hah işte şimdi olmuş canım bak nasıl ferah ve şık olmuş odanın havası değişmiş..güle güle kullan kahve krem uyumuna her zaman bayılmışımdır...avize de hakkaten güzelmiş ama biraz pahalı değilmi 150 dahi olsa bence pahalı ama parası sorun değil diyorsan al ışık yanınca süper durur..
bak ufak paralarla yaşadığın bir odayı nasıl hale getirdin şık olsun diye milyarlar harcayanlara kapak olur umarım..
yatak ortusunu geri verdim ve tavsiyeler uzerine dort mevsim aldim...krem rengi .. soyledgnz gibi bu daha ferah gosterdi .. hepinize tesekkurler...
Eki Görüntüle 360131 Eki Görüntüle 360129 Eki Görüntüle 360130 Eki Görüntüle 360132
hatocum zevkine ve sadeliğine hayranım.. okadar ferah bi oda olmuş ki..güle güle kullan canım...sende benim gibi çok şaşalı yata örtüsü sevmiyorsun sanırım...çok sade ve şık olmuş bu örtü...ama o yuvarlak halıyı ne yaptın değiştirdin mi... gayet yakışmıştı ve değişik bi tarz olmuştu...
canım ben o ip perdelerden pek anlamıyorum ama düşünürsen fiyatını bilmiyorum ama kruvaze tüller hoş olur bence altına da bir stor kanat falan da istemez hem...tul icin su p tuller szce nasl.. hatta fonuda ipli tulden yapsam. bayagi ucuz onlar... ipli yaparsam kanadi ve tul ksmn ne renk kullansam ???
harika olmuş.. abajurlar çok şık. renk kombinleri süper. herşey birbiriyle uyumlu. halılar abajur yatak örtüsü desenindeki renkler hatta mobilya rengi bile. göze hoş görünüyor. bi kargaşa yok. yatak örtünde bu daha güzel olmuş. açmışş odayı. güle güle kullann
yatak ortusunu geri verdim ve tavsiyeler uzerine dort mevsim aldim...krem rengi .. soyledgnz gibi bu daha ferah gosterdi .. hepinize tesekkurler...
Eki Görüntüle 360131 Eki Görüntüle 360129 Eki Görüntüle 360130 Eki Görüntüle 360132
tesekkurler .........ğüleğ ülee kulanann ben begendimm çok ferah ve iç acıçı
koctas.....................Abajurlarınız çok güzel bende arıyorum bu tarzda fakat bulamıyorum nerden ve nekadara aldığınızı öğrenebilirmiyim ...ayrıca bütün olarakta y.odanız çok hoş güle güle mışıl mışıl uyuyunnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?