- 24 Mayıs 2010
- 7.753
- 9.874
- 448
- Konu Sahibi middleburypink
-
Bende bu dusunceyle hareket ediyorumErkekler gecelik seviyo sexi seviyo diyelim peki ya kadınlar ? Erkekler niye farklı şeyler giymiyolar ?
Ama sadece gecelikten konusuldu.kari koca arasinda yasanan iliskiden degilBöyle şeyleri kadınlar nasıl konuşabiliyor hayret ediyorum,kocasıyla yaşadığı bu kadar özel şeyler birbirine anlatılır mı,anlatırken insan utanır ya.
Ne sevgililik donemimizde nede suanda esimi ic giyim magazasina sokamadim girmiyor adam ben kapida beklerim diyor. Sorunu basta yazmistim zaten insanlarin soyledikleri kafamda yer etti biraz bunlari soyleyenlerde evlenip bosanmis insanlar geneldeBen evli olmadigim halde bile saten pijama şort giyiniyorum :) ayrıca sevmemesi çok ilginç erkekler genelde bayılır. Öğrencilik zamnımda yarı zamanlı bir mağazada icgiyim reyonunda çalışıyordum kadınlardan çok yanlarında ki beyler seçiyordu. İyi de siz bunu dert yaptınız ki o da sevmiyormuş sorun ne?
o dediginiz vucut corabina sirf merakimdan baktim..ya onlar giyilir miancak kusursuz bi vucutta cok guzel durur kaldi ki cikarmasi dert olur..tek kullanimlik gibi
Evet hakli olabilirsiniz,lakin kimse dantel veya saten gecelikle sokağa cikmiyor hos. Nerede gorupte begenecekler televizyonda mi ?Bütün erkekler öyle değildir elbet. Ama ne hikmetse bu hoşlanmıyorum diyen adamlar,başkası giyince tepkileri daha farklı oluyor.
Neyse pek samimi bulmadığımı belirtmek isterim bazı erkeklerin bazı yargılarını..
O isve cilve bende olmadigi icin kendimi cuval giymis gibi hissediyorumKendini ifade edemiyor olabilir.
Hoslanmayan erkek yoktur neredeyse.az cok seveler.
Babydoll de mi sevmiyor mesela. O daha masum bir sey.
Ona sorma kendine yakistirdiklarini al zaten beğenir o. Sürpriz olur hem de.
O giysilerin icindeyken hal tavir da cok onemli tabii.
Evet bazi insanlar on yargili olabiliyorlar bu konuda. Benimki kesinlikle on yargi degil sadece kendimi rahat hissetmiyorum.bazıları da kötü kadın muamelesi yapıyor saten seksi gecelik giyenlere.
geçen sabahın 7sinde komşum geldi. adam banyodaydı. ben de kahvaltı hazırlıyodum. kapıyı aldı. ıyy bu ne hayat kadınları gibi, iğrenç.
o anda dedim ki senin gibi ayıcıklı don mu giyiyim, ben bunun içinde rahatım dedim.
seksi gecelik giyenler kötü kadın değildir
Ben ki sonbaharda kalin kalin kazak giymeye baslayan insanimmilla gecelik şart değil bencede güzel şortlar mini etekler filanda olabilir yazın kolay ama kışın sorun
bende öyle valla üşüyorum çünkü :)Ben ki sonbaharda kalin kalin kazak giymeye baslayan insanimm
Ağzınıza sağlık tam anlatmak istediklerimi dile getirmissiniz :) tamda boyle hissediyorum bende ve sanirim esimde ondan hoslanmiyor.tabiiki esim icin caba sarf edip suslenmek hos birsey lakin sevismek icin ekstra seylere ihtiyac oldugunu dusununce kendimi kurbanlik koyun gibi hissediyorum.3 senelik evliyim baslarda giydim ama ben hiç sevmiyorum esiminde sevdigini sanmiyorum
Cunku oyle giyinince sanki mecburmussun gibi yapmis olmak icin yapiyormussun gibi oldu ikimizde hic zevk almadik yani esimden emin olmasamda benim icin kesinlikle oyle
Bilmiyorum ben spontene gelismesini seviyorum gibi
Yani onu giydigimde esim sevismek istiyorum zannettigi icinde hic oyle seylerle uyumadim genelde don kisot uyurum
Evet tamamen bana ait. İltifatiniz icin tesekkur ederim. Komsularimda bunu ele alarak ne kadar ruslarada benzesen is yatakodasinda bitiyo bu isler guzellikle olmaz dedikleri icin moralim bozuldu acikcasi bu yuzden bu konuyu acma geregi duydumKonu sahibiciğiiiiiim avatarına koyduğun foto sana aitse..
Senin bişe giymene gerek yok..
Evet tamamen bana ait. İltifatiniz icin tesekkur ederim. Komsularimda bunu ele alarak ne kadar ruslarada benzesen is yatakodasinda bitiyo bu isler guzellikle olmaz dedikleri icin moralim bozuldu acikcasi bu yuzden bu konuyu acma geregi duydum
Evet tamamen bana ait. İltifatiniz icin tesekkur ederim. Komsularimda bunu ele alarak ne kadar ruslarada benzesen is yatakodasinda bitiyo bu isler guzellikle olmaz dedikleri icin moralim bozuldu acikcasi bu yuzden bu konuyu acma geregi duydum
neyle rahatsan onu giyersin değil miEvet bazi insanlar on yargili olabiliyorlar bu konuda. Benimki kesinlikle on yargi degil sadece kendimi rahat hissetmiyorum.
tatlım sana demedim ki, komşumu örnek gösterdimAyy yok canim ne alakasi var biz oylemi dedik. Bende giyerim cok abartili olmayanlardan tabii bizim dedigimiz jartiyer vucut corabi gibi seyler. Seven var sevmeyen var yargilamadikki kimseyi.beni ilgilendirmez ki kim ne isterse onu giyer
Hic bir zaman isveli cilveli birisi olamadim bu konuda cok yetersizim. Mesela bir erkek arkadasimin nisanlisi var kizcagiz kara kuru birsey 42 kiloymus aman yarabbi o isveler o cilveler o bakislar bakinca hayretler icinde kaliyorum. Keske bendede su kizdakinin yarisi olsa diyorum ama nerdeee yok yanikomsularin kiskancliktan ne diyeceklerini sasirmis
bencede sen cuval giysen de yakisir cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?