Yatakodasında nasıl giyinsem sorunsalı?

Ay o vücut çorabı denen şeylere bir göz attım burda duyup, her biyerleri delik deşik ayol, hele malum bölgeler tamamen çıplak çoğunda. Herkese yakışmaz ki onlar, eşler dalga bile geçebilirler, aman dikkat.

sen neden aliyim mi dedın kı canım?yannıs yapmısın alcaktın pat dıye cıkcaktın karsısına.bak ozaman hoslanıyomu hoslanmıyo mu :) :) :)

Yani bu içten gelen bir şey olmalı esin için değil eğer seviyorsan kendi mutluluğun için yapmalısın sevmiyorsan yapma zaten... başkalarının yatak odana karışması ayrı mevzu zaten onları susturup gerekirse azarlamalisin... birde eşim gecelik giymiyor aman gidip onu aldatayım diyorsa karaktersiz dir zaten .. bu adam senin ne hallerini görecek sonuçta ... Bide derdin bu olsun be

O güzellikle hiç bir işveye cilveye ihtiyacın yok.

O kadar şanslısın ki.

diyorum ama laf anlamaz bir eşe sahibim
Ayy masallah kiyafetten cok gecelik var gardirobunda desene bosver senin esinde oyle seviyor iste .sende sıkılmiyorsan ne mutlu.bendede ic camasir hastaligi var nerde gorsem alirim. esimde geceligi onemsemez onlara bayilir her erkek farkli iste .

bız bayanların farklı takıntıları var canta ayakkabı v.s,senınkıde ıc camasırı mesela bende sewerım ıc camasırını ama şu tanga olayına bır alısamadım

bız bayanların farklı takıntıları var canta ayakkabı v.s,senınkıde ıc camasırı mesela bende sewerım ıc camasırını ama şu tanga olayına bır alısamadım
Bende sevmiyorum tanga falan cok sacma bi icat bana gore..ama ic camasirr bayiliyorum ceyizimde bile o kadar cok vardıki yengem ceyizimi dizerken sok gecirmisti bide bayagi takilmisti ondan sonra. Oysa sadece kendim sevdigim icin aliyorum. O kadar cok giymedigim varki genede alirim ama hastalik olmus bende. Kotu bisey aslinda

bız bayanlar boyleyız ıste gıymesekte alırız rabbim bizi boyle yaratmıs

Ayy bunu sevmeyen erkeklerde mi varmış? Ne güzel ya... Karısını öyle görünce ilk tepki olarak gülenini duymuştum ama sevmeyeni ilk defa duyuyorum. Valla şanslısın çk kurcalama, takıl rahat rahat.

Bana kalsa ben çırılçıplak yatarım, ama depremden korkuyorum açıkçası; bu sebeple bırakın çıplağı gecelikle bile yatamam.
Hiçbir zaman da öyle seksi geceliklerle uyumadım. Eşiniz de istemiyormuş, olabilir, istediğiniz gibi yatın.

Şu erkekler geceliğe bayılır nasıl sevmez lafı da beni bayıltıyor. Niye sevmek zorunda mı acaba?
Eşim de hiç sevmez arada giyerim yok hayatım çıkar şunu der baktım sevmiyor bende giymiyorum artık.
Yatak odamız renksiz mi oldu yani şimdi?
Alakası yok. Yeterince renkli hatta rengarenk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…