Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz aslında çok uyumlu bir çiftiz pek problemimiz yok ama gel gör ki eşim de erken boşalma problemi var ve bunu konuşamıyoruz
Sorun sizden kaynaklanıyor olabilir mi? Ben henüz bekarım ama, burda okuduğum kadarıyla erkeklerin bu tarz durumları hazmedemediğini anladım. Bu sorunu buraya yazarken bile onun "odun" olduğunu itham etmişsiniz, kendisine kullandığınız cümleyi düşünemiyorum kusura bakmayın.
Aynen!
Kocasının cinsel problemi olan kadının eşini "odun" diye tabir etmesi ne çirkin!
Adam tedaviye yanaşmıyorsa böyle kabul edeceksiniz istemiyorsanız da boşanın adama hakaret etmek yerine!
ben kocamı sevdiğim için bi çözüm arıyorum ayrıca ben kocamın yüzüne de bazen .' odunsun ' derim o da bana gülümser sen de kıcıksın der güler geçeriz herkesin 'odun 'sözcüğüne bakışı farklı olabilir bize göre normal bir sözcüktür ha ben yardım istedim sana yargıla demedim
kocamı nasıl sevdiğim sizi ilgilendirmez ayrıca ben ona hakaret etmıyorum o sizin görüşünüz kocama nasıl hitap edeceğimi sizden öğrenecek değilim
ya siz bu adamları nasıl severek evlendiniz? allah aşkına adamın fizyolojik sorunu var diye mi odun oluyor? kim bilir nasıl davranıyorsunuz sorunu karşısında adam kendisini eksik hissediyor da düzeltmeye bile yanaşmıyor...
ya siz bu adamları nasıl severek evlendiniz? allah aşkına adamın fizyolojik sorunu var diye mi odun oluyor? kim bilir nasıl davranıyorsunuz sorunu karşısında adam kendisini eksik hissediyor da düzeltmeye bile yanaşmıyor...
tabi ki hayır arkadaşı bilemem ama ben bu durumu kabullendim ve cinsellik için evlenmedim eşimle. ama erkek istekli olmayınca kadın kendini ne yapsa da yetersiz hissediyor erken boşalan erkek kadına bunu hissettiriyor biz de onların gözü dışarı kaymasın diye kadınlığımızı kullanıyoruz anlatmak istediğim bu yani hep kadının bu durumu istemesi biraz da belli bi süreden sonra sıkıyor :18: