Yatakları ayırdım konuşmuyoruz

Mina sevde

Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2016
420
435
18
33
İyi akşamlar kızlar cok sinirliyim içimi dökmek istiyorum.dün gece yatmadan önce eşimin yanına gittim öpiyim yatiim diye. Çalışan bir bayanım erken yatıyorum.böyle ısırmaya calıstı canım acıdı. Bende aynısını ona yaptım felan derken tamm hadi git basımdan dedi bende öpmeden gitmem derken tekrar gıcıklık yaptı ben ona o bana derken tadı kaçtı vurdu canım cok acıdı bende ona vurdum geri cok hızlı vurdu bende ittim senin yanına geleni de felan filan saydırdım geri itti beni benim sinir tepeme cıktı itmeye basladım vur hadi vur diye bağırdım döv dedim bağırdım kocaman bir kavga oldu hakaret etmeye basladı salaktı gerizekalıydı.konusma benimle dedim senin yatağına gelmicem lanet olsun seni tanıdığım güne dedim. Koltuğa yattım oda bende salonda yatıcam getmecem yataga dedi yattık uyuduk ben cok agladım bi saat sonra kaldırdım onu geri giti yataga işten geldi konısmadık yüzüne bile bakmadım cok canım sıkkın sizce suclumuym ben napim

Şakanın cılkını çıkartmak bu olsa gerek,trip atmanda ayrı bir mevzu ikinizde saçmalamışsınız ,boşanın tam olsun .

Haketmişsin. Eşimde bazen beni isirir canim yanar ama hemen intikamla onun canini yakmaya ugrasmam yada tam tersi. Çekilmez birisin.(hep boyleysen) gerci boyle bi konudan olay cikarabilnek herkesin harcida degil.
Ben öyle ısırmalı can yakmalı seyleri sevmiyorum sakasını da sevmediğimi bile bile yapmıycak evet benim harcım bu konudan olay cıkarmak şefkatli olmak öpmek okşamak varken

4 yılda birbirinizin şakalaşma-sevme huylarını, birbirinize yaklaşma metotlarınızı çözmüş olmanız gerekmez mi?
Siz biraz daha yumuşak, tatlı sevilme taraftarısınız, eşiniz ise daha el şakasına müsait, daha hoyrat sanırım sevmelerinde.
Bunun çözüm yolu bu değil, canınız yandığında konuştunuz mu? Eşinize, bu şekilde sevilmekten hoşlanmadığınızı ciddiyetle söylediniz mi hiç?

Bir tek olayla bu hale gelinmemiştir herhalde, sanırım aynı tavırların birikiminin bir patlaması bu.
Gitgide tırmanmış öfkeniz.

Evet birikimlerin öfkesi olabilir çünkü sürekli bu şekilde kavgaya döndürmemek için sabrettim ama olmuyor artık.ben şefkat bekliyorum uyardım nazik kibar bağırdım olmadı tartıştım olmadı sevmiyorum ben böyle sizce napim ben mi büyüttüm yani özür mü dilim sizce

Ben de hiç sevmem öyle sert sevgiyi.
Karşılık verirken belki refleks olmuştur diyorum.

Nasıl sevildiyse küçüklüğünden bu yana, öyle sevmeye alışmıştır o insan. Maalesef bu bir huy ve huyların törpülenmesi zaman alır. Çok nazik olmayın da bağırmayın da... Bir güzel bu konuyu konuşun ve ona böyle sevmesinin canınızı yakmaktan başka bir şeye yaramadığını, hoşlanmadığınızı enine boyuna izah edin.

Sonra aynısı tekrarlanırsa, ısırdığında vb., tepki vermeden suratına bakın "Hoşlanmadığımı biliyorsun" minvalinde bir hatırlatma bakışı ve konuşmadan yanından ayrılın. Yüzünüz gülmesin, şakayı sürdürmeyin "Aa öpücektim" vb. demeyin. Bildiğin trip atın tepkisizliğinizle-sessizliğinizle.

Sizi her sevmek için hırpaladığında, suratına bakın ve gidin. Karşılık alamasın.
Bu işe yarayabilir ve sizden karşılık alabilmek için sizin istediğiniz biçimde size yaklaşması gerektiğini anlayabilir.

Aleni özür dilemeyin, kendinizi açarak konuşun ve amacınızın onu kırmak olmadığını öfkelendiğinizi ve sebeplerini tek tek izah edin, sarılın filan. Uygun bir zamanda uyarınızı yapın, sonra da yukarıdaki yolu bi deneyin bakalım. Kavga edip yatak ayırmaktan iyidir.

Ben konu sahibini anliyorum ben de nefret ederim boyle sert hareketlerden saka adi altinda canimin yakilmasindan ama keske konu sahibi devam etmek yerine sadece tepkisini gosterseydi yine bir gerginlik olurdu ama boyle kirici olmazdi diye dusunuyorum. Ben hemen parliyorum istemedigimi belli etmek icin beni cidden irite ediyor boyle el kol sakalari..

öpmeyle baslamıs
ısırma
vurma
itişme
bagırma
kufur
ağlama
yatakları ayırmayla son bulmus

ıkınızde haksızsınız ve öpmeyle bu noktaya nasıl geldınız anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…