Yatak odamiza giren kaynana

Eskiden benim kayinvalidede ayni seyi yapmisti aynen de bana soylemisti ertesi gun.Geldim baktim sen yayilmis yatiyordun oglum yatagin ucunda buzulmus dusecek gibiydi demezmi birde?))
Bende "oh anne iyiki daha erken girmemissiniz odaya oncesinde oglun yayiliyordu bende kucagindaydim cunku"demistim gulerek..
Son oldu bidaha giremedi odaya filan..
Tavsiye ederim.O odaniza habersiz dalacak kadar arsizsa sizde istediginiz cevabi verirsiniz..

Bu kaynanalar acaba bizi uygunsuz yakalamak için mi giriyor odaya anlamış değilim.

Yatak odasına girmek hoş değil tabi keşke girmese ama bebeği kontrol etmek için giriyormuş, bence anlayış gösterebilirsiniz.

Gelip aramıza yatsana deyin :) bu ne ya.kapıyı kilitleyin.mum gibi kalsin

Yatak odamiza girmen beni rahatsiz ediyor de.
Acikca soylemessen kimse anlamaz.

Kahkaha atarak böyle şeyde yeni duydum başkasının yanında deme üstün e güler de o alımını alir.baktinki devam ediyor uyar

esin uyarsin sen ne muhatap olacaksin ki bayagi arsizmis.eger esine ragmen girerse sert bi sekilde uyar alinirsa da alinsin.

ben normal gunde geldiginde bile yatak odama cocuk odama misafir dahi sokmam ki kayin valdem gorumcem vs asla giremez birak normal gunu gece yatak odama girecek. zaten dogum yaptim kalmaya bile.gelmedi gelmesinde siz taviz vermeyin krndinizden bence cok ayip ya

Eşiniz olacak bey söyleyemiyor mu annesine?

Terbiyesiz kadın.

Çok pasifsiniz belli ki. Söyleyemem diyorsanız arkadaşların dediği gibi kilit taktırın.

Fare yakalamak için yapışkan bantlar var.
Odanıza ondan koyun gece. Kv girerse ayağı yapışır kalır orda mecburen ses çıkarır eşin de uyanır sende dersin aa evde fare olduğundan şüphelendiğim için koymuştum tuzağı çocuğa dokunmasın diye, vah tüh sizin buraya gireceğinizi nerden bilebilirdim ki de.

Kapı kilitlenmiyorsa açılmaması için arkasına birşey koyun dolap sandık falan yada yatağı kapıya çekin

Yatak odasının kapısına "Hoş geldiniz" yazısı assanız ne güzel olur
İnceden anlayana hoş kapak. Da işte... Kimi anlar anlamazdan gelir, yüzsüze ne yapsanız fayda etmez.

Bebeği kontrol etmesine gerek yok. O olmayınca kontrole gerek oluyor mu. Annesi babası yanında bebeğin. Normallestirmeyin. Yatak odasına asla giremez bebeği gece kontrol etmek de üzerine vazife değil. Konu sahibi menteşeli sürgü alın olsun bitsin.

Ben benimkine çocuktan önce bütün ev senin sadece yatak odama girme demiştim .En son aha giriyorum işte ne olacak diye zıplıyor Du odanın içinde .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…