Yatılı misafir sorunsalıı

Evet demez ben olsam ben de demem. Kimse kimseye güvenerek çocuk yapmıyor neticede. Ben biraz kasıyorum kendimi evde biri olunca ister istemez düzenim değişiyor. Kafama göre yapamıyorum işlerimi. Ben 2 hafta öncesine kadar bile iki katlı evi günaşırı silip süpürüyordum şimdi sırf iş yapıyor olmasın diye haftada bir silip süpürüyoruz. Yani düşüncesizce kıza iş yaptırıp çalıştırmıyorum ya herkes çok yanlış düşündü ama benim rahatsız olduğum konu iş yapıp yapmaması değil de aynı evin içinde haberim olmaması ne yaptığından. Ben ev sahibi olduğum halde bilgi veriyorum. Canım ben alt kattayım kaşımı bıyığımı alacağım bile diyorum bunun ayıbı yok ki. Beraber yaşamanın gerektirdiği bazı şeyler vardır benim için.

Sevgilisiyle tartışmıştır uzun süre konuşuyordur. Sosyla medyada takılıyordur. Ben olsam 26 yaşında biri kendi isteğiyle gelmemişse yanımda olmasını istemem.

Kapıyı tıklatmak diye bir şey var mesela ??

Aynı evdeyken devamlı haber verilmesini beklemek/haber vermek sıkıcı değil mi gerçekten? Yani nereye gidebilir, salonda değilse odasındadır. Annem alt kata iner, oradan bahçeye çıkar, bahçeden eve girer, her defasında haber vermez mesela.

Sizin evinizde olsam ben de her dakika yenge odama gidiyorum, yenge odamdan geliyorum demezdim muhtemelen.

Onun dışında odada işiniz varken kapıyı çalmak, kahve yapacağınız zaman arayıp veya mesaj atıp haber vermek de zor değil, rahatsız edici hiç değil. Arkadaşım bir hafta bende kaldı, odasına gidip uzandığında ben kahve içeceksem "kahve yapacağım, sen de istiyor musun" diye mesaj atıyordum, ya"evet yap geliyorum" ya da "yok uzanıyorum ben, sen iç" diye cevap verip geçiyordu. Niye o uyanana kadar kahve içmek için bekleyeyim ki? Görümceniz de onu beklediğinizi düşünmüyordur muhtemelen.

Gençkızdır yalnız kalmak isteyebılır özel bi işi olabilir dınlenmek isteyebılır telefonda konuşabılır en temızı dinlenmek isteyebilir. Msj atın, canım markete gıdeceğım kapıyı kıtler mısın ardımdan ya da sende gelmek ıster mısın . Kahve emojısı atın uyudun mu bebıs kahve ıcecegım gibi. Ay 15 gun yıne iyi kalmıs, 3. Gun darlanırım ben

Manitası ile konuşuyor galiba. Mesaj at odadan x alacağım diye ya da kapısını cal. Gideceksen bekleme haydi markete de. Onun dışında ne istiyorsan onu yap ayak altında gezmiyor ne güzel işte.

Bende kalmamayı tercih ederim kimseyi de zorla getirmedim şahsen kendi ısrarları sonucu geldi

Bende kalmamayı tercih ederim kimseyi de zorla getirmedim şahsen kendi ısrarları sonucu geldi
Diğer yorumlarım hakkında cevap vermemişsiniz hoşunuza gittiğine veriyorsunuz sanırım:) geldi diye 7 24 salonda yanınızda oturacak değil bu kız . Biraz köşesine çekilebilir..Hem sizde gebeymişsiniz dinlenin uzanın, kafanızı dınlersınız

Allah Allah yorumsuz bıraktığım bi mesaj yok sanıyordum ama geriye dönüp bakacağım sizin için :)

Haklısınız, ben de olsam sıkılırım. Ama o da size yardıma gelmiş nihayetinde, keşke baştan yardım teklifini kabul etmeseydiniz, şimdi git de denmez.

E o zaman bırakın odasında takılsın işte, hep dipdibe olsanız daha çok gözünüze batacak.

Bunu neden zorlaştıriyorsunuz kendinize seslenin misal kahve içiyorum içicek misin veya direk mesaj at seslenmene kapiya dayanmana gerekte yok

Kızlar en güzel yatılı misafirleri siz ağırlayın umarım Hamiş hamiş beni güzel linçlediniz sağ olun. Eleştiri yapmayı bilmiyorsanız veya geçmiş mesajları okuma yetiniz yoksa artık yorum yapmayın. Kapı tıklatmayı hayatımda ilk kez sizden duymadım. İnsanların özel alanına saygı duyduğum için yapmıyorum. "İki dakika yanında değilim beni rahat bırakmıyor" denilmesin diye. Kimseyi de ben ısrarla getirmedim valla kendileri aylardır söylüyor en son dirayetim kırıldı ve gelmesini kabul ettim. Odaya kapanıp bazen uzun uzuun kv ile konuşuyor mesela. Ben nerdeyse hiç duymuyorum konuştuklarını bile aradığında hemen başka odaya gidiyor. Buna da iyi niyetle bakalım o zaman.
Ben zaten tüm gün benimle otursun beklentisinde değilim ne yapıyorsa yapabilir. Ama ben ev sahibi olarak, canım duşa giriyorum, ben biraz uzanıyorum gibi uzun süre olmayacaksam bildiriyorum ki bi şey olursa diye. Aynı inceliği aynı ortamda yaşadığım insandan da beklerim. Ya da ben yanındayken de gidebilir odaya. Tuvalete gidiyorum geliyorum kapı kapanmış mesela. Benim tuvalete gitmemi mi bekliyorsun ben yanındayken de gidebilirsin. Bilmiyorum ben normal karşılayamıyorum. Böyle mesafeli davranınca da kapı tıklatıp şunu alıcam diyemiyorum, rahatsız olacak gibi hissettiğim için. Amacım onu rahatsız etmek olsa zaten kapı kapandığı an bi bahane bulur çalarım kapısını. Ben daha hassas düşünüyorum rahatsız olmaması adına hareketlerime dikkat ediyorum. Bu sefer de ben kendimi kısıtlıyorum. Yani olay karşımdakini kısıtlamak değil ben karşımdakini rahatsız etmemek için kendimi kısıtlıyorum. Umarım anlatabilmişimdir. Bir de benim istanbulu gezdirmemi bekliyorlar. Kv ve kp beni aradığında soruyor devamlı şuraya gitti mi buraya gitti mi. Ben allahın esenyalısında oturuyorum. İstanbulu gezdirecek merkezilikte değilim e arabamız da yok haliyle her şey toplu taşımaya kalıyor. 9 aylık halimle de kimseyi gezdirebilecek değilim.

Ay kızcağız nasıl da sıkılmıştır
Hamile birinin dengesizliği az buz bişey değil
Burada yabancı yok bizbizeyiz kızlar

Gerçekten sıkılmıştır da yani belliydi böyle olacağı. Nasıl bir beklentiyle yolladılarsa yanıma
Ya görümcen olsam banane annesi bacısı olmadı kaynanası gitsin derdim
Görümce insanın hayatına eşiyle giren çoğunlukla anlaşamadığın dış kapının mandalı bir statüsü olan kişidir
Gereksiz bir misyonu vardır

Görümce hakkında bu kadar olumsuz yargılarım yok bunu ablam yapsa ona da kızarım mesela. Ama ona kızabilirim abla seni mi bekleyeceğim işin olduğunda söyle ben kafama göre takılayım filan derim. Şimdi bu kızcağıza bi şey diyemiyorum. Ne yapsam ayıp olacak misafir diye kendimi geriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…