Yatılı misafir. Ben mi abartıyorum?

Annelerinin numaraları bile yok bende okadar az görüşüyoruz yani bende eşime söyletdircem yatılıya uygun olmadıgımızı

Bence bu çocuklar huzursuz bir evde büyüyorlar. Eğer bir çocuk kendi evinde kalmak istemiyor başka yerleri seviyorsa evde sorun vardır. Şuan çok üzüldüm. Siz de haklısınız yapacak birşey yok.

Yani gerçekten pes rahatlık olurda bukadarı hiç duymadım telefon numarası bile olmayacak kadar diyaloğunuz yok ama size çocuk gönderiyor

Evet gercekten tuhaf değilmi bu rahatlık nereden geliyor ben cocugumu yollamam uyumaya hele birde bu kisiyi hayatimda sadece 3-4 defa görduysem

Bence bu çocuklar huzursuz bir evde büyüyorlar. Eğer bir çocuk kendi evinde kalmak istemiyor başka yerleri seviyorsa evde sorun vardır. Şuan çok üzüldüm. Siz de haklısınız yapacak birşey yok.

Aslinda cocuklar mutlu anne babalari ilgili ama bende anliyamadim bu konuda biraz gevsekler

Aslinda cocuklar mutlu anne babalari ilgili ama bende anliyamadim bu konuda biraz gevsekler
Evin içinde anne babaları kavga ediyorsa veya anne babalarının yatak odalarını duyuyorlarsa da bu sorun olabilir bilemiyoruz. Bi de sizin evde internet var da onlarda yok mu

Evin içinde anne babaları kavga ediyorsa veya anne babalarının yatak odalarını duyuyorlarsa da bu sorun olabilir bilemiyoruz. Bi de sizin evde internet var da onlarda yok mu

Tabii bunu düsünmedim belki cocuklarin onunde kavga ediyorlar bunlar olabilir. İnternetleri var. Yani mesela bize geliyorlar film izlemek istiyorlar esim de aciyor yani 3-4 tane film seyretseler pes pese canları sıkılmıyor birde bazen diyorumki yeter artik simdi ben istedigimi izlim hemen aliniyor cocuklar yani illa onlarin istediklerinolacak esimde yapiyor hep ben mesela bize gelen cocuklara 3-4 tane film seyretdirmem bir tanesini izlerler sonra gidip oynasinlar kendi basladina ama televizyonu onca saat iskal etmek mesela cok rahatsiz edici benim
İcin. O cocuklar esimden ilgi bekliyor surekli beni fazla takmiyorlar zaten oglumda cok babaci esim zaten sürekli iş için başka şehirde oluyor doya doya zaman geciremiyor
Oglum babasiyla birde onlar gelince ilgi paylasiliyor oglumada üzülüyorum

Evet gercekten tuhaf değilmi bu rahatlık nereden geliyor ben cocugumu yollamam uyumaya hele birde bu kisiyi hayatimda sadece 3-4 defa görduysem
Sen bence bu konuda kendini daha fazla üzme bunda kırgınlık olacak bir durum yok bunu eşinle o halde paylaş sen daha iyi bilirsin tabi eşin bunu güzelce aktarır mı seni bu aşamaya getirdikleri için karşı taraf mahçup olmalı normal koşullarda

İçinde bulunduğun şartlar düşünüldüğünde (3 yaşında çocukla 8 aylık hamilesin) haklısın. Bence de şu anda bu kadar sık gelip kalmaları doğru değil, ben olsam ben de bunalırdım.

Hamile halinle annesi nasi gonderiyor size.bazi insanlari anlamak cidden zor yani cocuk ben uzaya cikmak istiyorum dese kabul mu edecekler.insan hamileyken kendinden bile bunaliyo kaldi ki zaten cocugunuz var ustune bide kendi cocuklarini gondermek nasi bi mantik acaba.cok sacma geldi bana bence kabul etmeyin kim kirilirsa kirilsin.hamileyim agrilarim var diyin

Hayır ne alaka ben anlamadım ki yaşıtları yok onların orda meşgul olacağı bişi yok ne münasebet kalıyolar ben olsam ben de istemem

Çocuklu ve hamile olmaya gerek yok, gayet çocuksuz ve müsait de olsam 2 çocuğun sorumluluğunu alamam. Tek çocuğun da alamam. Acele bir işleri çıkar 1 defa olur 2 defa olur ama öyle sırf keyfine başkasının çocuğunun sorumluluğu alınmamalı bence neler neler oluyor.

Sonra canım müsait değiliz de çocuklara
Annesinede söyle doğuma az kaldı halim yok de

Ne biçim kadın hamile insanın evine çocuklarını yatılı gönderiyor

Tabi haklısınız sizin hakliliginiza birşey demiyorum ama çocukları anlamaya çalışıyorum belli ki eşinizi sevgi dolu baba figürü olarak görüyorlar.

Yengenizin doğumu yaklaştı arasıra sancıları oluyor o yüzden yatıyor müsait değiliz “ desin eşin. Bu kadar basit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…