Yatak odamiza giren kaynana

Gerçekten kapıyı kitleme aklınıza gelmedi mi

Belki ayiplarsiniz bilemiyorum ama ben boyle durumlarda cok tahammulsuzum. Sebep her ne olursa olsun yatak odasina girilmez, buzdolabi acilmaz. Sende gece ic camasirinla uyu biraz utansin. Bebege bakmak ne ya ben korkarım girmeye.

2 aylık bebek ne kadar kımıldıyacak da üstünü açacakmış allah aşkına geçsin o işi ben olsam gündüz anlattığı zaman 'biliyorum ne yaptığını biz de uyanıktık kapı sesi duyunca kendimize çeki düzen vermek zorunda kaldık bi daha girme anne müsait olmuyoruz her zaman' derdim. Terbiyesizlik

Odanı kilitle

Bu gece dolap koycam kapinn arkasina baska care yok
Ben yanı evlıyken bır aylık fılan kaynanam odaya gırıp cekmeceyı açıp mum görüp aaa bunu nıye yaktınız demısdı bende esıme seslenıp aşkım annen gece yatak odasında loş ışıkda ne yaptıgımızı merak edıyor sen anlatırmısın demısdım morarıp kalmısdı valla o utanmıyosa sen hıc utanma yapısdır lafını densız Kadın koy kapının arkasına bısey giremesın

Hey Allah'ım ne kaynanalar var. Böyle yapınca ellerine ne geçiyor anlamıyorum ve anlamayacağım sanırım.

Kocanı uyarma ne var girsin der hinlik yapcaksın kocanı soydur deki bu gece çıplak ol sana öyle sarılmak istiyorum sen giyinik olabilirsin eşini ikna edersin gecede uyusun üstündeki örtüyü çek kaynanan girince oğlunu çıplak görsün günahda değil bir daha girmez utanır herhalde

Ben de öğrenci evinde kilit taktirmistim, odama
Herşey dahil on lira falan tutmuştu- kendimiz takmiştik tornavidayla
Hem bugün taktirmasan yarın bigün elbet taktıracan,çocuk ayaklanca. Kilitsiz yatak odası mi olurmuş
Bence tek çare kitlemek, eşek değilse anlar heralde uygunsuz olduğunuzu.
Ya da utanmayacaksaniz gecelikle yatin, o utansın

Iceri girdiginde uygunsuz bir vaziyetle karsilassa ne hissedecek acaba, nedir yani beklentisi. Sapkinlik bi baska bisey degil.

Kapının arkasına birşey koy kapı açılınca ona çarpıp ses yapacak bir şey.Sese sizde eşinizde uyanır herhalde belki uyandırdığı için utanırda bir daha girmez.
Çok ayıp gerçekten.

Bende ilk evlendigimin 1. ayında kv odamıza girmiş sabah eşim yokmuş odada sonrasında anlatıyordu eltime gorumceme ustum açılmış sıcaktan küçücük memeleri var demişti çok utanmistim

Bundan hoşlanmadığınızı bidaha girmemesi gerektiğini söyleyin. Esin ne diyo bu duruma?

Seninki kadar arsiz olmasada bende yasadim benzerini dogum yaptim b8ze geldi bebek gece aglayinca hoop odaya ya sabir soguk davrandim bebegi vermedim lafla degil ama tavirlarimla anlatmaya calistim misafirligi kisaltti ve gitti kısa dedigimde 1 ay kalacakti 22 gun kaldi
Allah akil fikir versin bizede sabir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…