Yatak odamiza giren kaynana

Bu akşm anne girme ayip oyle sey mi olur dedim yok ben burda oldugm sürece bebek içn dayanamam gelirm dedi bende yok ne bebegi bebek daha 2 aylik hareketz diyom yok ortu yuzune gelir bogulr falan bende dedim 2 aydr nasil baktysm oyle bakarm snki sen hep yanimzda mi olacan dedim tekrar bsy olmz sen benim kizmsn girsem de uzern acik da olsa bsy olmz dedi eşimde annesinn yanlis anlayip küsmemesi icn ustune gitmememi istedi az once dolap cektm onune bakalm yarna kadar ne olcak ya care aradigm konuya bak çıldrcam yani

Bende ilk evlendigimin 1. ayında kv odamıza girmiş sabah eşim yokmuş odada sonrasında anlatıyordu eltime gorumceme ustum açılmış sıcaktan küçücük memeleri var demişti çok utanmistim
Beyni küçücükmüş röntgencinin.

Ay bi de ısrar ediyor kadına bak yüzsüzün dik alası çıktı. Çok sinir bozucu
Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir. Laftan anlamıyorsa girmesini engelleyin
Terbiyesiz kadın.

Ben daha beterini bir arkadaş ortamında kıxcağız güngür zangır anlatırken duydum şok. Kaynana gecenin bir yarısı odaya giriyor devamını anlayın. Kızcağız nasıl bi durumdaydı.
Lütfen ağızınım payını verin. Odanın kapısını da kitleyin. Onun derdi bebek değil. Sizi kontrol etmek bence.
Ya bu nedir ya vallahi billahi duydukça okudukça.
Allah'tan kayınvalidem yok diyorum.
Bebeğinizi sağlıkla sıhhatle büyütün.
Rabbim bahtını güzel eylesin inşaallah.

Kocana sarıl hatta onun da sana yapışmasını sağla yada hiç bişey olmasa bile o girdiği an üstünü başını topluyomus gibi yap utansın rezil
Yada yattıktan sonra kapının arkasına yastık yada sandalye bırak kapıyı zorlasin girmek için zorladığı da uyanirsin zaten müsait değilim de

Benim annem 40 liyken odamıza girmeyi bırak bazen evden çıkıp komşuya geçerdi rahat etsinler sarilsinlar opussunler diye derdi :)

oğlunla senin görmenin uygun olmayacağı durumda olabiliriz, kapıyı kapıyorsak bir sebebi vardır elbet; diyin bakalım ne diyecek

Bazen dusunemiyorlar. Açıkça söylemek gerekiyor. Onların çocukları olduğumuz için bizi kadın ve erkek olarak algilayamiyorlar. Benzerini annemle yaşamıştım. Odamıza ısrarla girmeye çalışıyordu, acilmayinca aramalar. Sonrasinda anneme elin oğlu, odada çıplak olabilir, sevisiyor olabiliriz. Bu ısrar nedir diye sorunca ki yüz ifadesini anlatamam. Sok olmuştu. Utandı. Yani aklına bile gelmemiş bunlar. Net bir dille uyarın.

Kapıyı kitle gece biraz uyanık ol o geldıgınde bas yaygarayı
k

Kayinvalideniz bebek bahanesiyle sizi kontrole geliyor artik ne gormek istiyorsa.
Kilit taktirmak, kapi arkasina dolap koymak degil de unutamayacagi bi ders vermek lazim
Bırakin rezil olsun burada cok guzel fikirler verilmis. Boyle arsizlasan kayinvalideye her sey mustehak

Ya bence kv den utanılacak bişey yok kısa olsa sıfır kollu da olsa üstümde ben utanmam normalde kapalıyım ama beni evde şortla sıfır kolluyla gördüğü çok olmuştur ama odaya girmeleri ayrı bi durum he sen çıplak olursun eşin çıplak olur gece ve orası yatak odası ne de olsa. merak ediyormuş bebek de girmeye bahanesi olmuş

Oglum 3 aylik iken kv gelmişti bize. Bizin koridorda isigimiz aciktir ve kapimiz hafif aciktir. Yani uygunsuz birsey olsa kesin onlemini alirim.Çok uykusuz kaliyordum bazen cocugu ayagimda sallarken uyuya kaliyordum.
Uykumda hafiftir aslinda oda giriyormus bebege bakmak icin. Bir kac kere agayimdan almis bebegi besige koymus. Basta cok rahatsiz oldum
Kendisi anlatti bana kizim bebge baktim dusecek diye korktum odaya girdim ama beni duymadin bende uyandirmak istemedim bebegi yerine koydum diye.

Sonra hak verdim kendince oda rahat edemiyor art niyet aramadim.
Ama gece bebegi emzirirken uyanik oldumu anlayip odaya girmesinden rahatsiz oluyordum cunku sevmiyorum gogsumu gostermeyi. Uyanik kalabilmek icin telefonla ugrasdigimi gorunce " gece bebegi emzirirken bile tlfnla ugrasiyo" demesine icerleyip "evet yoksa bebegin uzerine yatip kalacam anne nasi uyanik tutayim kendimi" dedim ve sustu

Valla benm eşim yokken ve ben uyanıkken odama dank diye geldi ondan bile hoşlanmadım. Ama bi kereydi bişy demedm. Eğer eşim varken o şeklde girerse eşime söylicem annesine girmemesni söylesin. Eşim ve ben varken bi odada çocuklarm dışnda kmse giremez.

kapıyı kitleyi oldu olacak aranıza da yatsın tam olsun

kapı kilidini yaptır 50-60 lira bişi sonra da kilitle

Kapiyi kitle yada arkasina bi camasir at kapiyi itsin acamasin camasir sıkıssın ses olur zaten kapi zorlaninca sende uyanirsin

Yada kapi kulpuna bisey tak bebegin oyuncagi cingiragi gibi acilimca yere dussun korksun iyice : D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…