- 21 Şubat 2023
- 204
- 90
- 28
- 28
- Konu Sahibi tommyandgrace
Herkes kendi evinde giymesin zorunda değilse benim evimde değil.Halıya çıplak ayakla basılmasında ne gibi bi sakınca var anlamadım.
Yaz günü şu sıcakta herkes terlik giymek zorunda değil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkes kendi evinde giymesin zorunda değilse benim evimde değil.Halıya çıplak ayakla basılmasında ne gibi bi sakınca var anlamadım.
Yaz günü şu sıcakta herkes terlik giymek zorunda değil
Yere yatırdığımı nereden çıkardınız da bir de terbiyesiz dediniz? Misafir odasında yer yaptım yazmıştım. Orada da kanepem var. Bi düzgün okuyun önce siz terbiyesizlik yapıyorsunuz.Sabah sabah.. gidip yüzüne söyleyin arkalarından tiksinmekle kalmayın. Yatılı misafir tabiki yük, ancak koltuk varken sizin yere yatırmanız ayrı bir terbiyesizlik zaten. İnsanları bu kadar takip etmeyin yok yere basmışlar yok koltuğa dokunmuşlar. Sizin evinize misafirde mi gelmeyecek. Yarın bir gün çocuğunuz olduğunda çocuğunuzla misafir evine gittiğinizde ne yapacaksınız.
Şahsınıza terbiyesiz demedim, terbiyesizlik dedim. Ancak yine de lafım değişmiyor arkasındayım, misafirin arkasından bu derece atıp tutmak, bu derece göz hapsine almakta yaptığınız şeyi değiştirmemiş. Bırakın kirlensin bırakın batsın ne var bunda. Elinize bir bez alıp temizlemek zor mu. Kocanız çok kazanıyordu, koltuk temizlemeci getirirsiniz.Yere yatırdığımı nereden çıkardınız da bir de terbiyesiz dediniz? Misafir odasında yer yaptım yazmıştım. Orada da kanepem var. Bi düzgün okuyun önce siz terbiyesizlik yapıyorsunuz.
Bu takinti kuzum ,bunu kabullenin, zaten temizliginde asirisi takinti, ustelik insandan bahsediyoruz ne kadar kirletebilirler? sizin ayaginiz neyse onlarin ayagida o ,iki kadin evinizdeki onlarda emin olun pis degillerdir .Evin kurali mevzusu benide gerer eviniz resmi bir kurum degil kadinin abisinin evi size saygisizlikta yapmiyorlar boylelikle sizde kabul etmek istemidiginiz asiri davranislarinizdan kurtulursunuz inanin iyi gelecekHanfendi her evin kuralı düzeni farklıdır. Ben kendim de terliksiz gezmem. Alıskanlık titizlik meselesi bunun takıntıyla ilgisi yok
Üç günlük dünya, aldığımız nefesi verebilecek miyiz belli değil.Ya uzun uzun o koltukta. Dışardaki kıyafetlerimle asla oturmam mesela. Bu gerçekten obsesiflik mi ya benim gibi düsünen yok mu
Bu normal bri titizlik değil hastalık seviyesinde. En yakın zamanda destek alın lütfenMerhaba, görümcem ve iki kızı geldiler. Ama ben bu yatılı misafir mevzusundan cok irrite oluyorum. Eşim ilk 4 gün dedi, sonra onları geri bırakıcam arabayla 8 gün kalacaklar para almadan cıkamam dedi. Ben de kavga ettim bizim kültürümüzde kimse kimsenin evinde 3 günden fazla kalmaz dedim tamam halledicem ben dedi.
Neyse geldiler. Ama ben cok huzursuzum. Cok titiz takıntılı bi insanım. Terlik veriyorum gerek yok diyorlar giymiyorlar. Halılarıma ve koltuklarıma çıplak ayakla ya da dışardan geldikleri çorapla bastıkça irrite oluyorum. Dün yer yaptım misafir odasına. Biz buraya sığmayız dediler annesine koltuğu açtım koyu renk olan koltuğuma çarşaf serdim yatırdım. Diğeri misafir odasında yatırmıştım sabah bi kalktım yerinden kalkmış bembeyaz koltuğuma çarşafsız yatmış çoook rahatsız oluyorum inanılmaz ben napıcam bilmiyorum eşime söylesem bunları bana trip atacak küsecek ama ben nerdeyse ağlayacak seviyeye geliyorum napıcam bilmiyorum bi akıl verin lütfen![]()
Beyaz çantamı mavi kotum boyamisti. Beyaz koltuklarımın olduğunu hayal edemedim. Delirirdim herhalde...Çok doğru. Kotla terleyince renk verebiliyor, bembeyaz koltukta bir de.![]()
SIzin gibi dusunenler olmasi su yazdiginizi takinti olmaktan cikarmaz, sizin gibi dusunenleri de takintili yapar. Evde olan koltuga insan rahatca oturamayacaksa uzanamayacaksa o koltugun evde olmasini ne anlami var? Evet belki sokak kiyafeti ile oturmamaya ozen gosterilebilir ama biraz oturulursa mikroptan olmezsiniz. Mikrop sizi oldurmez ama cocugunuz var mi bilmiyorum ona surekli oyle oturma oyle basma soyle yapma demeniz cocugunuzun ve esinizin psikolojisini mahveder. Terlik konusunda da asiri dusunuyorsunuz ama illa taktim takacagim diyorsaniz acikca soyleyin, pasif agresif takilmak herkese zarar. Acikca bu evde herkes terlik giyecek derseniz en fazla terlik kavgasi olur herkes rahatlar. Biyle yaptikca sizin tavrinizin anlamini da cozemezler huzursuzluk gitgide buyur. Bu temizlik olayini takinti haline getirenler kendine yandas aramak yerine tedavi olmalilar.Ya insan uyurken terliyor ediyor, bir de beyaz koltuk yani. Koltuğa ter pislik sinince yüzeysel temizlikle geçmiyor ben çok detaylı düşündüğümün farkındayım ama cok rahatsız oluyorum anlatamam size ben bile yatmıyorum uzun uzun o koltukta. Dışardaki kıyafetlerimle asla oturmam mesela. Bu gerçekten obsesiflik mi ya benim gibi düsünen yok mu
Canım sen niye gözünü koltuğa koyuyorsun ki? G.t koyulan yere göz konur mu?Eşya düşkünlüğüm yok. Hijyen sıkıntım var. Ben onların çoraplarıyla bastıgı koltuga basımı gözümü koymak zorunda değilim ki.
Benim pandemi sonrası geçti... zor adapte oldum da takıntım geçti..Bide temiz bilirdim kendimi
Tüüü bana![]()
Obsesiflik evet. Hayatı bu kadar zorlastirmayin kendinizeYa insan uyurken terliyor ediyor, bir de beyaz koltuk yani. Koltuğa ter pislik sinince yüzeysel temizlikle geçmiyor ben çok detaylı düşündüğümün farkındayım ama cok rahatsız oluyorum anlatamam size ben bile yatmıyorum uzun uzun o koltukta. Dışardaki kıyafetlerimle asla oturmam mesela. Bu gerçekten obsesiflik mi ya benim gibi düsünen yok mu
Daha da önemlisi, bu kadar titiz birinin evinde beyaz koltuk ne arar? Kendi canına kastı var sanırsam.Valla böyle konular olunca hep şunu düşünüyorum. Allah korusun bi sorun olsa eve ambulans gelse kimse terlik giyeyim çorap çıkarayım ayak yıkayayım demiyor. Hayat bu yarının ne getireceği belli olmaz, bu kararı size zarar verir sadece. Beyaz koltukta çarşafsız yatma konusunda hak verdim ama halıya da çorapla falan basılır. Herkesin kendi evi kendi kuralı elbette ama kural dediğiniz şey askeriye kuralı da olmasın bi zahmet