• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odasına Dan Diye Dalan Kaynana

Aaah ahh bu kvler bizde eşimle oturuyoruz bi aksam saat 22 civarı. Dış kapıdan şık şık şık sesler geliyo eşimle şaşırdık ne oluyo diye sonra çelik kapı açıldı ve kvnin kafasını gördüm supriiiz diyip damadı ve kızıyla dann diye içeri giriverdiler artı ben tesettürlü biriyim ki damadanin yanında da tesettürü mu hiç bozmam. Yaz günü evde saçım başım açıktı haliyle hiç düşümden girmişlerdi Allah akıl fikir versin. Buzz kesmiştim sinirimden hiç bişey de diyemedim şoktan
Tesettürlüsünüz ve kv. Damat gelin kapıyı şıkır şıkır açıp evinize mi girdi. Yahu anahtarın kv de ne işi var :kızgın:Belki banyoda çıplak eşinizleydiniz. Ev bu ya ev. :duduk:insanın evi mahremi en özeli. Bi arasın müsait misiniz geliyoruz desin. Kapıyı açıp içeri girmek Sürprizzzz demekte ne oluyor. Valla ben kv. Ye sürprizzzin alasını gösterirdim de siz yine iyi alttan alıp bişi dememişsiniz.

Günaydın hanımlar,

Başlıkta bahsettiğim gibi oldu ve neye uğradığımı şaşırdım.

6 Aylık evliyim ve şuan 4 aylık hamileyim. Geçtiğimiz aylarda sabah erkenden ormana gideceğiz diye KV' de de kaldık. Sabah bizi uyandırmak için yattığımız odaya girmişti ama geceden hastaydım da zaten çok kafama takmamıştım.

Bu hafta sonu bize kalmaya geldi. Kp nöbetçi olduğu için evde tek kalmasını ben istemedim ve davet ettim eşimde gitti aldı. Ki her yerde söylerim çok severim kendisini değer veririm. Kaynana gibi hiç görmedim de aslında.

Sabah 9 gibi uyandık ve eşimle muhabbet ediyorduk. Kalkacaktım da zaten. Bir de kış geldi diye yorganı çıkardık ve gece sıcak olduğu için geceliğimi çıkarmışım yere atmışım zıbınla uyuyordum. Sabah pat diye kapı açıldı yok artık dedim neye uğradığımı şaşırdım. Eşimde dan diye niye giriyorsun anne dedi. Noldu dedi kv. Belki işimiz var dedi eşimde. Sabah sabah iş mi oluyor kalkın dedi. Yatağımın yanına kadar geldi. Camın önüne geçti dışarıyı seyretti. Ben öylece kalakaldım. Yorganın altından çıkamadım da yerde geceliğimi gördü birde.

Dün den beri hala etkisinden çıkamıyorum. Evet bir şey yapmıyorduk ki bu çok doğal. Eşime de gün içinde etkisinden çıkamadığımı bir daha gelirse kapıyı kitleyeceğimi söyledim. Kötü niyetle yapmadığını düşünüyorum ama ne olursa olsun patavatsızlıktır bu ve buz gibi soğudum şuan.

Daha önce de bahsetmiştim zaten, görümcem de eve geldiğinde dolaplarımı kurcalardı.

Bir kaç ay sonra doğum yapacağım ve eminim bizde kalacak kv. Belki görümcem de gelecek. O zaman ne yapacağımı bilmiyorum. Zaten üzerimde doğum yapmamın vermiş olduğu stres olacak birde çocuk ağladı bahanesiyle gece gündüz odama girerse ne yapacağımı inananın bilmiyorum. :KK43:
Yuh dicemm. Benm kvde de bikere girmisti cok bozulmustum ben kardesmn odasini gectim. Kizimn odasina girerken bile tik tik yapyrm smdiden ogrensin diye. Kim olursa olsun asla hos degil. kilitlemek iyi fikir. Hayr bide girmis ustunede siva cekmis. Oglu o kadr soylemis ona ragmen camdan izlemek saka gibi. Hic bozmaym esinzde sizle ayni dusuncede anladgm kadaryla en guzeli kapiyi kilitlemek

Böyle insanların varlığına şaşırıyorum. Bence uygun dille konuşun ve samimi olmayın. Kalsın evinde yalnız ne olacak. Kimse kimsenin evinde kalmasın. Yazlık falan olsa anlarım ama kalmaya gitmeyiverin nolursa olsun.

Senin kaynana dalıyomuş yine.Benimki kaynanalı görümceli:halay:3 yıllık evliyim bi ögretemedim :uykucu: bir gün pazar sabahı saat 7de görümce hanim yatagimin başında dikilmiş beni çağırıyor.tabi gece çocuk emziren gün içinde evin işlerine koşturan bir ana olarak aşırı sinirlendim.Acil bişey oldu sandım beşiğe baktım bebe uyuyor e hayrola ki dedim.Uyuz o saatte ped varsa versene demeye gelmiş halâ olur sinirlenirim o güne..:sinirli:normalde tek yatan hanfendilerin odalarina girmiyorum bile kendileri kalkana kadar ama kari koca yataktayken anlamıyorum neyi merak edip giriyolar:KK51:1. Çocuk oldu 2.ye başladılar mi diye olabilir :KK73:

Bebek doğunca da kapınızı kilitli tutarsınız gece. Sabah uyanınca da açarsınız kilidi. Eğer kapıya vurup açın derse müsait değilim anne açamam dersiniz. O da zamanla alışır zaten hatasını anlar

Kilitle kapini anlasin artik.
sen girme dan diye bak böyle yapiyorum de

seni tebrik ederim iyi sakin kalmışsın ben kızardım utanmaktan çok. o evli bir çiftin odasına dalmaya utanmıyorsa ben mi utanıcam. bir insan düşüncesiz olur da bu kadar mı olur ama ...

Eşiniz bir şey söylemedi mi peki
Yoo söyledi 1 ay kimsenin yüzüne bakmadım herkes anladı aniyacagani. Eşimin savunma şöyle. Eve bakmislardie salonun ışığı yaniyo diye girmişler yatak odası yansa gelmezlerdi. Ama salonda uygunsuz olabilirdik ki ben açık seciktim. Ama insanlar malll olduğu için anlatamıyorsun.

Bu çok güzel bir bahane bence birdaha asla yatıya cagirmayin siz de gidip yatılı kalmayın.
Oldu ki geldi o zamanda kapıyı kilitleyin asla açmayın çalarsa falan da geliyoruz deyin geçin.

Yoo söyledi 1 ay kimsenin yüzüne bakmadım herkes anladı aniyacagani. Eşimin savunma şöyle. Eve bakmislardie salonun ışığı yaniyo diye girmişler yatak odası yansa gelmezlerdi. Ama salonda uygunsuz olabilirdik ki ben açık seciktim. Ama insanlar malll olduğu için anlatamıyorsun.
Ne demekmiş o,ben mutfakta bile olsam hoşgöremem böyle birşeyi.Ben de uzun kol uzun etek giyinirim ev haricinde,evim benim rahat alanım,kapının eşiğine bile habersiz bastırmam kimseyi,çok ayıp etmişler,neyse öğrenmişlerdir artık:işsiz:
Yatakodası yansa gelmezlermiş,eh bir zahmet yani:KK51:

Daha dur başında bekleyip bebeğin emmesini seyredecek :D

Çok ayıp gerçekten , kapınizi kilitleyin zorlasin acamayinca geri dönsün .. edepsiz kadin

Başligi okuyunca sen anlat karadenizdeki asiye geldi aklima "GÜZEL ANLARIMIN KATILI SANIYE HANIM"dercesine :D:D

Benimkide cocuk aglayinca dank diye odama girerdi . Zaten o varken esimle ayri odalarda kalirdik. Kocama oglum sen uykusuz kalma git rahat rahat yat dinlen derdi sanki cocuklar sadece benim cocugum gibi davranirdi. Gercekten kv ile dogumdan sonra ayni evde kalmak cok sinir bozucu bence simdiden bi yolunu bul sende kalmasin . Benimki benim sinirlerimi altust edip kocamla beni birbirimize sokmustu .

Günaydın hanımlar,

Başlıkta bahsettiğim gibi oldu ve neye uğradığımı şaşırdım.

6 Aylık evliyim ve şuan 4 aylık hamileyim. Geçtiğimiz aylarda sabah erkenden ormana gideceğiz diye KV' de de kaldık. Sabah bizi uyandırmak için yattığımız odaya girmişti ama geceden hastaydım da zaten çok kafama takmamıştım.

Bu hafta sonu bize kalmaya geldi. Kp nöbetçi olduğu için evde tek kalmasını ben istemedim ve davet ettim eşimde gitti aldı. Ki her yerde söylerim çok severim kendisini değer veririm. Kaynana gibi hiç görmedim de aslında.

Sabah 9 gibi uyandık ve eşimle muhabbet ediyorduk. Kalkacaktım da zaten. Bir de kış geldi diye yorganı çıkardık ve gece sıcak olduğu için geceliğimi çıkarmışım yere atmışım zıbınla uyuyordum. Sabah pat diye kapı açıldı yok artık dedim neye uğradığımı şaşırdım. Eşimde dan diye niye giriyorsun anne dedi. Noldu dedi kv. Belki işimiz var dedi eşimde. Sabah sabah iş mi oluyor kalkın dedi. Yatağımın yanına kadar geldi. Camın önüne geçti dışarıyı seyretti. Ben öylece kalakaldım. Yorganın altından çıkamadım da yerde geceliğimi gördü birde.

Dün den beri hala etkisinden çıkamıyorum. Evet bir şey yapmıyorduk ki bu çok doğal. Eşime de gün içinde etkisinden çıkamadığımı bir daha gelirse kapıyı kitleyeceğimi söyledim. Kötü niyetle yapmadığını düşünüyorum ama ne olursa olsun patavatsızlıktır bu ve buz gibi soğudum şuan.

Daha önce de bahsetmiştim zaten, görümcem de eve geldiğinde dolaplarımı kurcalardı.

Bir kaç ay sonra doğum yapacağım ve eminim bizde kalacak kv. Belki görümcem de gelecek. O zaman ne yapacağımı bilmiyorum. Zaten üzerimde doğum yapmamın vermiş olduğu stres olacak birde çocuk ağladı bahanesiyle gece gündüz odama girerse ne yapacağımı inananın bilmiyorum. :KK43:
İyi senin yine kadın benim kp daldı bir kaç defa mal mıdır nedir.

Back
X