Yatakodasında nasıl giyinsem sorunsalı?

Böyle şeyleri kadınlar nasıl konuşabiliyor hayret ediyorum,kocasıyla yaşadığı bu kadar özel şeyler birbirine anlatılır mı,anlatırken insan utanır ya.

Amann bizimki de sevmiyordu güya, giye giye alıştırdım adamı.
En olmadı cıbıldak yat

o dediginiz vucut corabina sirf merakimdan baktim..ya onlar giyilir mi ancak kusursuz bi vucutta cok guzel durur kaldi ki cikarmasi dert olur..tek kullanimlik gibi

Bana gecelik demeyin ya benim adam beni delirtmişti bi kere bende yırtıp parçalamıştım sinirden güzelim dantel geceliğimi

Ayy hadi aldın diyelim git çıkar saçma saçma iş yapma derse ne olacak onuda düşün

benım esımde hoslanmaz, kısın esofmanla, yazın sort tısort gezerım olay cınsellıkse zaten kıyafete bakmaz hıcbır zaman

Tabiki her erkek hoşlanmak zorunda degil ve hoşlanmayadabilir gayet normal.eşin nasıl istiyorsa ona gore hareket et..

Kocalar carttt die çok kolay çıkartıolarmış :))

o dediginiz vucut corabina sirf merakimdan baktim..ya onlar giyilir mi ancak kusursuz bi vucutta cok guzel durur kaldi ki cikarmasi dert olur..tek kullanimlik gibi
aynen meraktan baktim da bence kim giyerse giysin yakismaz o mankenlerin uzerinde bile kotu gorunuyor bence .benim fikrim bu tabii.

Bide onlarin cikarmaya gerek olmayanlarida varmis. Delikli falan Ayy igrendim yaaa

aynen meraktan baktim da bence kim giyerse giysin yakismaz o mankenlerin uzerinde bile kotu gorunuyor bence .benim fikrim bu tabii.

Bide onlarin cikarmaya gerek olmayanlarida varmis. Delikli falan Ayy igrendim yaaa

deliklisi mi varmis ya milletteki fantazi dunyasina bakar misin
bitkiyim ben evet..buna kanaat getirdim..

Valla adamı elde tutmak için o jartiyer benim bu tanga senin dolanacaksam, adamda payetli boxer mı giyer amuda mı kalkar bilemem. O ney ya elde tutmak neyy??

İçimden gelir yaparım o ayrı ama elimde tutayım başkaları kapmasın diyede yapılmazki he yapıyosam madem dediğim gibi pullu boxer giysin

hahaha buna koptum payetli boxer

bazıları da kötü kadın muamelesi yapıyor saten seksi gecelik giyenlere.
geçen sabahın 7sinde komşum geldi. adam banyodaydı. ben de kahvaltı hazırlıyodum. kapıyı aldı. ıyy bu ne hayat kadınları gibi, iğrenç.
o anda dedim ki senin gibi ayıcıklı don mu giyiyim, ben bunun içinde rahatım dedim.
seksi gecelik giyenler kötü kadın değildir

Ayy yok canim ne alakasi var biz oylemi dedik. Bende giyerim cok abartili olmayanlardan tabii bizim dedigimiz jartiyer vucut corabi gibi seyler. Seven var sevmeyen var yargilamadikki kimseyi.beni ilgilendirmez ki kim ne isterse onu giyer

çoğu erkek için olsa da olur olmasa da olur,
anneanne babaanne tarzı takılmayın kafi,
hem herkes yatak odasında ne alemde oldugunuzu bilmemeli ve yorumda yaptırmamalısınız.
hele ki akraba eş dost ise

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…