Yatılı misafir derdi :(

kendinize bir zaman belirleyin, diyelim iki ayda bir, bu sure disinda kuzene hep musait degiliz deyin,
suresi dolunca buyur gel bekliyorum diye siz arayin :)) boylece davetli gelmesi gerektigini belki anlayabilir.

diger akrabayi ise aklim almadi, gelelim gezdirin bizi demek ne demek ya?
hadi gelelim birlikte gezelim plan yapalim falan deseler belki bir nebze de, boyle misafirlik mi olur, herkesin butcesi kendine bu devirde.

Babam kendi arkadaşının oğlu ile evlenmedim diye istememişti . Adam beni aldatınca kıymete bindi. Babam evlatlarını sevmez hiç. Bize verdiği 10 tl ye bile boşa harcadım diye üzülür. Ben hep burs ve kredi ile okudum. Güç bela atandım. Düğünde taktığı birkaç bilezik dışında bana maddi bir yardımı olması. Atandığım zaman evi bile borçla kurdum. Vermedi bir şey parası olduğu halde. Kazanınca ödersin sen git borç yaptı. Daha neler nler. Belki de son raddeye gelmeyi bekliyorum gitmek için. Bu misafir olayı da iyice darlayınca anladım bunu

çocuk yapmayın da.

Herkes düşünceli olmuyor işte .keşke öyle olsalar

Bence sen mutlu güzel bir evliliğin olsaydı eşin sana bağlı can ciğer olsaydı yatılı kültürümde Yok bile demez ağırlardın misafiri. Tepki gösteren İnsanlar şunu anlamıyor nasıl ki ağır bir hasta yatalak insan misafir ağırlayamaz aynen öyle de ruhu ağır yaralı ruhu yatalak bir kişi de ağırlayamaz. Bu da bir hastalık bu bunalımdaykrn herkes ağır gelir.

Geçici çözüm ; misafir oldu da geldi diyelim .hiç evde durma .haftasonu kursum var de erken çık akşam gel .haftaiçi de işten sonra bile dışarda takıl bu iş bi bahane bul. Evde canı sıkılır zaten bir daha gelmez .

Kalıcı çözüm; eski konularına baktım. Eşinden boşanmadıkca bu hayatın böyle geçecek ondan ve akrabalarından kaçarak yaşam devam edemez ki..
Memursun galiba babanla yasamak zorunda değilsin tek başına bir ev tut .hayatın için bir adım at. O odalardan çıkmama onunla konuşmama evde gülmeme güya ona mı eziyet sanıyorsun Emin'im umrunda değildir. Kendine daha çok eziyet yapıyorsun.

Ne kadar güzel yazmışsınız. Evet ruhum gerçekten hasta. Ve hep kendi kendime kalmak istiyorum. Dediklerinizi yapacağım çünkü tahammülüm kalmamış hiç onu farkettim.

Ben başka yerde tuvalet bile kullanmam utanırım mesela. Ben de her gün duş alırım ve dışarda kalmak istemem o yüzden.
Aynı şekilde valla insanlarda garip. Benide şimdiden kaynımın stresi sarıyo.Eşimle hiç anlaşamayan bi kaynım var benimde askere gitcek yıl sonu.İzinlerdede bizde kalcak. Eşimle anneleri ayrı.Eşimi sevmez. Eşimin saf olduğunu söyler. Beni sevmez açık olduğum için herkese ben ilerde öyle biriyle evlencem ki bakın onun gibi mi olcak diyomuş. Bi kez paramı çaldı.Çalışmıyo eşim kirasını öder harçlığını verir. Askerdeyken boş eve kira ödeyemem bizde kalcak geldiğinde diyo.

Özel organizasyon, mecburiyet, sağlık durumu olmayan herkesin emrivakisini savuşturun.
Şehir dışından gelen 1. Derece akraba ancak ben geliyorum der ve haber verir müsait misin diye.
Özellikle tatil planını başkasının evi ve parasıyla organize edenlere fırsat vermeyin bitmezler devamı gelir.

Fakat sizin yatılı misafirden daha büyük probleminiz var. Öğretmenmişsiniz kimseye muhtaç değilsiniz. Ne babamıza ne eşinize.
Hayatınızın iplerini elinize alırsınız inşallah.

Sen eşinin kuzeni ile ilgilenmek zorunda değilsin. Esin ne yapıyorsa yapsın. Eşine çok kızgınım ben bile makul bakamıyorum. Sen eşin yüzünden isteksizsin

Not: insanların yaralarına tuz basmak zevk veriyor mu gerçekten...

Misafirdir. Gelir de kalır da kirletir de kırar da döker de. Biz Türk milletinin en önemli iki özelliği "misafirperverlik" ve "komşuluk" idi. Maalesef her ikisini de kaybettik.

Siz evde yokken gelip kalmasına ben de karşıyım. Ama siz işe gittiğinizde ya da kursa gittiğinizde bir kaç saat evde misafir olsa ne olur, olmasa ne olur? Dolaplarınızın karıştırılmasını istemiyorsanız yatak odanızı kilitlersiniz olur, biter.

Eşiniz sizi aldattı ve bunu kabullenerek evliliğinize (babanızın baskısı ile de olsa) devam ediyorsanız, evliliğin getirilerine de katlanmak durumundasınız.

Sanırım küçük şeyleri bile dert ederek daha büyük sorunumu baskılıyorum. Yok sayıyorum. Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için

Sorun birkaç saat değil. Her haftasonu gelmek istemesi

Yaraya tuz basmak derken

Allah sizin de yardımcınız olsun. Eşiniz görse keşke kardeşinin yüzünü diyeceğim ama görmüyorlar

Allah sizin de yardımcınız olsun. Eşiniz görse keşke kardeşinin yüzünü diyeceğim ama görmüyorlar
Biliyo ama maalesef babaları vefat etti.Ben ona bakmak zorundayım diyo.Bakmak zorunda olduğuda koca adam. Kendi iş yerleri var.Gidip yanlarında çalışmayı kabul etmiyo.Ama para almaya gelince alıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…