Yatılı iş hakkında tavsiye

Hiç yatalak hastası olan yok sanırım 38 bin, 1000 dolara denk gelir haftasonlari 500 alrsin haftada 1 gun izin sabahtan aksama , piyasası budur alt sinirdir. Canım gençsin böyle danismanlik firmaları var yatili cocuk baktırmak isteyen de oluyor ya da yatili teyze. Onlara basvur istersen

Hiç bilmediğim için soruyorum tüm gün hastaya bakmak yatılı şekilde ev işlerinide yapmak için bu para çok az değil mi???

Sen daha kendın cocuksun kım çocuğunu nıye bıraksın? Ayrıca böyle bir devirde tamamen sacmalık

Hiç bilmediğim için soruyorum tüm gün hastaya bakmak yatılı şekilde ev işlerinide yapmak için bu para çok az değil mi???
İşte gider olmuyor, yatili hastaya bakarken hergun cam kapı silmiyor kahvaltı yemek hazirlama basit işler. Sohbet ediyor zaten hasta 9 da yatınca çekiliyor odaya. Genelde ozbekler yapıyor bu işi. Hepsi para biriktirip memlekette ev yaptırma derdinde

Elektrik su ,ısınma ,kira , beslenme masrafı olmayınca evet kemiksiz para , teşekkür ederim bu açıdan bakınca iyi para

Pek edebildim sayılmaz tereddütteyim ama olmayacak gibi . Istanbul çok uzak ve pahalı Ankara ya daha önce gittiğimden daha yakın geliyor bana
İstanbul’da buna benzer iş imkanı çok olduğu için söyledim, ayrıca maaş konusunda da iyi kazanıyorlar. İş arkadaşım geçen yıl 2500$ veriyordu bakıcısına.

Kendinize önce şunu sorun. 22 yaşında, çocuk bakımı vb deneyimi olmayan birisi olarak bu işe uygun musunuz ?

Ailenizin evinde aileniz ve kendiniz için yemek - temizlik yapmakla çocuk bakımı için yeterli donanıma sahip olduğunuzu mu sanıyorsunuz ?

Son düzenleme:
ankaradaki adam da gidip niğdeden bulmuyordur
dediğiniz gibi ajansla tanıdıkla oluyodur

konu sahibi saçmalama

Siz öğretmen olan herkesin öğretmenlik yapabildiğini mi düşünüyorsunuz bu ülkede hanımefendi %70 başka alanda mecburi olarak .
Öğretmen olun demiyorum zaten ama yatılı gencecik halinizde bir erkeğin evinde kalmaktan bahsedyrsnz!! Yani bunu anlamak bu kadar zor olmamalı

Bunun kadın versiyonunu bulun ya da yaşlı kadın bikini. Çocuklu kadın da olur. Uygun değil bu dediğiniz gitmeyin

Bu sene doktorlara da birsey oldu. Umarım sikayetci olmuştur. Olmadıysa da başka birinin başını yakmamıştır

Konu sahibi siz böyle feleğin çemberinden geçmiş üyelere "beni korkutuyorsunuz" tarzı "abartıldığını" düşünmeye devam ederseniz.

Bazı BDSM video sitelerine bak bakalım.

Ordaki bazı video sitesinde 3dk incelesen bile aklın çıkar.

Tüm uzuvları kesmeden asla tatmin olmayan var.

En iyi ihtimal alkol içirip yakınlaşmaya çalışması tabi kapı kilitli olur.

Eğer evde sorun var diye böyle safça düşünüp işleri gireceksen sığınma evine gitmelisin.

Dünyada kayıp kız çocuğu ve kadın oranına bak bakalım konu sahibi. %98erkekler tarafından ne yapılmış olabilir bi düşün.

Son düzenleme:

Bu tür ilanların yanından bile geçmeyin
Daha yeni bekar evine temizliğe giden genç bir kızın parçalanmış cesedini topladılar farklı çöp konteynırlarından
Alınacak bir risk değil

Bekar bir baba yatili ilani verebilir mi, bence verebilir ancak yatili cocuk bakıcılığı demek evin annesi olmak dolayisiyla evin herseyindende sorumlu olmak demek ve bunu dusunecek olursak 38 bin cerez parasi dahi degil. Bu iste bit yenigi var, adam sapik degilse dahi somurucu bir tip belliki.

Bide evet eğitimci dimi ama.
Böyle okumuş bir insan zaten bu paraya eve gidip çocuk bakıcılığı yapmaz.
Sanırım yer sorunundan dolayı bu işi kabul etmek istiyor

Ankara'da temizlik işine bile günlüğü 2500 den gidiyorlar. 38 bin para mi Allah aşkına. Hem de bilmediğiniz bekar bir adamın evinde. Olacak iş var olmayacak iş var. 2500 den temizliğe gitsen daha çok kazanıp daha makul bir durumda olursun. Bir de okumuş kızsın. Özel okullara basvursan alan çıkar illa ki yine 40 bin bandına yakın olur. Biriyle paylaşımlı evde kalırsın. Daha güvenilir olur. Bu şekilde mantıklı değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…