Yatılı misafir. Ben mi abartıyorum?

Yetiskin olsa zaten ole surekli gelip kalmazlar.
Cocuk iste
Baska bir evde yatili kalmak hoslarini gidiyor.
Benim kuzenlerim bile degil kuzenlerimin cocuklarida bende kalmaya bayilirlar.
Bazen utanir soylemezler ben teklif ederim pijama partisi yapalim gonder cocuklari diye kuzenime.
Zaten dogum yapinca bebekli eve gelmezler elbette

Ben farklı bir açıdan bakıcam. Bu devirde ne cesaret onların anne babası başka evde kalmalarına müsade ediyor pes!
Sizin açınızdan bakınca da haklısınız. Eşiniz uygun bir dille buna bir dur demeli.

İçinde bulunduğun şartlar düşünüldüğünde (3 yaşında çocukla 8 aylık hamilesin) haklısın. Bence de şu anda bu kadar sık gelip kalmaları doğru değil, ben olsam ben de bunalırdım.

Haklisin.

Kabul etme esine de soyle.

Hamilesin sonucta

Hayır ne alaka ben anlamadım ki yaşıtları yok onların orda meşgul olacağı bişi yok ne münasebet kalıyolar ben olsam ben de istemem

Sonra canım müsait değiliz de çocuklara
Annesinede söyle doğuma az kaldı halim yok de

Ne biçim kadın hamile insanın evine çocuklarını yatılı gönderiyor

Tabi haklısınız sizin hakliliginiza birşey demiyorum ama çocukları anlamaya çalışıyorum belli ki eşinizi sevgi dolu baba figürü olarak görüyorlar.

Yengenizin doğumu yaklaştı arasıra sancıları oluyor o yüzden yatıyor müsait değiliz “ desin eşin. Bu kadar basit

Burada çoğu kadın aynısını söyledi yani gerçekten haklıyım ve bu sorumluluğu almak zorunda değilim. Eşim annelerini aradı yatılıya kalmayacaklar cumartesi günü gündüz alıp akşam evlerine bırakacağını söyledi. Bende kızgınım gercekden ve bu durumun bebeğim doğdukdan sonra devam etmemesi için olması gerektiği gibi davrancam kaldıki hamile olmasam bile yatılı misafir kabul etmek zorunda değilim çocuk demek büyük sorumluluk. Maalesef insanları kırmakdan çekiniyorum hele
O çocuk bana sorunca hayır diyemedim çünkü çok hevesliydi neyse ki umarım eşimde agrıza cikarmaz bundan sonra

Dogumu yaklasmis bir kadinin evine iki cocuk yatili gonderilir mi? Hadi onlar cocuk dusunemezler de anneleri de mi cocuk.Bence haklisisiniz. Son zamanlarim zir geciyor iyi agirlayamam cocuklari de gec.

Çocuklara doğuma az kaldı annem kayinvalidem gelecek doğumdan sonra gelirsiniz de ve mümkünse aile ile mesafe koy.ne cins insanlar var ya.ben koskoca halimle kendi abimde ablamda kalmiyorum.

Yatılı değil tabi ama arkadaş çocukları gündüz gelmek istediğinde
Bugun uygun değiliz ama bi gün sizi cagıracagım derim. Uygunsa da gelin derim. Yerinde olsam söyle derdim
Okulumuzu akstmayın kalma olunca düzeniniz bozulur gündüz görüşürüz tabii ki derdim
Çocukların sizi yönetmesi cok sacma

Ben farklı bir açıdan bakıcam. Bu devirde ne cesaret onların anne babası başka evde kalmalarına müsade ediyor pes!
Sizin açınızdan bakınca da haklısınız. Eşiniz uygun bir dille buna bir dur demeli.

Kesinlikle haklısınız büyük cesaret

bence bu cocuklar evinde huzur gormuyo benim aklima ilk o geldi sizin evinizi evinizdeki atmosferi esinizin sevgisi falan hoslarina gidiyor sanirim aileleri ilgilenmiyor hic...
cunku bi aile "oglum kizim yeter artik kadin hamile olmaz " hic mi demez
aile de cocuklarini basindan saviyor resmen hazir bedava bakici bulmuslar..
ben senin yerinde olsam coktan sesimi cikarmistim..ustelik hamilesin gecerli bi nedenin de varken bunu kullan esine acitasyon yap suram agriyo buram agriyo de esin de kabul etmesin.esin kalsinlar derse sen aileye soyle "yanlis anlamayin ama hamileyim cok agrilarim var üç cocukla ilgilenemiyorum" deyin yanlis anlarlar ama anlarsa anlasinlar...hem 3 yasindaki bi cocugun uyku duzenini de dusunmsi lazimdi o ailenin....

Eşimede aynısını söyledim anneleri ile konuştu gündüz gelip akşam birakacağız çocukları doğru olanı da bu zaten

Eşim konuştu onlarla gündüz alıp akşam birakacağız cocuklari bukadar sorumluluk yeter ve önünü kesmek için sonradan da söyliyeceğim cocuklara. sorarlarsa bebek doğdukdan sonrada mümkün olmayacağını

Çocuklara doğuma az kaldı annem kayinvalidem gelecek doğumdan sonra gelirsiniz de ve mümkünse aile ile mesafe koy.ne cins insanlar var ya.ben koskoca halimle kendi abimde ablamda kalmiyorum.

Haklısınız normali de bu değilmi zaten. İyi düşünmek istiyorum ve belki annelerin haberi yok diyordum ama bence haberi vardı bundan. Eşkm konuştu ve şimdilik hal etdi birdaha ayni durumlan karşı karşıya kalırsam ben söyliyeceğim kırılirlarsada kırılsınlar

Bence abarti yok. Hamile ve cocuklu kadinin evine iki çocuğumu yatili göndermek aklima bile gelmezdi.
Ben bile hamile veya bebekli insanin evine giderken genelde iki tepsi börek göturüyorum kadin hamile halinle ugraşmasin diye

Acaba çocukların bir derdi sıkıntısı mı var? Bi köseye çekip sorsanız ısrarla kalmak istemeleri tuhaf bence

Iyi de gündüz de sürekli gelmeleri tuhaf bence.
Koca insanlar olsalar neyse ama emanet çocuk bu dünyada en çok korktuğum şey benim.
Allah korusun başlarına bir şey gelse sorumlusu sizsiniz.
Ne gerek var sık gelmesinler bu kadar .

Bende hic sevmem yatili geleni zaten calisiyorum ve ben isteyken evde birilerinin olmasi beni geriyor h.sonuda calisiyorum yatili olarak kimseyi almiyorum evim 3+1 ama 2 odam bos sadece salon ve yatak odam var orayi da kimseye verip kendi evimde bir odaya sıkisamam sizde kabul etmeyin bide hamilesiniz

Bu çocukların ana babaları nerde insan o kadar küçük çocuğu yatılı bırakır mı yanlarında değilken ilginç. Büyük olsa kafanızı sarar diyeceğim de size külfetten başka birşey değiller. Kibarca eşiniz eşim hamile yorgun oluyor bir süre misafir almıyoruz falan desin

Bence abarti yok. Hamile ve cocuklu kadinin evine iki çocuğumu yatili göndermek aklima bile gelmezdi.
Ben bile hamile veya bebekli insanin evine giderken genelde iki tepsi börek göturüyorum kadin hamile halinle ugraşmasin diye

Maalesef herkes bukadar düsünceli degil ben onlardan borsey istemiyorum zaten ama yükde olmasinlar yani

Son kabul etmem olacak benimde sanırım tekrar gelmek isterlerse biz size gelmek istiyoruz diyeceğim sanırım aynisini bir kac defa söylersem anneleri de anlR

Yatılı kalmıyacaklar ben aslında helmelerine karşı degilim sadece yatmak istemelerini dogru bulmuyorum. Esim onlarla konustu ve haletdi birdaha gelmek isterlerse bu sefer biz size gelelim diyecem anneleri de anlasın nasil oluyormuş davetsiz misafir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…