• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yatak odasındaki odun kocalar

semmos

zooni&rehan....
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2011
593
399
103
biz aslında çok uyumlu bir çiftiz pek problemimiz yok ama gel gör ki eşim de erken boşalma problemi var ve bunu konuşamıyoruz

uh.. sizinki daha zor.. kolundan tutup ya zorla götüreceksiniz doktora, ki tedavisi var yok değil, ya da sineye çekip mutsuz yaşayacaksınız.. ben olsam ilkini tercih ederim..

biz aslında çok uyumlu bir çiftiz pek problemimiz yok ama gel gör ki eşim de erken boşalma problemi var ve bunu konuşamıyoruz

Sorun sizden kaynaklanıyor olabilir mi? Ben henüz bekarım ama, burda okuduğum kadarıyla erkeklerin bu tarz durumları hazmedemediğini anladım. Bu sorunu buraya yazarken bile onun "odun" olduğunu itham etmişsiniz, kendisine kullandığınız cümleyi düşünemiyorum kusura bakmayın.

ama bu erkeklerin % 50 sinden fazlasında olan bişey ve birçok kadın benimle aynı durumda çoğu erkek bunu kendine yediremez benim kocam bunu biliyor kabul ediyor ama bir çözüme gidemiyoruz

Bir kaç tekniği var kadının uygulayacağı ilişki süresini uzatan, benim buradan bilgi vermem doğru olmayabilir evinizde, eskiden kalan evimin doktoru gibi soru cevaplı teşhis kitapları varsa onlarda olması lazım bu yöntemler, ya da internetten de araştırabilirsiniz çok basit birşey gibi anlatılıyor çözümü.

kaç aylık evlisin kadınlığını kullan biraz ön aşamaları yaşayın

Sorun sizden kaynaklanıyor olabilir mi? Ben henüz bekarım ama, burda okuduğum kadarıyla erkeklerin bu tarz durumları hazmedemediğini anladım. Bu sorunu buraya yazarken bile onun "odun" olduğunu itham etmişsiniz, kendisine kullandığınız cümleyi düşünemiyorum kusura bakmayın.

Aynen!
Kocasının cinsel problemi olan kadının eşini "odun" diye tabir etmesi ne çirkin!
Adam tedaviye yanaşmıyorsa böyle kabul edeceksiniz istemiyorsanız da boşanın adama hakaret etmek yerine!

Aynen!
Kocasının cinsel problemi olan kadının eşini "odun" diye tabir etmesi ne çirkin!
Adam tedaviye yanaşmıyorsa böyle kabul edeceksiniz istemiyorsanız da boşanın adama hakaret etmek yerine!

ben kocamı sevdiğim için bi çözüm arıyorum ayrıca ben kocamın yüzüne de bazen .' odunsun ' derim o da bana gülümser sen de kıcıksın der güler geçeriz herkesin 'odun 'sözcüğüne bakışı farklı olabilir bize göre normal bir sözcüktür ha ben yardım istedim sana yargıla demedim

ben kocamı sevdiğim için bi çözüm arıyorum ayrıca ben kocamın yüzüne de bazen .' odunsun ' derim o da bana gülümser sen de kıcıksın der güler geçeriz herkesin 'odun 'sözcüğüne bakışı farklı olabilir bize göre normal bir sözcüktür ha ben yardım istedim sana yargıla demedim

:) kocanızı hakaret ederek mi seviyorsunuz?

kocamı nasıl sevdiğim sizi ilgilendirmez ayrıca ben ona hakaret etmıyorum o sizin görüşünüz kocama nasıl hitap edeceğimi sizden öğrenecek değilim

kocamı nasıl sevdiğim sizi ilgilendirmez ayrıca ben ona hakaret etmıyorum o sizin görüşünüz kocama nasıl hitap edeceğimi sizden öğrenecek değilim

Biz görüşümüzü değil, sizin yazdıklarınızı yansıtıyoruz. Probleminiz var, buraya yazmışsınız, çözüm olarak da eşinize karşı üslubunuzu değiştirmenizi öneriyoruz. Siz eşinizin problemine bile odunluk olarak bakarken, eşiniz bu problemi sizinle nasıl çözebilir ki?

Arkadaşım çok agresifsin. sakin ol ılımlı ol belki de hitap tarzın bile yanlıştır biraz düşün... hem öneri istiyorsun hem size ne yargılamayın diyorsun.. agresifliğin cinsel hayatına da yansır nacizhane tavsiyem öncelikle sakin olmayı denesen?

aynı sorun malesef benim eşimde de var asla bu sorun için doktora gitmeye de yanaşmıyor asla piyasadaki ilaçları almasın eşim hemen hemen çoğunu denedşi hiç faydası olmadı netten araştırın erken boşalmayı önlemek için neler yapılabilir diye kadına düşen taktikler var biz bunları uygulamaya başladık biraz biraz faydasını görmeye başladık erken boşalmayı etkileyen onca etken var ki stres yorgunluk hormanlı şeyler vs. seni çok iyi anlayabiliyorum odun derken. çünkü erkek erken boşalınca kadın ne giyse erkek yine erken boşalacağını düşünerek yanaşmıyor ve hep kadın erkeğini baştan çıkarmak zorunda kalıyor eee biz de bekliyoruz ki biraz da onlar bunu istesin.:17:

ya siz bu adamları nasıl severek evlendiniz? allah aşkına adamın fizyolojik sorunu var diye mi odun oluyor? kim bilir nasıl davranıyorsunuz sorunu karşısında adam kendisini eksik hissediyor da düzeltmeye bile yanaşmıyor...

ya siz bu adamları nasıl severek evlendiniz? allah aşkına adamın fizyolojik sorunu var diye mi odun oluyor? kim bilir nasıl davranıyorsunuz sorunu karşısında adam kendisini eksik hissediyor da düzeltmeye bile yanaşmıyor...

tabi ki hayır arkadaşı bilemem ama ben bu durumu kabullendim ve cinsellik için evlenmedim eşimle. ama erkek istekli olmayınca kadın kendini ne yapsa da yetersiz hissediyor erken boşalan erkek kadına bunu hissettiriyor biz de onların gözü dışarı kaymasın diye kadınlığımızı kullanıyoruz anlatmak istediğim bu yani hep kadının bu durumu istemesi biraz da belli bi süreden sonra sıkıyor :18:

bunun belki istemekle alakası yoktur, yani ne bileyim benim karşıma hiç böyle bir sorun çıkmadı ama adamın içinde bulunduğu durum da kötü, nette egzersizler var aslında, yardımı dokunur belki...

asla ben bu konuyu eşime yansıtmıyorum bile ama o bu problemini bildiği halde çözmek için bir adım atmış değil ben bunu söyleyerek onu üzmek istemiyorum ki erkekler bu konuda çok hassas biliyorum belki kendisi de farkındadoır o konuşsa belki benim söylememden daha cok zoruna gitmez ha ben bunun için de koca ma odun demiş değilim yalnız düşüncesiz olması problenm

tabi ki hayır arkadaşı bilemem ama ben bu durumu kabullendim ve cinsellik için evlenmedim eşimle. ama erkek istekli olmayınca kadın kendini ne yapsa da yetersiz hissediyor erken boşalan erkek kadına bunu hissettiriyor biz de onların gözü dışarı kaymasın diye kadınlığımızı kullanıyoruz anlatmak istediğim bu yani hep kadının bu durumu istemesi biraz da belli bi süreden sonra sıkıyor :18:

kesinlikle cinsellik için evlenmedim onunla ama kadınlar da cinselliği sevmediklerini söyleyip durmasınlar bastırıyorlar o duygularını sonra içlerinde bir özlem olarak kalıyor mutsuz oluyorlar ve kadının bunu sürekli alttan alması erkeklerin bencil olmasına sebep oluyor yada kadın taklit yaparak mükemmel olduğunu gösteriyor erkeğine sonra da erkekler kendilerini bişey sanıyorlar tekdüze bir cinsel hayatları oluyor başka bişey yapmalarına gerek yok sanıyorlar

ya bu sorun bence biraz heyecanla , ani uyarılmayla alakalı yani vücut haz aldıkça hazzı artar artar artar ve

doruk noktasına eriştiği zaman boşalır...herkesın bu haz düzeyi aynı olmayabilir..yani misal verıyorum sizin

doruk noktanız daha yukardadaır daha çok uyarılmanız gerekir.eşinizin doruk noktası sizinkine göre daha aşağıdadır ve

o noktaya daha çabuk erişince doğal olarak sizden erken doyuma ulaşır....bunun için yapıalbilecek çok şey var ama

birden sonuc göstermesını beklemek yanlış olur...bunu ancak siz ve sizin davranışalrınız düzeltebilri tabii başka sorunlarda

oalbilir yani sadece psikolojık sebepler değil baska etmenler de bunun sebebi olabiliyo...bir de şunu unutmayın

bunu zaman zaman her çift yaşar her zmana problemsiz gidicek diye bişey yok....

Odunluk derken eşinizin erken boşalma probleminden değil de bu durumu düzeltmek için hiçbir şey yapmıyor olmasından bahsediyorsanız haklısınız.
Eğer o sizinle konuşmaktan ve tedavi olmaktan kaçıyorsa bencillik yapıyor. Sizi de düşünmesi lazım.
Kadın erkeği memnun etmek zorunda değildir, o haz çift taraflı yaşanmalı ki bir anlamı olsun. Tek taraf tatmin olacaksa kıymeti yok, hatta kadın için daha zor bir durum.
Bence konuşmalısınız eşinizle, kendisi bir çözüm aramıyor madem dile getirmelisiniz şikayetinizi.

Back
X