Yatılı görümce

Dolunay3536

Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2017
195
114
23
35
Merhaba arkadaşlar. Ben çalışan bi anneyim üç yaşında kızım var sabahları erken işe gidiyorum kızıma kaynanam bakıyo normalde ama şu son günlerde görümcem bizde kalıyo kızıma bakmak icinmi diyim akşam ben işten geldikten sonra geliyo kalmaya sabah kızımı alıp kaynanama gidiyolar kv 5 dk mesafede oturuyo bu arada kaynanam diyo git orda kal diye kendi rahat etsin diye ya benim evimde bakmıyo görümcem kızıma kv gidiyolar bu arada görümce 45 yaşında tamam bizim için kalıyo ama ben istrmiyorum sevmiyorum birini evimde kalmasını hadi bir kere olur ama hergün rahat edemiyorum ben. Normalde bennhersabah bırakırdım.. Eşime diyorum böyle olcaksa ben işi bırakıyım diyom ama tek kişi çalıştıkmıda geçinemiyoruz cok arada kaldım...

Son düzenleme:
Kaç gündür sizde? Kendisi bekar mı?
Genç bir kızsa bu kadar rahatsız olmanıza gerek yok sonuçta kızınıza bakıyor. Aranız mı kötü bişey yaşamışsanız ondan gözünüze de batıyor olabilir ama iyilik yapıyor bence takılmayın.

Kaç gündür sizde? Kendisi bekar mı?
Genç bir kızsa bu kadar rahatsız olmanıza gerek yok sonuçta kızınıza bakıyor. Aranız mı kötü bişey yaşamışsanız ondan gözünüze de batıyor olabilir ama iyilik yapıyor bence takılmayın.

Evet bekar... geçen hafta 5.gün kaldı hafta sonu evdeydim kaynanam yine kal dedi...

Evet bekar... geçen hafta 5.gün kaldı hafta sonu evdeydim kaynanam yine kal dedi...

Boşverin ya zararsız sonuçta :) rahatsız edici olabilir sizin açınızdan ama başka çare var mı kızınızın yanında birisi var ve evinizde bakılıyor bu bikere kızınızın psikolojisi için de iyi birşey.
Siz bence kv ye taktınız :))

Boşverin ya zararsız sonuçta :) rahatsız edici olabilir sizin açınızdan ama başka çare var mı kızınızın yanında birisi var ve evinizde bakılıyor bu bikere kızınızın psikolojisi için de iyi birşey.
Siz bence kv ye taktınız :))

Aynen...kızı evde kalmasın diye elinden geleni yapıyo...☺

Tek maaşla geçinemiyor, çalışmak zorunda kalıyorsanız pek ses etmeye hakkınız yok bence. Onlar da eminim sizin çocuğunuza bakmaya bayılmıyorlardır herkesin bir hayatı var. Kim ister ki yeğen bakmak için abisinin evine yerleşmeyi. Bencillik ediyorsunuz.

Benim ev olmasa kendi evi hariç başka yerlerde kalıyo zaten yapcak birşey yok kendisini seviyorum zaten sadece evimde kaşınmasından rahatsızım kaynanamla aramız on dakka bende kendim götürmesini bilirim ama birşey diyemiyorum..

Aynen...kızı evde kalmasın diye elinden geleni yapıyo...☺

O da ne biçim anne insan çocuğunu yanında ister halbuki :işsiz:
Kv yi de takmayın işiniz görülüyor ne güzel keyfini çıkarın hafta sonları da madem annesi bir yerlere gönderiyor sen de gönder bence :)) kalacağını da sanmıyorum sürekli gerçi..

Benim ev olmasa kendi evi hariç başka yerlerde kalıyo zaten yapcak birşey yok kendisini seviyorum zaten sadece evimde kaşınmasından rahatsızım kaynanamla aramız on dakka bende kendim götürmesini bilirim ama birşey diyemiyorum..

Kayınvaliden inadına mı yapıyor acaba kızını yollayarak? Başka yerlerdede kalıyor yazdığınız için sordum.

Valla ıkı lokma yemek ve yatacak yer ıcın ne yegen bakarım ne abımde sıgıntı gibi yaşarım. Kımse meraklı degıldır tabıkı kendı duzenını bırakıp yegen baksın. Bence sız onu kızkardes gıbı gorup hos tutun bu ıstememezlıgınız yuzunuze yansımasında bedava bakıcınızdan olmayın. Hem guvenılır hem bedava mantıgı kullanırsanız.:KK15:

Hem karnın doysun hem pastam dursun, yok öyle dünya. Para kazanayım, çocuğuma baksınlar, beni rahatsız etmesinler, evine gelmesinler falan filan.
Çok istiyorsanız kreşe vereceksiniz yada kar zarar hesabı yapıp sineye çekeceksiniz.
Burası sayesinde torunum olursa asla bakmama kararı aldım. Hem çocuk bakıp hem de trip çekemem ben.

Hem karnın doysun hem pastam dursun, yok öyle dünya. Para kazanayım, çocuğuma baksınlar, beni rahatsız etmesinler, evine gelmesinler falan filan.
Çok istiyorsanız kreşe vereceksiniz yada kar zarar hesabı yapıp sineye çekeceksiniz.
Burası sayesinde torunum olursa asla bakmama kararı aldım. Hem çocuk bakıp hem de trip çekemem ben.

Ben kimseye trip felan atmıyorum çocuğuma bakıyolar diye her ay ev alışverişinide yaparım ihtiyaçları olduğunda parada veririm görümcemlede sorunum yok zaten ben görümcemle iyi anlaşırım sadece ben görümceme bak demiyorum zorlamıyorumda çocuğumu ben kaynanama emanet ediyorum bu evliliği kurarken hiç bi faydaları olmadı bari çocuğuma baksınlar oğullarının zeminini zamanında sağlam kursalardı bende bi anne olarak çalışmazdım bende meraklı değilim çocuğumu bi yaşından beri bırakıp çalışmaya

Bayılarak kalıyor canım bizde kalmassa evde kalmıyo zaten bi bahane buluyo kaynımlarda kalıyo bacısınsa kalıyo kuzeninde kalıyo ama evde kalmıyo....
Kalıyor mu kalmıyor mu,
kaldığı için şikayet edip sonra da kalmıyor demişsiniz,karıştı kafalar,
ayrıca kv hayrı olmadı bari bunda olsun demeniz de ilginç
iki çalışan insana kreş,bakıcı parası çok gelmemeli.

Back
X