Hiç bilmediğim için soruyorum tüm gün hastaya bakmak yatılı şekilde ev işlerinide yapmak için bu para çok az değil mi???Hiç yatalak hastası olan yok sanırım 38 bin, 1000 dolara denk gelir haftasonlari 500 alrsin haftada 1 gun izin sabahtan aksama , piyasası budur alt sinirdir. Canım gençsin böyle danismanlik firmaları var yatili cocuk baktırmak isteyen de oluyor ya da yatili teyze. Onlara basvur istersen
Sen daha kendın cocuksun kım çocuğunu nıye bıraksın? Ayrıca böyle bir devirde tamamen sacmalıkMerhaba hanımlar
Ben şu an Niğde'deyim Ankara'ya yatılı bir bekar babanın yanına yatılı olarak çocuk bakımı ve ev işi için gitmeyi düşünüyorum maaşı 38 bin kirada vermeyeceğimi düşünürsek iyi para ama kararsızım. Böyle bir devirde 22 yaşında bir kız olarak bir adamın evinde kalmak pek mantıklı gelmiyor dışarıdan bakınca ama Niğde'de de kalamam (ailevi sebepler) Ankara'da asgari ücretli ise girsem zaten kira 20k
Bu arada sınıf öğretmeniyim bu sene mezun oldum ama alımlar ne zaman olacak belli değil iyi bir sıralamam var ama dışarıda da kalabilirim. Ankara'daki sınıf öğretmenliği ilanlarına da başvurdum ama en az 5 yıl deneyim istediklerinden beni almazlar hem de Mak 30 verirler gibi
Daha önce böyle deneyimi olan arkadaşlar,ablalar varsa bana bir fikir verebilir mi bu konuda gitsem mi ne yapsam (evde de canım çok sıkılıyor bu arada) ?
İşte gider olmuyor, yatili hastaya bakarken hergun cam kapı silmiyor kahvaltı yemek hazirlama basit işler. Sohbet ediyor zaten hasta 9 da yatınca çekiliyor odaya. Genelde ozbekler yapıyor bu işi. Hepsi para biriktirip memlekette ev yaptırma derdindeHiç bilmediğim için soruyorum tüm gün hastaya bakmak yatılı şekilde ev işlerinide yapmak için bu para çok az değil mi???
Elektrik su ,ısınma ,kira , beslenme masrafı olmayınca evet kemiksiz para , teşekkür ederim bu açıdan bakınca iyi paraİşte gider olmuyor, yatili hastaya bakarken hergun cam kapı silmiyor kahvaltı yemek hazirlama basit işler. Sohbet ediyor zaten hasta 9 da yatınca çekiliyor odaya. Genelde ozbekler yapıyor bu işi. Hepsi para biriktirip memlekette ev yaptırma derdinde
İstanbul’da buna benzer iş imkanı çok olduğu için söyledim, ayrıca maaş konusunda da iyi kazanıyorlar. İş arkadaşım geçen yıl 2500$ veriyordu bakıcısına.Pek edebildim sayılmaz tereddütteyim ama olmayacak gibi . Istanbul çok uzak ve pahalı Ankara ya daha önce gittiğimden daha yakın geliyor bana
Merhaba hanımlar
Ben şu an Niğde'deyim Ankara'ya yatılı bir bekar babanın yanına yatılı olarak çocuk bakımı ve ev işi için gitmeyi düşünüyorum maaşı 38 bin kirada vermeyeceğimi düşünürsek iyi para ama kararsızım. Böyle bir devirde 22 yaşında bir kız olarak bir adamın evinde kalmak pek mantıklı gelmiyor dışarıdan bakınca ama Niğde'de de kalamam (ailevi sebepler) Ankara'da asgari ücretli ise girsem zaten kira 20k
Bu arada sınıf öğretmeniyim bu sene mezun oldum ama alımlar ne zaman olacak belli değil iyi bir sıralamam var ama dışarıda da kalabilirim. Ankara'daki sınıf öğretmenliği ilanlarına da başvurdum ama en az 5 yıl deneyim istediklerinden beni almazlar hem de Mak 30 verirler gibi
Daha önce böyle deneyimi olan arkadaşlar,ablalar varsa bana bir fikir verebilir mi bu konuda gitsem mi ne yapsam (evde de canım çok sıkılıyor bu arada) ?
Kendinize önce şunu sorun. 22 yaşında, çocuk bakımı vb deneyimi olmayan birisi olarak bu işe uygun musunuz ?Aile evinde 10 yıldır yemek ve temizlik yapıyorum ve bir karşılığı yok yapman gereken iş diye görülüyor en azından iş olarak yapsam para kazanırım diye düşündüm. Doğum izni ayrı bir olay ben devamlı olarak ücretli öğretmenlik yapıp devam ettirenleri diyorum. Etik olmadığına hem fikir olmalıyız. Teşekkürler yine de yorum için
ankaradaki adam da gidip niğdeden bulmuyordurArkadaşlar, bir erkek iş arkadaşımızın eşi bebekleri 1,5 yaşındayken vefat etti . Kızı şuan 14 yaşında. Ve bu zamana kadar yatılı yardımcılarla bu zamana geldiler. Bu devirde hala oluyor çünkü adam çalışıyor çocuğu evde en basitinde yalnız asla bırakamıyor vs. Ama onlar hep ajans üzerinden buldurlar.
Direk sapık diye yaftalamak saçma.
Ama bu olayların güven üzerine olduğunu düşünüyorum.
Hiç görmediğim birinin evine de pat diye gidip kalmam.
Kadın olsun etkek olsun artık fark etmiyor malumunuz.
Öğretmen olun demiyorum zaten ama yatılı gencecik halinizde bir erkeğin evinde kalmaktan bahsedyrsnz!! Yani bunu anlamak bu kadar zor olmamalıSiz öğretmen olan herkesin öğretmenlik yapabildiğini mi düşünüyorsunuz bu ülkede hanımefendi %70 başka alanda mecburi olarak .
Bunun kadın versiyonunu bulun ya da yaşlı kadın bikini. Çocuklu kadın da olur. Uygun değil bu dediğiniz gitmeyinMerhaba hanımlar
Bu iş mi etik?Ücretli öğretmenliği hem etik bulmuyorum
Bu sene doktorlara da birsey oldu. Umarım sikayetci olmuştur. Olmadıysa da başka birinin başını yakmamıştırÜcretli öğretmenliği etik bulmayıp gidip bekar bir adamın evinde tuvalet banyo temizleyip çocuk bakmak mı istiyorsunuz? Yani tabi bunları yaparsanız :)
Bir doktor asistsn arıyordu. Bir tanıdığım başvurdu. Adam diyor ki her şeyi yapar mısın? Tanıdığım diyor ki yani yaparım elimden her iş gelir. Ama diyo her şeyi diyorum. Yani kalkıp tuvalet temizlemem diyor.
Adam da beni mutlu edecek her şeyi yapar mısın diyo yani seks!
Doktor yani asistan ilanı veriyor sözde. Ama çıkan ne???
Merhaba hanımlar
Bide evet eğitimci dimi ama.Öğretmen olacaksınız, kolej vs bakın. Kendi ilinize bakın. Ne işiniz var yatılı Ankara da… 38 bin maaş çok değil, ki öğretmensiniz siz… yada yakın illere bakın. Ücretli öğretmenlik olabilir ilk başta. Ki köy vs mutlaka vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?