Yatılı misafir derdi :(

Bende yatılı misafir kültürü ile büyümedim.
Rahatsız olmanız normal ben sadece nerede yaşadığınızı merak ettim. Herkesin gezmeye gelmek istediği yer neresi yani :)

bende hiiiç sevmem ne kalmayı, nede bende kalınmasını. Şimdi bide ailelerimizden farklı bir ilde yaşıyoruz,taşındık ve gitmeler gelmeler hep kalmalı olmaya başladı. Bu durum çoook can sıkıcı. Kendi ailem kalsın sorun yokta şu diğer! misafirlere hiç mi hiç gerek yok.

Abartmıyosun, herkesin kendi hayatı, özel alanı ve kendisine ayırmak istediği vakitler oluyo. Anlayışsız olan onlar bence.

Kimse konu sahibine burda bos yerden yüklenmesin. Kadin aldatılmış, babasinin zoruyla bosanamamis. Tabi ki onu aldatan adamin misafirini evinde istemez. Daha kendi darma dagan. Misafiri kesin dille reddetin. Topu esinize atın. Kendi ailesini kendi konussun. Sanki başka derdiniz yokmus gibi elaleme hizmet etmenin anlamı yok.

:)) ah bi anlatabilsem. Ölse bir damla gözyaşı dökmem. Öyle arafta bir hayatım var ki. Sinir krizleri ile sakinleştiricilerle geçen. Geçmiyor iste. Hep bir yerden patlıyor
İyi de neden kendinize bu zulüm? Babanızdan da eşinizden de ayrılmak neden zor? Kimseye bağımlı değilsiniz. Hayat güzel, kendi hayatınızı yaşayın, başkasının size reva gördüğü hayatı değil!

Çok teşekkür ederim. Zaten elimden geldiğince misafir ağırlıyorum ama yatılı olunca başında dur. Mecburi gülümse. Bunlar bana fazla geliyor. Eşime de dedim. Gerekirse benim istemediğimi söyle. Umrumda değil dedim. Bir olur iki olur ama o kadar çok istiyor ki. Yoruldum

bu çok arada bi konu bence.. hatta çok şahsa münhasır. şimdi normal şartlarda bizim Türk kültürüne göre geliyorum diyen misafire gelme denmez maddi manevi en güzel şekilde ağırlanır. ben de çalışıyorum şehir dışından misafirim geliyor yatılı vala önemli olan samimiyetimiz insanlığımız ben veriyorum anahtarı yokken de girip çıkıyorlar. ha bu zamana kadar bir zararları olmadı olursa ne yaparım bilmiyorum ama genel olarak ev eşyasına asla değer vermem.
konu sahibinin yaşadıkları sebebi ile istemiyor olması onu haklı çıkarabilir ama biz ne zamandan beri yatılı misafir sevmez olduk diye de düşünmüyor değilim.

Erkeğin çağırdığı misafir ile kadının ki bir mi?
Misafir gelmeden evi temizle gitsin evi temizle, yemek yap,güleryüz göster birde bunları seni aldatan kocan için yap. Oda akrabasıyla seni bırakıp dışarı çıksın. Kendi çağırdığı misafir olsa en azından güzel vakit geçirip iki lafın belini kırar ki yatılı kendi tarafını dahi kabul etmıyormus
Konu sahibinin zaten problemli evliliği varmış birde kocasının akrabalarini mi eğlesin
Yatılı misafir kabul etmıyorum diyip kestirip atın.

Hayatim boyunca hic bi kuzenimde kalmadim.hadi arada gelse neyse de her hafta sonu ne isi var sizde.

Çok haklısınız ama babam beni öyle sindirdi ki. Eşimden de ihanet görünce cesaretim kırıldı. Ben üniversiteye kadar yaşadığı ilçeden çıkamayan bir insandım . Babam sen bi halt yapamaZsın. Başına bela açarsın diye diye beni sindirdi. Öğrenilmiş çaresizlik diyim. Çok şükür işim var ellerine bakmıyorum onların ama kaçamıyorum da

Çok haklısınız istememekte.Zaten çalışıyosunuz haftasonunuz size yetmez bile.2 gün evinizdesiniz o 2 günüde siz çağırmadan kendini davet eden biriyle geçirmek zorunda değilsiniz.Bende hiç sevmem yatılı misafiri. Kendimde hiç bi yerde gidip yatmam. Nasıl rahat ederler anlamam.Her gün duş alırım ben en basidi.Başka yerde nasıl kalayım? Kabul etmeyin hep bi bahane uydurun.

Haftanın 6 günü dolu olunca pazar da bana kalsın istiyorum zaten. Bu en doğal hakkımız ama erkek için işler kolay. Onlar ağırlamıyor misafiri

Bence bir yerden başlamalısın. Babanı kocanı boşver. Onlara göre yaşama. Hele eski konunu okudum da kocan iğrenç bir adam. Baban yüzünden ona mahkum kalma ama aslında eşini baban da istememiş. Maddi gücün var, bu eziyetlere katlanmak zorunda değilsin.

Ben başka yerde tuvalet bile kullanmam utanırım mesela. Ben de her gün duş alırım ve dışarda kalmak istemem o yüzden.

yatılı davet edılmedıgı halde gelıp kalayım dıyen ınsanı hıc sevmem
munasıp ve musaıt olsanız sız zaten davet edersınız kendı agzıyla evınızde kalmak ıstemesı ne munasebet cok sacma
konu sahıbını haklı buldum
gelmek ısteyene yogunum ben ısım var baska zaman deyıp gecıstırın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…