Yatak odamiza giren kaynana

Kafayı mı yemiş o? Bunda söylemeyecek bir şey yok net olacaksın istemiyorum lütfen girme diyeceksin. Diliniz yok mu sizin ya?

Benim calistigim yerde biri anlatmıştı, eskiden kayınvalidesi ile aynı evde yaşarken çat diye gece yarısı yatak odasının kapısını açıp bakarmış. Bir de ertesi gün dermiş ki oğlumu memnun ediyor musun diye kontrol ediyorum. Ağzım açık kalmıştı .

insanın edebi ahlakı olmayınca yaptıgı ancak bukadar yakırsır
artık evine gitsin valideniz.belli ki bunalmış neyaptıgını bilmiyor

Kapının arkasına birşeyler koy ağırlık gibi o zaman zor girer

Ne yuzsuz insanlar var ya.

Sizin ki yatak odanıza girmiş..benim kaynana kişisi yazlıkları var oraya gitmiştik ilk evlendiğim sene tuvaletin kapısı arızalıydı 3 gün kaldım 4 kere ben tuvaletteyken patt diye daldı içeri ya deterjan alcam diyo ya makina bitti gibi geldi diyo en son duş alıyodum duşakabinin camlarımda şeffaf... bu yine pattt diye daldı içeri ay yıkanıyomuydun dedi! Gel anne gel oğlun bende ne buluyo onu mu görmek istiyosun bu ne terbiyesizlik yaa diye bir haykırdım! Hemen çıktım banyodan eşim görümcelerim oturuyo aşağıda havluyla indim kan beynime sıçradı çünkü.. siz tuvalletteyken içeri giren oluyo mu? Diye sordum hepsi suratıma aptal gibi bakıyo yoo dediler.. bu kadının benim nasıl tuvalet yaptığımla ya da nasıl yukandığımla zoru ne sürekli giriyo içeri dedim kaynana kıp kırmızı oldu.. eşime de döndüm kalk çabuk eve gidiyoruz bu ne yaa 3 günde 4 kere girdi içeri neyi merak ediyo anlamıyorum ki dedim.. eşim annesini bildiği için delirdi hemen toparlandık çıktık biz bi daha hiçç kalmadık annesinin ne yazlık evinde ne kışlık.. net olun kızdıysanız söyleyin yoksa daha beter oluyolar..

Ayyy çok teorik ederim seni ağzının payını verdiğin için
gecen de böyle bir konu açılmıştı KV girebilir diyenler daha çoktu baktım ki şuan kimse girebilir dememiş ağzının payını vermek lazım gerçekten

kitle kapını

O modelden bende de var canım laf anlatamazsınn en iysi kilit.Ben gündüzleri bile kilitlemeye başladım bir tek çocuk uyurken kilitlemiyorum onda da uyandı mi diye bakıyım dedim diye giriyo çocuk direkt sesten uyanıyo zaten deli ederler insanı.. .1 ay önce bizdeydi yine geliyo benimki dünyadan koptum yine

Bizimkide pat kut dalardi sabhlari iceri bide beni dürterdi esimin yaninda ilk yaptiginda yeni gelinim ya agzimi acmayim dedim ikincide yine tepemde beni dürtyo güya komiklik yapio bnuda esim goruyo bide guluyolar tovbe tovbe dedim geri yattim bidaha girdiginde tam ustumu deistryodum evde yatili misafiride vardi esimin teyzesigil tabi haliyle bu haldir güldür iceri girince benimki kudurdu kapiyi anasinin suratina bi hizla kapatti ne yapion sen ya diyip kapiyi calsana dedi ben şok veeee tabi zafer benim bida giremedi kv

Mal meydanda yatın utansın hayasız. Ertesi gün de gecenizin ne kadar güzel geçtiğinden sıkı bi uyku çektiğinizi anlatın.

Ardından kilit takın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…