Yatakodasında nasıl giyinsem sorunsalı?

Ben evli olmadigim halde bile saten pijama şort giyiniyorum :) ayrıca sevmemesi çok ilginç erkekler genelde bayılır. Öğrencilik zamnımda yarı zamanlı bir mağazada icgiyim reyonunda çalışıyordum kadınlardan çok yanlarında ki beyler seçiyordu. İyi de siz bunu dert yaptınız ki o da sevmiyormuş sorun ne?

Ne sevgililik donemimizde nede suanda esimi ic giyim magazasina sokamadim girmiyor adam ben kapida beklerim diyor. Sorunu basta yazmistim zaten insanlarin soyledikleri kafamda yer etti biraz bunlari soyleyenlerde evlenip bosanmis insanlar genelde

o dediginiz vucut corabina sirf merakimdan baktim..ya onlar giyilir mi ancak kusursuz bi vucutta cok guzel durur kaldi ki cikarmasi dert olur..tek kullanimlik gibi
aynen almadim bende zaten.ya birde giyen bi arkadasim epey kilolu.fotograflara bakinca bende dedim o nasil giyiyor ki yakismaz diye dusunmustum

Evet hakli olabilirsiniz,lakin kimse dantel veya saten gecelikle sokağa cikmiyor hos. Nerede gorupte begenecekler televizyonda mi ?

O isve cilve bende olmadigi icin kendimi cuval giymis gibi hissediyorum

Evet bazi insanlar on yargili olabiliyorlar bu konuda. Benimki kesinlikle on yargi degil sadece kendimi rahat hissetmiyorum.

3 senelik evliyim baslarda giydim ama ben hiç sevmiyorum esiminde sevdigini sanmiyorum
Cunku oyle giyinince sanki mecburmussun gibi yapmis olmak icin yapiyormussun gibi oldu ikimizde hic zevk almadik yani esimden emin olmasamda benim icin kesinlikle oyle
Bilmiyorum ben spontene gelismesini seviyorum gibi
Yani onu giydigimde esim sevismek istiyorum zannettigi icinde hic oyle seylerle uyumadim genelde don kisot uyurum

Ağzınıza sağlık tam anlatmak istediklerimi dile getirmissiniz :) tamda boyle hissediyorum bende ve sanirim esimde ondan hoslanmiyor.tabiiki esim icin caba sarf edip suslenmek hos birsey lakin sevismek icin ekstra seylere ihtiyac oldugunu dusununce kendimi kurbanlik koyun gibi hissediyorum.

Konu sahibiciğiiiiiim avatarına koyduğun foto sana aitse..

Senin bişe giymene gerek yok..
Evet tamamen bana ait. İltifatiniz icin tesekkur ederim. Komsularimda bunu ele alarak ne kadar ruslarada benzesen is yatakodasinda bitiyo bu isler guzellikle olmaz dedikleri icin moralim bozuldu acikcasi bu yuzden bu konuyu acma geregi duydum

Evet tamamen bana ait. İltifatiniz icin tesekkur ederim. Komsularimda bunu ele alarak ne kadar ruslarada benzesen is yatakodasinda bitiyo bu isler guzellikle olmaz dedikleri icin moralim bozuldu acikcasi bu yuzden bu konuyu acma geregi duydum

Sorun komşularında

komsularin kiskancliktan ne diyeceklerini sasirmis
bencede sen cuval giysen de yakisir cnm

komsularin kiskancliktan ne diyeceklerini sasirmis
bencede sen cuval giysen de yakisir cnm
Hic bir zaman isveli cilveli birisi olamadim bu konuda cok yetersizim. Mesela bir erkek arkadasimin nisanlisi var kizcagiz kara kuru birsey 42 kiloymus aman yarabbi o isveler o cilveler o bakislar bakinca hayretler icinde kaliyorum. Keske bendede su kizdakinin yarisi olsa diyorum ama nerdeee yok yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…