Genelde ben bana bir gün bile olsa yeğenlerim arkadaşım falan kalmaya geldiğinde kapıyı tıklatıp bir anda onu huzursuz edip müsait değilse bile apar topar toplandırtmak yerine mesaj atıyorum
yada arıyorum . Kahvaltı kahve çay için kimseyi beklemem yaparım içerim o da canı isterse yapar içer. Mutfakta o kadar işi yaptıktan sonra bir tezgahın suyunu da bir zahmet alıverin yahu dünyadaki tek hamile siz değilsiniz bi ay önce ikiz doğum yaptım hamilelik sürecinde ne kimseden yardım aldım ne de birinden markette yardım bekledim temızlıgımıde kendım yaptım yemegımıde . Sizin son aylarda hormonlar Fırlamış olabilir ama bence onun da sıkılmış olma ihtimali çok yüksek. çünkü ben birinin evine gidince akşam böyle hava kapanmaya başladığında içime daral geliyor kendi evime gitmek istiyorum . Sürekli ayağımızın altında dolanmak yerine ona verdiğiniz odaya istediğinde girip vakit geçirebiliyor olması bence gayet normal sevgilisiyle telefonda konuşabilir ailesiyle konuşabilir arkadaşlarıyla konuşabilir bunun için size gelip de her defasında ben odaya çıkıyorum demesi çok saçma olur. şey gibi düşünün ben tuvalete gidiyorum ben tuvalete gidiyorum ne kadar saçma değil mi ? aynı evin içinde bir odadan bir odaya geçerken birine haber vermek çok saçma .