Yatılı görümce

Evlerinde kaldıkları yenge hanımı adam yerine koyup bi açıklama yapabilirler derim. Maaş beklerken a,b,c planlarıda yapılmalı değil mi? Hangi semtte ev tutulacak,tahminen ne kadar sürecek,bu süre kendilerine uyar mı uymazsa başka nasıl bir yol izlenecek.
KONu sahibinin kocasıda pasif pasif durmasın yol göstersin o zman adam halinden memnun

Arkadaşlar kusura bakmayin konuyu yazdim ama isim cikti bakamadim

Eniste beyin evlenmeden önce zaten bir isi vardi pandemiden dolayi issiz kaldi dugun tarihleri felan alindigi icin erteleme olayida olmadi eniste issiz kalınca esimde ona kendi calistigi yerde is buldu hani il degisikligi oldugu icin boyle bir durum soz konusu

Ben anlayissiz bi insan degilim bir uye yazmış belkide maasi almayi bekliyorlar ama en azindan bunu bi dile getirmeleri lazim degil mi iste insan bi plan yapar maasi alalim soyle yapalim yada su zaman gelsin su olsun diye eşyaları zaten memlekette hazir sadece kiralik ev bulup esyalarini getirecekler olay aslinda bu kadar basit ama herkes 3 maymunu oynuyor

Normal insanlar evlenmeden önce evini esyasini ayarlar evlenince direk evlerine geçer .
Bunların ailesi anne babası yok mu konusulmadi mı ? Saçmalık sabretmek 3 hafta misafir etmek zorunda değilsin.

KONu sahibinin kocasıda pasif pasif durmasın yol göstersin o zman adam halinden memnun
Çünkü adamı bağlayan pek fazla bir şey yok. Evin yemeği,temizliği,bulaşığı,çamaşırı,ütüsü onun üzerinde değil.4 kişinin yemeği bulaşırı çamaşırı ütüsü vs. mevcut.Kendi kız kardeşi olduğu için belki de durum böyledir. Konu sahibinin kardeşi böyle bir durumda kalsaydı acaba yine böyle “aman ali rıza bey ağzımızın tadı kaçmasın” modunda takılabilir miydi?

Bende onu diyorum işte bende bu hakkıma dayanarak yorum yaptım siz kimsiniz 🥳
Ayy bayilazaam bende aynı hakka sahip olarak size yorum yapiyorum ama siz kimsinizden öteye geçemeyeceksiniz belli muhteşem fikrinizi savunmak için.

Rahatsız olurlar kardeşim olurlar.... Uzaktan davulun sesi hoş gelir.... Şurda 40 kişiyiz 40 kişi birbirimizi biliriz.... Olmaz börülce... Görümce..... Hadi neyse.... Bide görümce in kocası..... Ben yazarım şimdi aman canım ne varki.... Elinin körü var..... Şort giyersin evde eşinle ne bileyim sarılmak istersin canın kanapede film izlemek ister daha sayayımmı yeterlimi...... Hiç bişey olmasa bile olmaz ev ev üstünde boşuna dememiş atalar balık ve misafir parantez içi zorunlu misafir 3 güne kokar.... Tamam misafirperver insanız vs vs.... Evde başka erkek onlar nasıl rahat ediyorsa analarına gitseler daha iyi..... Evde hepinizin düzeni var sanki Bi şey yerinden oynasa canı sıkılmayacak yada bu kadar misafirliğe amanın da bayıldım moduna girecek biri var içimizde...... Zor durumdalar vs anladım onun abisi onuda anladım lakin birşeyi de baştan düşünecek insanlar..... Herkes de bunu anlasın...... Bana gelmeyen düğün bayram kısacası..... Her evin bir gideri düzeni var kimse kimsenin rahatını bozamaz..o evde abi tek başına yaşamıyor ev işlerini abi yapmıyor... Ne gerek canım benim ipteki çamaşırımı şuyımu buyumu görümce in kocası onunkini ben göreceğim.... Bu komiksede ayrıntı.....ister idare eder ister rahatsız olursunuz koca sizin ev sizin konu sahibi ben uzak köyün davulcusu ben oturduğum yerden yazıyorum çeken sensin.... Bence haklısın 👍🙏

Valla bilemiyorum ki ben ablama gidince üç ay da kaldım çok ısrar ederdi ben rahatsız olurdum . Anne babam geldi temmuzda ağustosa kadar kaldı . Eşim de çok fazla ısrar etti kalsınlar diye. Kayınvalidem de gelse seve seve çok seve seve ağırlarim niye rahatsız oluyorsunuz ki

Valla bilemiyorum ki ben ablama gidince üç ay da kaldım çok ısrar ederdi ben rahatsız olurdum . Anne babam geldi temmuzda ağustosa kadar kaldı . Eşim de çok fazla ısrar etti kalsınlar diye. Kayınvalidem de gelse seve seve çok seve seve ağırlarim niye rahatsız oluyorsunuz ki
Aman kardeş burada gelincikler çok üstüne çullanırlar şimdi 😀

Olur mu canım öyle şey ? Size mi güvenip evlenmişler ?

Eşinize paslamalısınız bu durumu , tabi ilelebet kalmazlar herhalde ama 8 - 9 ay da olmaz yani .

Gerdeğe de sizin evde mi girdi bunlar :KK70:
Siz rahat edemiyorsunuz tamam da onlar nasıl rahat ediyor? 1 aylık evli bu adamlar hiç fingirdemiyor mu ayol:KK70:tövbeler olsun bu nasıl iş:confused:
Görümceniz inşallah cinsellik bölümüne abimle yengem evdeyken mutfakta seviştik diye konu açmıyordur:confused:

Off yalnız nasıl adrenalinli olur hea. Ahahahha :D

1 ay once evlenen insanin illaki takisi ne bileyim parasi birazda olsa vardir..belkide bir sure isin gidisatina bakmayi ,az biraz beklemeyi tercih ediyorlardir.. kolay degil ki bir evi duzmek ve yikmak hem maddi manevi kulfet
..en azindan bunu sizinle paylasmalari gerekiyordu .. bir sure kalip kalamayacagi konusunda oturup muhasebesini hep birlikte yapacaktiniz..
nasil olur nasil idare edilir elbet kolay degill ama bu konudaki bilinmezlik dahada sinir bozucu..

Gerdeğe de sizin evde mi girdi bunlar :KK70:
Siz rahat edemiyorsunuz tamam da onlar nasıl rahat ediyor? 1 aylık evli bu adamlar hiç fingirdemiyor mu ayol:KK70:tövbeler olsun bu nasıl iş:confused:
Görümceniz inşallah cinsellik bölümüne abimle yengem evdeyken mutfakta seviştik diye konu açmıyordur:confused:

Esim her zaman erken yatar ama ben duymamam gereken sesleri duyuyorum maalesef

Back
X