• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatılı misafir mevzusu.

Merhaba, görümcem ve iki kızı geldiler. Ama ben bu yatılı misafir mevzusundan cok irrite oluyorum. Eşim ilk 4 gün dedi, sonra onları geri bırakıcam arabayla 8 gün kalacaklar para almadan cıkamam dedi. Ben de kavga ettim bizim kültürümüzde kimse kimsenin evinde 3 günden fazla kalmaz dedim tamam halledicem ben dedi.
Neyse geldiler. Ama ben cok huzursuzum. Cok titiz takıntılı bi insanım. Terlik veriyorum gerek yok diyorlar giymiyorlar. Halılarıma ve koltuklarıma çıplak ayakla ya da dışardan geldikleri çorapla bastıkça irrite oluyorum. Dün yer yaptım misafir odasına. Biz buraya sığmayız dediler annesine koltuğu açtım koyu renk olan koltuğuma çarşaf serdim yatırdım. Diğeri misafir odasında yatırmıştım sabah bi kalktım yerinden kalkmış bembeyaz koltuğuma çarşafsız yatmış çoook rahatsız oluyorum inanılmaz ben napıcam bilmiyorum eşime söylesem bunları bana trip atacak küsecek ama ben nerdeyse ağlayacak seviyeye geliyorum napıcam bilmiyorum bi akıl verin lütfen 😔
Açıkça şöyle ben çok takıntılı bir insanım biraz dikkat ederseniz iyi olur sonra çok yoruluyorum diyebilirsiniz. Gorumcenizde sizinle muhatap olup haberlesmedenmi geldi anlamadım bu kısmı yani tamam kardeşi sonuçta ama eşiyle aram çok iyi değilse kalmaya ne diye gideyimki oraya. Herkesin ayrı bı düzeni var sonuçta kardeşimi çok ozlediysem kalkar gider bir en fazla iki gece kalır hadi bana müsade derim insan kendi de rahat edemez bu millet nasıl ediyo anlamıyorum

Merhaba, görümcem ve iki kızı geldiler. Ama ben bu yatılı misafir mevzusundan cok irrite oluyorum. Eşim ilk 4 gün dedi, sonra onları geri bırakıcam arabayla 8 gün kalacaklar para almadan cıkamam dedi. Ben de kavga ettim bizim kültürümüzde kimse kimsenin evinde 3 günden fazla kalmaz dedim tamam halledicem ben dedi.
Neyse geldiler. Ama ben cok huzursuzum. Cok titiz takıntılı bi insanım. Terlik veriyorum gerek yok diyorlar giymiyorlar. Halılarıma ve koltuklarıma çıplak ayakla ya da dışardan geldikleri çorapla bastıkça irrite oluyorum. Dün yer yaptım misafir odasına. Biz buraya sığmayız dediler annesine koltuğu açtım koyu renk olan koltuğuma çarşaf serdim yatırdım. Diğeri misafir odasında yatırmıştım sabah bi kalktım yerinden kalkmış bembeyaz koltuğuma çarşafsız yatmış çoook rahatsız oluyorum inanılmaz ben napıcam bilmiyorum eşime söylesem bunları bana trip atacak küsecek ama ben nerdeyse ağlayacak seviyeye geliyorum napıcam bilmiyorum bi akıl verin lütfen 😔
Size neden geldiler? Anam bir tek ben mi kendi evim dışında hiç bir yerde rahat edemiyorum ya?
Titizlik hastalığı olan biri için çok zor durum ☹😔

Bakın bunlar hiç normal değil.Benim sizin gibi ark gelini vardı.Eşi dayanamadı boşandı.Çekilecek gibi değildi.Siz tedavi olun bence.Bu ileride daha da artar sizi iyice işin içinden çıkılmaz hale getirir.
Şimdi diyeceksiniz ki işte pis çorabı ile ona bastı ama...konu ama değil oradan geçmiş ..Siz ciddi rahatsızsınız. Sizi üzmek için yazmadım ama bunu kabul edip uzmana gidin.

Back
X