Queen of the North Kuzeyin Kızı Kayıtlı Üye Katılım 14 Mayıs 2010 Mesajlar 16.538 Emoji Skoru 22.579 Puanlar 923 21 Aralık 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Queen of the North #1 kızlar yatak odam bambu ve parlak beyazdan oluşuyo gardrobun orta hattında ve şifonyer aynasında füme renk ayna var hangi tonlarda halı alabılırım biraz canlı dursun istıyorum fikir verirmisinz
kızlar yatak odam bambu ve parlak beyazdan oluşuyo gardrobun orta hattında ve şifonyer aynasında füme renk ayna var hangi tonlarda halı alabılırım biraz canlı dursun istıyorum fikir verirmisinz
kesraa 09.07.2011 Kayıtlı Üye Katılım 23 Eylül 2010 Mesajlar 316 Emoji Skoru 0 Puanlar 66 Yer İzmir 24 Aralık 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Queen of the North #2 yatak örtünün rengi de önemli ona uygun bir ren olmalı ayrıca duvar renkleri de belli mi
Queen of the North Kuzeyin Kızı Kayıtlı Üye Katılım 14 Mayıs 2010 Mesajlar 16.538 Emoji Skoru 22.579 Puanlar 923 24 Aralık 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Queen of the North #3 kesraa .!.: yatak örtünün rengi de önemli ona uygun bir ren olmalı ayrıca duvar renkleri de belli mi Genişletmek için tıkla... duvarlar kum bejinden biraz daha açıkça yatak örtüm altın sarısı yaldızlı var birde krem rengi var halı belli olunca perdeyide ona göre yapıcam
kesraa .!.: yatak örtünün rengi de önemli ona uygun bir ren olmalı ayrıca duvar renkleri de belli mi Genişletmek için tıkla... duvarlar kum bejinden biraz daha açıkça yatak örtüm altın sarısı yaldızlı var birde krem rengi var halı belli olunca perdeyide ona göre yapıcam