- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.357
- 298
- Konu Sahibi middleburypink
-
Valla maşallah ozaman sana,guzelliğine❤Evet tamamen bana ait. İltifatiniz icin tesekkur ederim. Komsularimda bunu ele alarak ne kadar ruslarada benzesen is yatakodasinda bitiyo bu isler guzellikle olmaz dedikleri icin moralim bozuldu acikcasi bu yuzden bu konuyu acma geregi duydum
Cok tesekkur ederim :) evet bende oyle oluyorum zaten bir seksiligimde yok ben kendimi hep sevimli bulmusumdur sadece :) bence o tur seyler cazibeli ve cekici hanimlara yakisiyorValla maşallah ozaman sana,guzelliğine❤
Her insan bir değildir..kimini irite eder,heves kaçırır..
Kocan da hoşlanmıyor madem,bu tur zorlamalara gerek yok..zaten insanın içinden gelmiyorsa taşıyamaz..annesinin topuklularını gıymiş kucuk kıza benzer..
Hic bir zaman isveli cilveli birisi olamadim bu konuda cok yetersizim. Mesela bir erkek arkadasimin nisanlisi var kizcagiz kara kuru birsey 42 kiloymus aman yarabbi o isveler o cilveler o bakislar bakinca hayretler icinde kaliyorum. Keske bendede su kizdakinin yarisi olsa diyorum ama nerdeee yok yani
En nefret ettigim konulardir yatakodasi muhabbetleri konusulan ortamdanda uzaklasirim. Kimseyede bahsetmem kiz kardesime bile. Ama insanlar patavatsiz olunca demek ki... Ustlerine vazife olmayan seyler hakkinda konusup can sıkıyorlarGecelik var gecelik var yahuu soyle tullu mullu alli pullu seyleri giyip nasil uyuyacaksin ustelik saten oluyor genelde ve saten serin tutuyor insan hasta olur Allah muhafaza her aksam oyle ince geceliklerle yatilir mio yorum yapan kişiler sizin yatak odanızda ne olup bittigini biliyorda mi konuşuyor belki gecelikmis oymus buymus ihtiyaciniz yok bilip bilmeden konusmasinlar
ben 4 5 senedir giyiyorum tatlım, saten olanından. tabi yazın çok güzelGecelik var gecelik var yahuu soyle tullu mullu alli pullu seyleri giyip nasil uyuyacaksin ustelik saten oluyor genelde ve saten serin tutuyor insan hasta olur Allah muhafaza her aksam oyle ince geceliklerle yatilir mio yorum yapan kişiler sizin yatak odanızda ne olup bittigini biliyorda mi konuşuyor belki gecelikmis oymus buymus ihtiyaciniz yok bilip bilmeden konusmasinlar
veeeeeeeeeeee şakayı sakal anlayan bendeniz yağmur :))bende de pek yok cilve..ne biliyim ustumde egreti duyuyor sanki
ama komigimdir..esimin gozlerinden yas getiririm sakalarimla
en sinirli aninda bile iki sn icinde gulme krizine sokarim.
o da o sakalarim yuzunden surekli beni yakalar sarar sarmalar..
Ne hos :) iste herkesin farkli bir albenisi var kimi seksi,kimi komik,kimi sevimli,kimi cezbedici.. Herkesin yaradilisi mizaci farklidirbende de pek yok cilve..ne biliyim ustumde egreti duyuyor sanki
ama komigimdir..esimin gozlerinden yas getiririm sakalarimla
en sinirli aninda bile iki sn icinde gulme krizine sokarim.
o da o sakalarim yuzunden surekli beni yakalar sarar sarmalar..
Guldurdunuz beniveeeeeeeeeeee şakayı sakal anlayan bendeniz yağmur :))
güldürdüysek ne mutlu :))Guldurdunuz beni
Cok tesekkur ederim :)middleburypink sana masumiyet yakışıyor. seksilik emanet durur :) eşin seni böyle seviyordur
picama sen daha güzelsin ama :)
Ne bu guzellik ama yaa
veeeeeeeeeeee şakayı sakal anlayan bendeniz yağmur :))
Evet aynen oyle.ev insanın en rahat olabılecegı yer.
kokoş gibi evde dolanan kadınların yaşamı çok yorucu olsa gerek.
aynı evde yaşayacaksak eger, rahat olmalıyım
kendımı o eve ait hissetmelıyım.
içimden gelıyorsa çıplak dolasırım, ama içimden gelıyorsa!
siz aynı evdesınız artık
o yuzden eşin '' sevmem'' dıyorsa sevmıyordur
sakallarıma gülen herif :))))hahaha bian kendimi sakalla hayal ettim..yok yakismiyor cikss
kendını nasıl rahat ıstıyorsan öyle takıl evınde. hem eşinde buna alışmış olurEvet aynen oyle.
Bir kere bir programda gormustum adam karisini sabah aksam pijamayla oturuyor diye bosamisti bu ne sacmalik demistim kendi kendime kadin sabah aksam grandtuvalet giyinip beklemicek
sen paçalı don giy o zamanEvet aynen oyle.
Bir kere bir programda gormustum adam karisini sabah aksam pijamayla oturuyor diye bosamisti bu ne sacmalik demistim kendi kendime kadin sabah aksam grandtuvalet giyinip beklemicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?