Ay bu da çok fenaymışBende ilk evlendigimin 1. ayında kv odamıza girmiş sabah eşim yokmuş odada sonrasında anlatıyordu eltime gorumceme ustum açılmış sıcaktan küçücük memeleri var demişti çok utanmistim
HATTA besmele bile çeker :))))bu gece sabaha kadar sevişin. iş üzerindeyken girsin kaynana odaya. bir daha kimsenin odasına dalmaz. hatta kendi odasına girerken bile kapı çalar eminim
Beyni küçücükmüş röntgencinin.Bende ilk evlendigimin 1. ayında kv odamıza girmiş sabah eşim yokmuş odada sonrasında anlatıyordu eltime gorumceme ustum açılmış sıcaktan küçücük memeleri var demişti çok utanmistim
Ay bi de ısrar ediyor kadına bak yüzsüzün dik alası çıktı. Çok sinir bozucuBu akşm anne girme ayip oyle sey mi olur dedim yok ben burda oldugm sürece bebek içn dayanamam gelirm dedi bende yok ne bebegi bebek daha 2 aylik hareketz diyom yok ortu yuzune gelir bogulr falan bende dedim 2 aydr nasil baktysm oyle bakarm snki sen hep yanimzda mi olacan dedim tekrar bsy olmz sen benim kizmsn girsem de uzern acik da olsa bsy olmz dedi eşimde annesinn yanlis anlayip küsmemesi icn ustune gitmememi istedi az once dolap cektm onune bakalm yarna kadar ne olcak ya care aradigm konuya bak çıldrcam yani
Ben daha beterini bir arkadaş ortamında kıxcağız güngür zangır anlatırken duydum şok. Kaynana gecenin bir yarısı odaya giriyor devamını anlayın. Kızcağız nasıl bi durumdaydı.Ben bir yillik evliym eşim evin tek oglu 2 ay önce dogum yaptim kv 5 gun once bebek gormesi icn bize geldi neyse her kaynana gibi laf sokar tabi elimdn geldignce cvbimi veririm ama şu odaya girmemesi icn bsy diyemiyorm kendisi her gece biz uyuduktn sonra yatak odamiza giriyoms ben hic gormedm farketmedm kendisi sabah anlatr gece geldm siz şu sekil uyuyodnz bu sekil uyuyodnz falan filan bende anne nie geliyn dedigmde bebek icn bebegn uzeri acilmams mi die bakmak icn dio ama ne kadar ayip ya o oyle deyince ben bile utnaiyom onun utanmasi gerekirken tabi uyaramiyom utancimdn 5 gun oldu geleli her gece giriyoms artk anlatrken sinirdn güluyorm bsy yapamiym diyemiyorm da nasil bi konusmayla onun bu odaya girmesini engellerm fikrlerinize ihtiyacm var
Kocana sarıl hatta onun da sana yapışmasını sağla yada hiç bişey olmasa bile o girdiği an üstünü başını topluyomus gibi yap utansın rezilBen bir yillik evliym eşim evin tek oglu 2 ay önce dogum yaptim kv 5 gun once bebek gormesi icn bize geldi neyse her kaynana gibi laf sokar tabi elimdn geldignce cvbimi veririm ama şu odaya girmemesi icn bsy diyemiyorm kendisi her gece biz uyuduktn sonra yatak odamiza giriyoms ben hic gormedm farketmedm kendisi sabah anlatr gece geldm siz şu sekil uyuyodnz bu sekil uyuyodnz falan filan bende anne nie geliyn dedigmde bebek icn bebegn uzeri acilmams mi die bakmak icn dio ama ne kadar ayip ya o oyle deyince ben bile utnaiyom onun utanmasi gerekirken tabi uyaramiyom utancimdn 5 gun oldu geleli her gece giriyoms artk anlatrken sinirdn güluyorm bsy yapamiym diyemiyorm da nasil bi konusmayla onun bu odaya girmesini engellerm fikrlerinize ihtiyacm var
Bu akşm anne girme ayip oyle sey mi olur dedim yok ben burda oldugm sürece bebek içn dayanamam gelirm dedi bende yok ne bebegi bebek daha 2 aylik hareketz diyom yok ortu yuzune gelir bogulr falan bende dedim 2 aydr nasil baktysm oyle bakarm snki sen hep yanimzda mi olacan dedim tekrar bsy olmz sen benim kizmsn girsem de uzern acik da olsa bsy olmz dedi eşimde annesinn yanlis anlayip küsmemesi icn ustune gitmememi istedi az once dolap cektm onune bakalm yarna kadar ne olcak ya care aradigm konuya bak çıldrcam yani
kBen bir yillik evliym eşim evin tek oglu 2 ay önce dogum yaptim kv 5 gun once bebek gormesi icn bize geldi neyse her kaynana gibi laf sokar tabi elimdn geldignce cvbimi veririm ama şu odaya girmemesi icn bsy diyemiyorm kendisi her gece biz uyuduktn sonra yatak odamiza giriyoms ben hic gormedm farketmedm kendisi sabah anlatr gece geldm siz şu sekil uyuyodnz bu sekil uyuyodnz falan filan bende anne nie geliyn dedigmde bebek icn bebegn uzeri acilmams mi die bakmak icn dio ama ne kadar ayip ya o oyle deyince ben bile utnaiyom onun utanmasi gerekirken tabi uyaramiyom utancimdn 5 gun oldu geleli her gece giriyoms artk anlatrken sinirdn güluyorm bsy yapamiym diyemiyorm da nasil bi konusmayla onun bu odaya girmesini engellerm fikrlerinize ihtiyacm var
Ya bence kv den utanılacak bişey yok kısa olsa sıfır kollu da olsa üstümde ben utanmam normalde kapalıyım ama beni evde şortla sıfır kolluyla gördüğü çok olmuştur ama odaya girmeleri ayrı bi durum he sen çıplak olursun eşin çıplak olur gece ve orası yatak odası ne de olsa. merak ediyormuş bebek de girmeye bahanesi olmuşBu akşm anne girme ayip oyle sey mi olur dedim yok ben burda oldugm sürece bebek içn dayanamam gelirm dedi bende yok ne bebegi bebek daha 2 aylik hareketz diyom yok ortu yuzune gelir bogulr falan bende dedim 2 aydr nasil baktysm oyle bakarm snki sen hep yanimzda mi olacan dedim tekrar bsy olmz sen benim kizmsn girsem de uzern acik da olsa bsy olmz dedi eşimde annesinn yanlis anlayip küsmemesi icn ustune gitmememi istedi az once dolap cektm onune bakalm yarna kadar ne olcak ya care aradigm konuya bak çıldrcam yani
Valla benm eşim yokken ve ben uyanıkken odama dank diye geldi ondan bile hoşlanmadım. Ama bi kereydi bişy demedm. Eğer eşim varken o şeklde girerse eşime söylicem annesine girmemesni söylesin. Eşim ve ben varken bi odada çocuklarm dışnda kmse giremez.Ben bir yillik evliym eşim evin tek oglu 2 ay önce dogum yaptim kv 5 gun once bebek gormesi icn bize geldi neyse her kaynana gibi laf sokar tabi elimdn geldignce cvbimi veririm ama şu odaya girmemesi icn bsy diyemiyorm kendisi her gece biz uyuduktn sonra yatak odamiza giriyoms ben hic gormedm farketmedm kendisi sabah anlatr gece geldm siz şu sekil uyuyodnz bu sekil uyuyodnz falan filan bende anne nie geliyn dedigmde bebek icn bebegn uzeri acilmams mi die bakmak icn dio ama ne kadar ayip ya o oyle deyince ben bile utnaiyom onun utanmasi gerekirken tabi uyaramiyom utancimdn 5 gun oldu geleli her gece giriyoms artk anlatrken sinirdn güluyorm bsy yapamiym diyemiyorm da nasil bi konusmayla onun bu odaya girmesini engellerm fikrlerinize ihtiyacm var
kapıyı kitleyi oldu olacak aranıza da yatsın tam olsunBen bir yillik evliym eşim evin tek oglu 2 ay önce dogum yaptim kv 5 gun once bebek gormesi icn bize geldi neyse her kaynana gibi laf sokar tabi elimdn geldignce cvbimi veririm ama şu odaya girmemesi icn bsy diyemiyorm kendisi her gece biz uyuduktn sonra yatak odamiza giriyoms ben hic gormedm farketmedm kendisi sabah anlatr gece geldm siz şu sekil uyuyodnz bu sekil uyuyodnz falan filan bende anne nie geliyn dedigmde bebek icn bebegn uzeri acilmams mi die bakmak icn dio ama ne kadar ayip ya o oyle deyince ben bile utnaiyom onun utanmasi gerekirken tabi uyaramiyom utancimdn 5 gun oldu geleli her gece giriyoms artk anlatrken sinirdn güluyorm bsy yapamiym diyemiyorm da nasil bi konusmayla onun bu odaya girmesini engellerm fikrlerinize ihtiyacm var
Kapiyi kitle yada arkasina bi camasir at kapiyi itsin acamasin camasir sıkıssın ses olur zaten kapi zorlaninca sende uyanirsinBen bir yillik evliym eşim evin tek oglu 2 ay önce dogum yaptim kv 5 gun once bebek gormesi icn bize geldi neyse her kaynana gibi laf sokar tabi elimdn geldignce cvbimi veririm ama şu odaya girmemesi icn bsy diyemiyorm kendisi her gece biz uyuduktn sonra yatak odamiza giriyoms ben hic gormedm farketmedm kendisi sabah anlatr gece geldm siz şu sekil uyuyodnz bu sekil uyuyodnz falan filan bende anne nie geliyn dedigmde bebek icn bebegn uzeri acilmams mi die bakmak icn dio ama ne kadar ayip ya o oyle deyince ben bile utnaiyom onun utanmasi gerekirken tabi uyaramiyom utancimdn 5 gun oldu geleli her gece giriyoms artk anlatrken sinirdn güluyorm bsy yapamiym diyemiyorm da nasil bi konusmayla onun bu odaya girmesini engellerm fikrlerinize ihtiyacm var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?