- 30 Kasım 2015
- 2.302
- 1.935
- 133
- Konu Sahibi Ilkbahar38
-
Ben çocuğumu benim olmadığım bir yerde kesinlikle yatılı göndermem.Yerinizde olsam bende rahatsız olurdum.Görüşülecekse de ailece görüşülür.
hamilelik olsun olmasın sürekli sizde kalmak istemeleri de çok saçma. ana baba demiyor mu yahu iki yetişkin bi küçük çpcuk, benim çocuklarımın orada ne işi var diye? konuşun aile ile.
Normalde arada bir gelip kalmalarında sıkıntı yok demekki sizin yanınızda rahatlar...
Ama şuan gereksiz, en başta kendi anne babalarının göndermemesi lazım, hamilesiniz ve dinlenmeye ihtiyacınız var... bunu düşünmeleri lazım.
Kibarca reddedebilirsiniz, ben biraz yorgunum hamilelik dolayısıyla, şu süreçleri atlatayım seve seve kabul ederim gibi güzel cümlelerle anlatabilirsiniz.
Zaten anlayışlı insanlarsa kendileri bunu düşünecek size hak vereceklerdir...
Niye biri birinin evinde kalıyor zorunluluk yoksa üstelik yaşıtları bile yok evde... Çok ilginç yani. Neyse kırmamak için arada kabul edilir ama karnı burnunda kadından böyle bişey istenmez keyfi olarak. Çocuklar bunu bilemez küçükler sonuçta ailelerinin hayır olmaz demesi gerekirdi.
Kabul etmeyin bir şekilde eşiniz olmaz desin bahane bulsun. Bir yerde dur demezseniz daha kötü olacak.
Elbette,cocuklarin her istedigi yapilacak diye bir kural yok zaten. Dedigim gibi sizin bir cocugunuz var ve hamilesiniz de. Su anda yatili misafirin en mukemmeli ve dertsizi icin bile uygun degil eviniz. Annelerine guzellikle anlatsaniz,halsiz ve yorgunum ilgilenemiyorum kusura bakma deseniz anlar belki.Masallah ne güzel geçiniyorsunuz. Bende aslında çocuklarda kabahat görmüyorum anneleri bu durumu ölçüp tartmalı ve önünü kesmeli. Birde şunu düşündüm belki annelerinin de haberi yok oğlan kendi başına düşünüp bana sormuş olabilir. Ben gelmelerine karşı değilim aslında ama yatılı kalmalarını gereksiz buluyorum.
Ne böyle bir sorumluluk alırım ne de başkasına bu sorumluluğu yüklerim. Herkes dünyaya getiriyorsa bakmasını da oyalamasini da bilsin.
Hem yapılan çok saygısızca. Anne baba olarak bir arayıp müsait misiniz diye sorulmaz mi hiç?
En sevmediğim şeydir yatılı misafir. Kardeşim dışında kimseyi kabul etmem. Kimseninde evinde kalmam.. bide hamileyken asla olmaz.
Yanlış anlamayın ama ailesi nasıl müsade ediyor?? neticede kız çocuğu.. eşinize bişi demiyorum tabi ama ben kızım olsa kuzenimin evinde yatılı kalsın istemem..
Bi daha müsait misiniz diye yazdıklarında hayır diyin.. hamilelik zorluyor kusura bakmayın diyin.. yarın öbür gün ikinci çocuk gelcek.. bunun emmesi uyuması.. bunlar olmadan ayaklarını kesin bence çocukların..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?