- 29 Ağustos 2014
- 5.724
- 18.111
- 448
- 33
Bu akşm anne girme ayip oyle sey mi olur dedim yok ben burda oldugm sürece bebek içn dayanamam gelirm dedi bende yok ne bebegi bebek daha 2 aylik hareketz diyom yok ortu yuzune gelir bogulr falan bende dedim 2 aydr nasil baktysm oyle bakarm snki sen hep yanimzda mi olacan dedim tekrar bsy olmz sen benim kizmsn girsem de uzern acik da olsa bsy olmz dedi eşimde annesinn yanlis anlayip küsmemesi icn ustune gitmememi istedi az once dolap cektm onune bakalm yarna kadar ne olcak ya care aradigm konuya bak çıldrcam yani
Sizin ki yatak odanıza girmiş..benim kaynana kişisi yazlıkları var oraya gitmiştik ilk evlendiğim sene tuvaletin kapısı arızalıydı 3 gün kaldım 4 kere ben tuvaletteyken patt diye daldı içeri ya deterjan alcam diyo ya makina bitti gibi geldi diyo en son duş alıyodum duşakabinin camlarımda şeffaf... bu yine pattt diye daldı içeri ay yıkanıyomuydun dedi! Gel anne gel oğlun bende ne buluyo onu mu görmek istiyosun bu ne terbiyesizlik yaa diye bir haykırdım! Hemen çıktım banyodan eşim görümcelerim oturuyo aşağıda havluyla indim kan beynime sıçradı çünkü.. siz tuvalletteyken içeri giren oluyo mu? Diye sordum hepsi suratıma aptal gibi bakıyo yoo dediler.. bu kadının benim nasıl tuvalet yaptığımla ya da nasıl yukandığımla zoru ne sürekli giriyo içeri dedim kaynana kıp kırmızı oldu.. eşime de döndüm kalk çabuk eve gidiyoruz bu ne yaa 3 günde 4 kere girdi içeri neyi merak ediyo anlamıyorum ki dedim.. eşim annesini bildiği için delirdi hemen toparlandık çıktık biz bi daha hiçç kalmadık annesinin ne yazlık evinde ne kışlık.. net olun kızdıysanız söyleyin yoksa daha beter oluyolar..
kitle kapınıBen bir yillik evliym eşim evin tek oglu 2 ay önce dogum yaptim kv 5 gun once bebek gormesi icn bize geldi neyse her kaynana gibi laf sokar tabi elimdn geldignce cvbimi veririm ama şu odaya girmemesi icn bsy diyemiyorm kendisi her gece biz uyuduktn sonra yatak odamiza giriyoms ben hic gormedm farketmedm kendisi sabah anlatr gece geldm siz şu sekil uyuyodnz bu sekil uyuyodnz falan filan bende anne nie geliyn dedigmde bebek icn bebegn uzeri acilmams mi die bakmak icn dio ama ne kadar ayip ya o oyle deyince ben bile utnaiyom onun utanmasi gerekirken tabi uyaramiyom utancimdn 5 gun oldu geleli her gece giriyoms artk anlatrken sinirdn güluyorm bsy yapamiym diyemiyorm da nasil bi konusmayla onun bu odaya girmesini engellerm fikrlerinize ihtiyacm var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?