- 15 Aralık 2009
- 8.899
- 21.163
- 873
- Konu Sahibi middleburypink
-
gordun mu ki bni?
Milleti konuşturma bu kadarBilmiyorum simdiye kadarda hic oyle bi problemimiz olmadı ama iste dedigim gibi cevremdekiler surekli oyle konustuklari icin iste yok kocani baskasina kaptirinca anlarsin falan diye cok sasirdim acikcasi
Tamam da söylediğiniz şey aynı kapıya çıkıyor vücut çorabı yazın bakalım internete nasıl bişey cıkıyor ve sonra insanın aklında ne canlanır acaba,sanki kıyafet kombininden bahsediliyor,bilmiyorum evlensem de bu kadar mahremim de ne giydiğimden filan kimseye bahsedeceğimi sanmıyorum bazı şeyler özel kalmalıdır.Ama sadece gecelikten konusuldu.kari koca arasinda yasanan iliskiden degil
ya mutlaka güzelsindir aaa. ben hep diyorum 'picama sitemizin gülü' diye...Ay bi an sevinmistim
resmini koy da görelim, sevin sen de. ilk iltifat bendenAy bi an sevinmistim
benim deeeeeebenim herifte gecelık manyagı
Bende sizin gibiyim.yalniz bu sohpeti hic garipsemedim.cok yakin hissettgim kisiler olsa gerek.Tamam da söylediğiniz şey aynı kapıya çıkıyor vücut çorabı yazın bakalım internete nasıl bişey cıkıyor ve sonra insanın aklında ne canlanır acaba,sanki kıyafet kombininden bahsediliyor,bilmiyorum evlensem de bu kadar mahremim de ne giydiğimden filan kimseye bahsedeceğimi sanmıyorum bazı şeyler özel kalmalıdır.
Pardon ne demek istediniz anlayamadim ?sen paçalı don giy o zaman
adam gecelıge ayrı butce ayırıyor resmen :)benim deeeeee
adam gecelıge ayrı butce ayırıyor resmen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?