- 30 Kasım 2015
- 2.302
- 1.935
- 133
- Konu Sahibi Ilkbahar38
-
Annelerinin düşüncesizliğinden başka birşey değil bu çok ayıp.Hem ben çocuğumu kesinlikle babası ya da benim olmadığım bir ortamda yatılı göndermem!Sen rahatsız olmakta çok haklısın kendin hamilesin küçük çocuğun var insanın kendine gücü kalmıyor bazen birde 2 çocuk sorumluluğu daha, bence annelerinin yanında güzel bir dille bunu ifade edebilirsin
Annelerinin numaraları bile yok bende okadar az görüşüyoruz yani bende eşime söyletdircem yatılıya uygun olmadıgımızı
Yani gerçekten pes rahatlık olurda bukadarı hiç duymadım telefon numarası bile olmayacak kadar diyaloğunuz yok ama size çocuk gönderiyor
Bence bu çocuklar huzursuz bir evde büyüyorlar. Eğer bir çocuk kendi evinde kalmak istemiyor başka yerleri seviyorsa evde sorun vardır. Şuan çok üzüldüm. Siz de haklısınız yapacak birşey yok.
Evin içinde anne babaları kavga ediyorsa veya anne babalarının yatak odalarını duyuyorlarsa da bu sorun olabilir bilemiyoruz. Bi de sizin evde internet var da onlarda yok muAslinda cocuklar mutlu anne babalari ilgili ama bende anliyamadim bu konuda biraz gevsekler
Evin içinde anne babaları kavga ediyorsa veya anne babalarının yatak odalarını duyuyorlarsa da bu sorun olabilir bilemiyoruz. Bi de sizin evde internet var da onlarda yok mu
Çocuğumu başkasına kim olursa olsun yatılı kalması için asla yollamam, cok rahat aileler var gerçekten.
Sen bence bu konuda kendini daha fazla üzme bunda kırgınlık olacak bir durum yok bunu eşinle o halde paylaş sen daha iyi bilirsin tabi eşin bunu güzelce aktarır mı seni bu aşamaya getirdikleri için karşı taraf mahçup olmalı normal koşullardaEvet gercekten tuhaf değilmi bu rahatlık nereden geliyor ben cocugumu yollamam uyumaya hele birde bu kisiyi hayatimda sadece 3-4 defa görduysem
Tabi haklısınız sizin hakliliginiza birşey demiyorum ama çocukları anlamaya çalışıyorum belli ki eşinizi sevgi dolu baba figürü olarak görüyorlar.Tabii bunu düsünmedim belki cocuklarin onunde kavga ediyorlar bunlar olabilir. İnternetleri var. Yani mesela bize geliyorlar film izlemek istiyorlar esim de aciyor yani 3-4 tane film seyretseler pes pese canları sıkılmıyor birde bazen diyorumki yeter artik simdi ben istedigimi izlim hemen aliniyor cocuklar yani illa onlarin istediklerinolacak esimde yapiyor hep ben mesela bize gelen cocuklara 3-4 tane film seyretdirmem bir tanesini izlerler sonra gidip oynasinlar kendi basladina ama televizyonu onca saat iskal etmek mesela cok rahatsiz edici benim
İcin. O cocuklar esimden ilgi bekliyor surekli beni fazla takmiyorlar zaten oglumda cok babaci esim zaten sürekli iş için başka şehirde oluyor doya doya zaman geciremiyor
Oglum babasiyla birde onlar gelince ilgi paylasiliyor oglumada üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?