Sakın sakin sakinMerhaba hanımlar
Ben şu an Niğde'deyim Ankara'ya yatılı bir bekar babanın yanına yatılı olarak çocuk bakımı ve ev işi için gitmeyi düşünüyorum maaşı 38 bin kirada vermeyeceğimi düşünürsek iyi para ama kararsızım. Böyle bir devirde 22 yaşında bir kız olarak bir adamın evinde kalmak pek mantıklı gelmiyor dışarıdan bakınca ama Niğde'de de kalamam (ailevi sebepler) Ankara'da asgari ücretli ise girsem zaten kira 20k
Bu arada sınıf öğretmeniyim bu sene mezun oldum ama alımlar ne zaman olacak belli değil iyi bir sıralamam var ama dışarıda da kalabilirim. Ankara'daki sınıf öğretmenliği ilanlarına da başvurdum ama en az 5 yıl deneyim istediklerinden beni almazlar hem de Mak 30 verirler gibi
Daha önce böyle deneyimi olan arkadaşlar,ablalar varsa bana bir fikir verebilir mi bu konuda gitsem mi ne yapsam (evde de canım çok sıkılıyor bu arada) ?
Aileden kaçarken doluya tutulacak. Allah akıl fikir versinÜniversite okurken bu gençlerin akılları dünya görüşleri neden gelişmiyor bir anlam veremiyorum.
Ne alaka mesela? Benim de emin olmadığım bir konu iş bulmak da malum çok zor ve fikir sordum sadece .Üniversite okurken bu gençlerin akılları dünya görüşleri neden gelişmiyor bir anlam veremiyorum.
İşte ben de onu diyorum. Öğretmenlik okumuş birisnz bu şekilde bir şeyle nasıl geliyorsnz.Ne alaka mesela? Benim de emin olmadığım bir konu iş bulmak da malum çok zor ve fikir sordum sadece .
Baktım ama dediğim gibi başvurdum da zaten ama dönüş alamadım, tecrübeli insan istiyorlar kimse yeni mezun çalıştırmak istemiyor . İlimde küçük iş ilanı az ki onlara bile başvurdum ama dönüş yok ailem sürekli kavga halinde olduğundan onların yanında kalmak istemiyorum. Ücretli öğretmenliği hem etik bulmuyorum hem de yaklaşık 15 16k bile zor alıyorlar diye biliyorum .Öğretmen olacaksınız, kolej vs bakın. Kendi ilinize bakın. Ne işiniz var yatılı Ankara da… 38 bin maaş çok değil, ki öğretmensiniz siz… yada yakın illere bakın. Ücretli öğretmenlik olabilir ilk başta. Ki köy vs mutlaka vardır
Ücretli öğretmenliği etik bulmayıp gidip bekar bir adamın evinde tuvalet banyo temizleyip çocuk bakmak mı istiyorsunuz? Yani tabi bunları yaparsanız :)Baktım ama dediğim gibi başvurdum da zaten ama dönüş alamadım, tecrübeli insan istiyorlar kimse yeni mezun çalıştırmak istemiyor . İlimde küçük iş ilanı az ki onlara bile başvurdum ama dönüş yok ailem sürekli kavga halinde olduğundan onların yanında kalmak istemiyorum. Ücretli öğretmenliği hem etik bulmuyorum hem de yaklaşık 15 16k bile zor alıyorlar diye biliyorum .
Haklısınız ama bu tehlike artık yolda yürürken bile var bir işe gittim markete kendi ilimde mesai saati 1.30 11.30 eve akşam 12 de zor geliyorum ve ailem istemedi bana kalsa giderdim herhalde cidden ne yapacağımı bilmiyorumBekar baba yatılı bakıcı size mantıklı geldi mi????yaşlı anama bakacak yatılı ilanı bile daha mantıklı ....Macera arıyorsanız üzgünüm bunun sonu hiç iyi yere çıkmaz,kendi şehrinizde kasiyer olsanız daha doğru olur... Kadınların hiçmişçesine kolayca öldürüldüğü tecavüz edemediği için gururu kırılan erkeğin kadını öldürmesinin haklı sebeplere dayandırıldığı az ceza aldığı bu ülkede oturun oturduğunuz yerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?