Yatakodasında nasıl giyinsem sorunsalı?

benim kocam kızıyo güzel giyinmeyince.çoğunlukla gecelik tarzı giyiyorum zaten çabucak uykuya daldığım için rahat olup olmadığını anlamıyorum bile.tabii şu aralar askılı ve mini şort tarzı giyiyorum daha çok malum, hamileyim. eskisi gibi uykuya çabuk dalamıyorum rahatlık arıyorum giydiklerimde.

Bilmiyorum simdiye kadarda hic oyle bi problemimiz olmadı ama iste dedigim gibi cevremdekiler surekli oyle konustuklari icin iste yok kocani baskasina kaptirinca anlarsin falan diye cok sasirdim acikcasi
Milleti konuşturma bu kadar
Öyle konuşanlar seni çekemeyenler
Kimene senin yatak odandan geceliğinden
Yeri gelince giyilmesi gereken zamanda giyersin giymezsin kimene hayret birşey

Bu konunun cinsellikte olması gerekmiyor mu?
Yoksa ben mi yanlış biliyorum.
Konuya gelirsek böyle şeylerden hiç anlamam üzgünüm.

Yersiz, amaçsız saçma bi yorum oldu kusura bakmayın.sadece cinsellikte olması gerekmiyomu onu merak etmiştim

Ama sadece gecelikten konusuldu.kari koca arasinda yasanan iliskiden degil
Tamam da söylediğiniz şey aynı kapıya çıkıyor vücut çorabı yazın bakalım internete nasıl bişey cıkıyor ve sonra insanın aklında ne canlanır acaba,sanki kıyafet kombininden bahsediliyor,bilmiyorum evlensem de bu kadar mahremim de ne giydiğimden filan kimseye bahsedeceğimi sanmıyorum bazı şeyler özel kalmalıdır.

Gerçekten hoşlanmıyor olabilir çok normal.Sürekli ayıcıklı pembe pijamalarla adamın yanına girmiyorsanız bence bir sorun yoktur.Yazın askılı ve şortla yarı çıplak yatarakta güzel görünebilirsiniz.Kışında belki uzun gecelik elbiseler.Gerçi ben onları pek sevmiyorum ayağıma bacağıma dolanıyor.Merakımdan almıştım bi aralar henüz evli değilim.Yani kısacası kadın olmanın tek yolu seksi delikli fileli gecelikler giymekten geçmez.Kadın gibi olmanız yeterlidir çoğu zaman.

Bende sizin gibiyim.yalniz bu sohpeti hic garipsemedim.cok yakin hissettgim kisiler olsa gerek.

ama yaa ben başlığı okuyunca zannettim ki camdan pencereden görünürüm diye nasıl giyinsem diye soruyorsunuz. böyle bir garipsedim hatta. içerik bambaşkaymış. hay benim düz mantığıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…