- 16 Ağustos 2013
- 2.171
- 1.488
- 178
- Konu Sahibi middleburypink
-
Böyle şeyleri kadınlar nasıl konuşabiliyor hayret ediyorum,kocasıyla yaşadığı bu kadar özel şeyler birbirine anlatılır mı,anlatırken insan utanır ya.Ben arada giyerim su saten veya tul olan hani abartisiz geceliklerden.
Gecen bir arkadas ortamindayim.konu geceliklerden acildi.vucut corabi diye bisey varmis bunun gibi daha bicok sey.
Onlardan giyiyolarmis..kendimi cok geri hissettim o an:)
Bunu giyenlerde hani yasam tarzlari falan cook mutasip olan arkadaslarim.benim orda haberim oldu
Ama fotolara baktim yinede alip giyemedim ya cok abartili geldi bana
Ben arada giyerim su saten veya tul olan hani abartisiz geceliklerden.
Gecen bir arkadas ortamindayim.konu geceliklerden acildi.vucut corabi diye bisey varmis bunun gibi daha bicok sey.
Onlardan giyiyolarmis..kendimi cok geri hissettim o an:)
Bunu giyenlerde hani yasam tarzlari falan cook mutasip olan arkadaslarim.benim orda haberim oldu
Ama fotolara baktim yinede alip giyemedim ya cok abartili geldi bana
Kocalar carttt die çok kolay çıkartıolarmış :))o dediginiz vucut corabina sirf merakimdan baktim..ya onlar giyilir miancak kusursuz bi vucutta cok guzel durur kaldi ki cikarmasi dert olur..tek kullanimlik gibi
benım esımde hoslanmaz, kısın esofmanla, yazın sort tısort gezerım olay cınsellıkse zaten kıyafete bakmaz hıcbır zamanMerhaba kizlar ben 6 aylik evliyim. Çevremdekiler surekli yatakodasinda seksi giyinmenin onemini anlatiyorlar erkekler boyle seylerden hoslaniyorlar diyorlar. Yalniz ben evlendigimden beri gecelik ya 1 ya 2defa giydim tarzim degil hoslanmiyorum. Yazin sort askili tsort tarzi seyler giydm.Ve bigun esiminde tepkisini merak ettim internetten bir kac gecelik resmi gonderdm sence aliyim mi gibisinden sacmalama ben hoslanmam boyle seylerden dedi. Ama yinede benim icime bir kurt dustu bugunlerde acaba yanlis mi yapiyorum diye. Lutfen fikirlerinizi yazar misiniz ?
Bana gecelik demeyin ya benim adam beni delirtmişti bi kere bende yırtıp parçalamıştım sinirden güzelim dantel geceliğimi
Kocalar carttt die çok kolay çıkartıolarmış :))
aynen meraktan baktim da bence kim giyerse giysin yakismaz o mankenlerin uzerinde bile kotu gorunuyor bence .benim fikrim bu tabii.o dediginiz vucut corabina sirf merakimdan baktim..ya onlar giyilir miancak kusursuz bi vucutta cok guzel durur kaldi ki cikarmasi dert olur..tek kullanimlik gibi
aynen meraktan baktim da bence kim giyerse giysin yakismaz o mankenlerin uzerinde bile kotu gorunuyor bence .benim fikrim bu tabii.
Bide onlarin cikarmaya gerek olmayanlarida varmis. Delikli falanAyy igrendim yaaa
aynen meraktan baktim da bence kim giyerse giysin yakismaz o mankenlerin uzerinde bile kotu gorunuyor bence .benim fikrim bu tabii.
Bide onlarin cikarmaya gerek olmayanlarida varmis. Delikli falanAyy igrendim yaaa
Kocalar carttt die çok kolay çıkartıolarmış :))
Valla adamı elde tutmak için o jartiyer benim bu tanga senin dolanacaksam, adamda payetli boxer mı giyer amuda mı kalkar bilemem. O ney ya elde tutmak neyy??
İçimden gelir yaparım o ayrı ama elimde tutayım başkaları kapmasın diyede yapılmazki he yapıyosam madem dediğim gibi pullu boxer giysin
deliklisi mi varmisya milletteki fantazi dunyasina bakar misin
bitkiyim ben evet..buna kanaat getirdim..
Ayy yok canim ne alakasi var biz oylemi dedik. Bende giyerim cok abartili olmayanlardan tabii bizim dedigimiz jartiyer vucut corabi gibi seyler. Seven var sevmeyen var yargilamadikki kimseyi.beni ilgilendirmez ki kim ne isterse onu giyerbazıları da kötü kadın muamelesi yapıyor saten seksi gecelik giyenlere.
geçen sabahın 7sinde komşum geldi. adam banyodaydı. ben de kahvaltı hazırlıyodum. kapıyı aldı. ıyy bu ne hayat kadınları gibi, iğrenç.
o anda dedim ki senin gibi ayıcıklı don mu giyiyim, ben bunun içinde rahatım dedim.
seksi gecelik giyenler kötü kadın değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?