Daha ergen dönemlerdeydim her şeyin yeni yeni farkına vardığım dönemler.
Yan dairemize yeni gelin geldi, hemde tam benim odamın bitişiği.
Önce gece eve gelmelerini bekledim sonra kulağımı duvara dayayıp yatmıştım, onlarında eli pek ağırmış ben eylemi beklerken uyuyakalmıştım.
Uyandığımda ne üzülmüştüm bir daha bu fırsat nasıl yakalanır diye.
Şaka bir yana benimde en büyük korkum sesimizin duyulması.
Üst komşumdan da alt komşumdan da hiç ses duymuyorum, umarım onlarda bizim seslerimizi duymazlar.
Üst komşumla aynı yaşlarda kızlarımız var onlar bebekken bizim kızın sesini duyuyorlarmış ama ben onların sesini çok nadir duydum.
Kusura bakmayın pek katılamıycam size
Cinsellik zaten öö kaka korkunç gösteriliyo vajinismus gibi bisürü korkuyla evleniyor kızlar
E bide evlenince aman komşu duyacak ya duyarsalar ya birlikte olduğumuzu anlarsalar bunuda düşünürse insanlar cinsellik küllüm kalksın ortadan ...
Tabiki çığlık çığlığa bağrılırsa insanlar rahatsız olur ama sessiz filmde çekilmiyo değil mi ?
Zaten arkadaş çığlık bağırma yok diyor komşu meraktan kulak duvarda dinliyoki duyuyo oda dinlemeyi versin
şu an sapla samanı birbirine karıştırıyorsunuz. aldınız yazdığımı nerden nereye çektiniz. banane kardeşim senin sevişme özgürlüğünden, sesini kıs öyle yap. az sesli çok sesli kimsenin cinsel yaşamını naklen dinleme ihtiyacında değilim, üstelik ergenlik çağında bir kız çocuğu yetiştirirken. hoş yetiştirmesem de rahatız olurdum, adı üstünde özel hayat.
siz sessiz yapında seksinizi biz dinlemeyiz. bu arada kulak duvarda falan şahit miydiniz. te Allahım ya!
sizin sevişme özgürlüğünüz varsa, toplum içinde yaşamanın belli kuralları var.
heyecan demeyelim de merak olsun onun adı.Özgürlük adı üstünde ...
Arkadaş çığlık yok bağırma yok dediğine göre duymadı için kulak+ duvar kalıp :)
Başka bi arkadaşya ergenlikte yeni gelini dinleme heyecanını anlatmış
Bukadar yeterli bence ...
heyecan demeyelim de merak olsun onun adı.
Ama yaptığımın asla doğru bir hareket olduğunu savunmuyorum ki zaten uyuyakaldığım için hiç bir şey duyamamıştım.
Duvarlar inceyse ses duyuluyor olabilir. Ben de geçtiğimiz sevgililer gününde üst katımızda bekar olan bir çocuğun resmen yaptığı her şeyi duymuştum, hatta sesten uyuyamamıştım bile.. Şok olmuştum ama kapısına gidipde birşey demedim tabiKonun başlığıda malumm kızlarr henüz yeni evliyim 1 aylık dün akşam üzeri yan komşum şansa eşim evde yokken geldii 50 li yaşlarda tonton bi teyze hoşbeş muhabbet şaşırdım tabii kadın ne alaka sonra bana üst kattaki yatak odamın oğlunun odasıyla yanyana olduğunu ve ses yalıtımı yaptırmamız gerektiğini söyledi o kiracı olduğu için bizim yaptırmamız daha mantıklıymış ben şok içinde dinliyorum azımı açamadan yeni evlisiniz anlıyorum ben sizi hepimiz yeni evli olduk sonuçta ben sizin için söylüyorum gibi laflar etti ve gitti ben sadece bu konuyu eşime söylicem gereğini yaparız diyebildimm.. hayırr çığlık çığlığa bi yatak odamız yok ne duyduki rahatsız oldu diyemedimm ama utancımdan yerin dibine girdimm..
O gün, o yaşta ve merak içindeyken doğru yanlış diye bir ayrım yaptığımı sanmıyorum.Duysaydın doğru mu olurdu
Doğru hareket demedim ki canım o yaşta öyle gerekmiş ne diyince :)
O gün, o yaşta ve merak içindeyken doğru yanlış diye bir ayrım yaptığımı sanmıyorum.
Şu an üzerinden 16-17 yıl geçmiş ben evlenmişim konuyla ilgili merak kalmamış v.s. ve empati yapabiliyorum asla tasvip etmiyorum.
O yaşlarda birisi bugün merak edip dinlemek istese gülerim, fakat dinlendiğimi hissetsem kızarım.
Ama maşallah şimdi ki çocuklar, hepsinde android telefonlar, İnternet paketleri evde bilgisayar tabletler v.s. kapı-duvar dinlemeye gerek yok, meraklarını gideriyorlar.
utancımdan soramadım ki ne duymuş diyemedim yani
Konun başlığıda malumm kızlarr henüz yeni evliyim 1 aylık dün akşam üzeri yan komşum şansa eşim evde yokken geldii 50 li yaşlarda tonton bi teyze hoşbeş muhabbet şaşırdım tabii kadın ne alaka sonra bana üst kattaki yatak odamın oğlunun odasıyla yanyana olduğunu ve ses yalıtımı yaptırmamız gerektiğini söyledi o kiracı olduğu için bizim yaptırmamız daha mantıklıymış ben şok içinde dinliyorum azımı açamadan yeni evlisiniz anlıyorum ben sizi hepimiz yeni evli olduk sonuçta ben sizin için söylüyorum gibi laflar etti ve gitti ben sadece bu konuyu eşime söylicem gereğini yaparız diyebildimm.. hayırr çığlık çığlığa bi yatak odamız yok ne duyduki rahatsız oldu diyemedimm ama utancımdan yerin dibine girdimm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?