yatılı misafir akraba sorunu

Oh canım ya, kendi gelse neyse otel gibi kullanmak istemiş çok açık. Ne düşüncesiz insanlar var. Umarım gelmekte ısrar etmezler

Ay yesin de o ilde ev kiralasın airbnb den. Arsız. Asla kabul etmeyin.

Her olayda kavimlerin sizin eve göçmesine anlam veremedim. Her seferinde kabul edersiniz bir kere etmezsiniz kötü olursunuz hayat hep böyledir. Neyse ki eşiniz görümcenizle konuşmuş. Sınır bilmek iyidir.

Gitsinler eşyalı mis gibi kiralık evler var hatta yurt dışından gelenin parası burda 50 katı jdjdjfj gitsin 1-2 haftalığına villa kiralasın toplaşsınlar siz de gidin arada

Enişte annesi ne alaka ya yuh

Sizi manipüle ediyor görümcen.neymis oncekilerde yük muyduk evet yük olmustunuz deseydi eşiniz keşke.birakin kussun kurtuldunuz işte fena mi.benfe siz arayıp gelin diyeceksiniz o potansiyel var sizde

Yani ayni konuyu her yil acmanin manasi yok bence:) Denilenler aynı olur...
ben geri adım atmadım eşim de atmadı, bilet almışlar görümcenin kayınvalidesinin oldugu şehre gidecekler, biz de bikc gün onları görmeye gidecez, yalnız aşırı sinir oldugum konu şu oldu, biz ne kadar izinleri oldugunu bilmiyoduk, dün eşim öğrenmiş diyoki 10 günlüğüne geliyolarmıs, yani 10 günlüğüne bize gelmek istediler, hiç de kimse dememiş 10 gün kardeşin evinde nasıl kalacaksınız, inanılmaz düşüncesizlik, kendi kayınvalidesiyle uzun zaman geçirmek istemiyo cok da hoşlanmıyo kayınvalidesinden, bizim evde kalmak daha iyi olacaktı yani ama kendinin bile hoşlanmadıgı kv bize hiç düşünmeden getirtiyo

Rezillik gerçekten . Bir de on gün siz müsait misiniz bakalım. Sizi kafalarında aşırı hazır görüyorlar . Geri adım atmayın kesinlikle yoksa ömür boyu ağırlayacak siniz belli bu.

Bırakın küssün demekki gerçekte iyi biri değilmiş sadece sizin evde kalmak için yapıyormuş.simdi siz cümbür cemaat gidin kv sine bakalım kv bı daha kabul ediyor mu?bu ne saçma şey kiminle görüşmek istiyorsa ona gitsin diğerlerini etrafına niye topluyor.yurtdisindan gelenler burdakileri beğenmeyip bize herşeyi aldırıyor diyorlar ama onlarda bi otel tutamayıp milletin evine çörekleniyor

Görümceniz aşırı bencil,sizi kullandığı böylece bariz ortaya çıktı.Kv ile beraber olmaktan hoşlanmadığı için sizin başınıza sarıyor .....Eşinizle net olun,bir ağız olun yoksa ilk fırsatta plan yapılıp yine sizde buluşulur günlerce sizde kalınır....

10 gün iki ailede ayrı ayrı zaman geçirmek için yeter. Bu ne bencillik bu ne görgüsüzlük. 3 kişi bile 10 gün çok fazlayken birde utanmadan KV getiren görümce. KV yetmiyor, kendi anası, ablası. Umarım süpriz yapıp gelmezler.

Çok istiyolarsa sizin yaşadığınız ilde eşyalı ev kiralasınlar bir haftalığına. Kendisi sizi de ağırlasın.

Ay ben yoruldum toplanma yeri gibi siginakmi evin haftalik ev kiralasinlar toplansinlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…