Bu eve yeni tasindk kiraciyz kapilar eski kilit yeri bozuk
Kapıyı kılıtle bu ona en güzel cevap olurBen bir yillik evliym eşim evin tek oglu 2 ay önce dogum yaptim kv 5 gun once bebek gormesi icn bize geldi neyse her kaynana gibi laf sokar tabi elimdn geldignce cvbimi veririm ama şu odaya girmemesi icn bsy diyemiyorm kendisi her gece biz uyuduktn sonra yatak odamiza giriyoms ben hic gormedm farketmedm kendisi sabah anlatr gece geldm siz şu sekil uyuyodnz bu sekil uyuyodnz falan filan bende anne nie geliyn dedigmde bebek icn bebegn uzeri acilmams mi die bakmak icn dio ama ne kadar ayip ya o oyle deyince ben bile utnaiyom onun utanmasi gerekirken tabi uyaramiyom utancimdn 5 gun oldu geleli her gece giriyoms artk anlatrken sinirdn güluyorm bsy yapamiym diyemiyorm da nasil bi konusmayla onun bu odaya girmesini engellerm fikrlerinize ihtiyacm var
Birgun cirip ciplak yatacan yatakda bak gor yatak odasinin onunden gecmez
Eşinize söyleyin menteşeli sürgü alsın taksınBu eve yeni tasindk kiraciyz kapilar eski kilit yeri bozuk
Ee sen bunu yapacagini biliyosun ne diye kilit taktirmadin odaniza.Ilk evlendigm zamn onlarla karsilikli oturuyodk bi sabah bizi ariyo biz telfna cvp vermynce yaninda bizm evin yedek kiliti bulunuyoms tabi benm bundn haberm yok geliyo kapi ziline basmadn direk kilitle aciyo eve giriyo hic kapiya vurmadn direk kapiyi acio odaya girince bende eşimde yatakta sicradk bi an hirsz mi falan die cok korkttuk haliyle hemn odadan cikti sonra ben görmceme dedim annen nasil boyle bsy yapar 8 gorumcem var eşim tek erkek evdeki o da annesini uyarmusti ayip bida yapma die sonra ben baska şehire tasindm 5 gun oldu geleli yine ayni seyi yapiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?