Yatılı misafir. Ben mi abartıyorum?

Ben çocuğumu benim olmadığım bir yerde kesinlikle yatılı göndermem.Yerinizde olsam bende rahatsız olurdum.Görüşülecekse de ailece görüşülür.

Aynen bende böyle düşünüyorum ben istemem oğlum kızım farketmez kuzenlerinde kalsın bu yaştayken hiç doğru bulmuyorum heleki ne bizimle yaşıtlar ne çocugum ile

hamilelik olsun olmasın sürekli sizde kalmak istemeleri de çok saçma. ana baba demiyor mu yahu iki yetişkin bi küçük çpcuk, benim çocuklarımın orada ne işi var diye? konuşun aile ile.

Bende bunu anlamıyorum bencede çok saçma gündüz gidip gelsinler ama yatmak ne alaka

cocuklarn amne babasi ykmu. soleyin sorumluluk almak istemedgnizi. ben evde baska birinin cocugunu hayatya istemem sorumluluk asla almam. annesi babasi ykken. basina bisi gelr duser vs. sorumluluk bende. asla istemem.

Niye biri birinin evinde kalıyor zorunluluk yoksa üstelik yaşıtları bile yok evde... Çok ilginç yani. Neyse kırmamak için arada kabul edilir ama karnı burnunda kadından böyle bişey istenmez keyfi olarak. Çocuklar bunu bilemez küçükler sonuçta ailelerinin hayır olmaz demesi gerekirdi.
Kabul etmeyin bir şekilde eşiniz olmaz desin bahane bulsun. Bir yerde dur demezseniz daha kötü olacak.

İnsallah öyle olacak kaldı ki her an bir şey olabilir hastaneye gitmek zorunda kalabilirim. Kendi çocugumun yeri hazir ya anneme birakcaz yada kardesim gelecek ogluma bakmaya ama bu couklari sagdan sola sürüklemeye yada birde dogum baslamisken onlarlan ugrasmaya ne gerek var çok mantıksız

Bencede yaşıtları yok evde niye istiyorlar bukadar çok bende kötü düşünmek istemiyorum. Herhalde annelerine haber vermeden soruyorlar cünkü anneleri öyle sorumsuz birine benzemiyor kendisi söylemesi lazim couklarina yatili olmaz diye

Elbette,cocuklarin her istedigi yapilacak diye bir kural yok zaten. Dedigim gibi sizin bir cocugunuz var ve hamilesiniz de. Su anda yatili misafirin en mukemmeli ve dertsizi icin bile uygun degil eviniz. Annelerine guzellikle anlatsaniz,halsiz ve yorgunum ilgilenemiyorum kusura bakma deseniz anlar belki.

Misafir severim de elalemin çocuğuna bakamam ya :/ aynı şehir içinde yatılı misafir davet etmem de kabul de etmem. Başka şehirden gelen gelsin kalsın 1 haftayı geçmeyecek kadar , ama tek çocuk kabul etmem teklif dahi etmem

Ne böyle bir sorumluluk alırım ne de başkasına bu sorumluluğu yüklerim. Herkes dünyaya getiriyorsa bakmasını da oyalamasini da bilsin.
Hem yapılan çok saygısızca. Anne baba olarak bir arayıp müsait misiniz diye sorulmaz mi hiç?

Ailesi dur demiyor mu bu çocuklara? Ben oldum olası yatılı misafir sevemedim bir türlü. O kadar gereksiz geliyor ki. ben de gidip annem dışında kimsede kalmam zaten.
Hem hamilesiniz hem çocuğunuz var ne gerek var ki böyle yatılı kalmaya? Anneleriyle konuşun bence uyarsın çocuklarını.

Evet buda ayrı bir mesele anne babaları arayip sormuyor bile birde ailecek de sadece üc defa görüştük cocuklar bize daha sık geldi

En sevmediğim şeydir yatılı misafir. Kardeşim dışında kimseyi kabul etmem. Kimseninde evinde kalmam.. bide hamileyken asla olmaz.

Bencede hamileyken hiç çekilecek durum değil hamile olmasam da kabul etmek zorunda değilim aslında ama ben hayir diyemiyorum hep kendimden ödün veriyorum. Eşime söyledim o söylesin şu anda mümkün olmadığını

Kalıyorsa anaları da kalsın baksın çocuklara..
Ama benim kararım, ne münasebet.. Herkesin kendi evi var.. Benim çocuklarım neden başkasının evinde kalsın?? Bunu anaları söyleyecek çocuklarına..
Üstelik küçük çocuğunuz var, müsait odanız yok ve doğuma 4 hafta kalmış.. Ki doğum bu belli de olmaz zamanı.. Artık sizin bakıma, yardıma ihtiyacınız var.. Çocuklara bize artık bir kardeş daha geliyor, yatılı değil ama onu sevmeye gelebilirsiniz diyin bence..

çok haklısınız
eşinizle konuşun bunun önüne geçmek lazım

Yanlış anlamayın ama ailesi nasıl müsade ediyor?? neticede kız çocuğu.. eşinize bişi demiyorum tabi ama ben kızım olsa kuzenimin evinde yatılı kalsın istemem..

Bi daha müsait misiniz diye yazdıklarında hayır diyin.. hamilelik zorluyor kusura bakmayın diyin.. yarın öbür gün ikinci çocuk gelcek.. bunun emmesi uyuması.. bunlar olmadan ayaklarını kesin bence çocukların..

Annelerinin düşüncesizliğinden başka birşey değil bu çok ayıp.Hem ben çocuğumu kesinlikle babası ya da benim olmadığım bir ortamda yatılı göndermem!Sen rahatsız olmakta çok haklısın kendin hamilesin küçük çocuğun var insanın kendine gücü kalmıyor bazen birde 2 çocuk sorumluluğu daha, bence annelerinin yanında güzel bir dille bunu ifade edebilirsin

Evet benimde aklım almıyor gercekden kiz erkek cocuk fark etmez ama doğru bulmuyorum. Bu konuyada cok sinirleniyorum eşime kendimi ifade etmeye calisiyorum yanlis anlicak ailesini istemiyorum düsünücek diye ayrı cekiniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…