- 30 Eylül 2015
- 329
- 187
- 18
- Konu Sahibi middleburypink
-
Şu erkekler geceliğe bayılır nasıl sevmez lafı da beni bayıltıyor. Niye sevmek zorunda mı acaba?
Eşim de hiç sevmez arada giyerim yok hayatım çıkar şunu der baktım sevmiyor bende giymiyorum artık.
Yatak odamız renksiz mi oldu yani şimdi?
Alakası yok. Yeterince renkli hatta rengarenk
Allah korusun deprem kötü birşey.İnsan bazen uyuyup kalabiliyor yarı çıplak bile.Bana kalsa ben çırılçıplak yatarım, ama depremden korkuyorum açıkçası; bu sebeple bırakın çıplağı gecelikle bile yatamam.
Hiçbir zaman da öyle seksi geceliklerle uyumadım. Eşiniz de istemiyormuş, olabilir, istediğiniz gibi yatın.
Çok şükür yakaladıkruhla alakalı renklilik bence siz onu yakalamışsınız
Estağfurullaj evet haklisiniz lakin cinsellikte konu acamadim bir turlu bende anlam veremedim. Konu ac butonu yoktuBu konunun cinsellikte olması gerekmiyor mu?
Yoksa ben mi yanlış biliyorum.
Konuya gelirsek böyle şeylerden hiç anlamam üzgünüm.
Yersiz, amaçsız saçma bi yorum oldu kusura bakmayın.sadece cinsellikte olması gerekmiyomu onu merak etmiştim
espri yaptım azıcıkPardon ne demek istediniz anlayamadim ?
konsept derkenBenim esim de sevmez oyle saten dantelli gecelik falan. Daha cok konsept seviyoruz biz
konsept derken
???????
saflıgıma bakarmısın sabah sabah :)Fantazi kıyafet sanırım liseli hemşire polis :)
saflıgıma bakarmısın sabah sabah :)
konsept derken
???????
Fantazi kıyafet sanırım liseli hemşire polis :)
saflıgıma bakarmısın sabah sabah :)
Evet oyle birseyler :)
ya bende istıyorum konsept ama kararsızım
Esragfirullah olabiliyor oyle :)
bende konsept ıstıyorum ama bılmıyorum kararsızımWOLFROG
1.5 aylık hamile hatuna yakışmaz :)Ben bunlarin siyahindan aldim acayip bir etkisi var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?