- 4 Aralık 2017
- 735
- 947
- 103
- 29
Senin gibi görümce düşman başına.. evlerden ırakKonu sahibinin kocasıda sorsun madem planınız ne diye geline mi kalmış onun derdine düşmek

Görümcem yok yengemle iki arkadaş gibi olduğumuz için çok isterdim görümcem olmasını ilk defa iyikide yok dedim senin yazdıklarını okuyunca

Sen bu şekilde geline ne kalmış falan deyip sanki abin o evin sultanida yengen kölesiymiş gibi konuştuğun ve düşündüğün sürece aslaaa yengenle aran düzelmez ki ben olsam evime sokmam bu düşüncedeki insanı..
Bir kadın evlenince kocasindan çok daha fedakarlık yapıyor aile iş çocuk ev konusunda kısacası her konuda şimdi sen kalkıp geline ne dersen haksızlık olmaz mı?
Ayrıca erkekler misafir severler neden sevmesinlerki,misafirin yemeğini temizliğini hizmetini yapan erkek mi kadın mi? Bir çok erkek bir bardak kaldırmıyor sofradan..gelini bu kadar takacagin yerde abine az biraz ev işi öğret daha faydalı olur..gerçi sen abinin yengene yardım ettiğini duysan kiyameti koparirsin gelin abime iş buyuruyor diye..
Konu sahibinin de hizmet yemek temizlik hep ondadir muhtemelen ve konuşma hakkı yok öyle mi hı hıı!!