- 16 Ağustos 2024
- 328
- 187
- 23
- Konu Sahibi kaktusella
-
Evet demez ben olsam ben de demem. Kimse kimseye güvenerek çocuk yapmıyor neticede. Ben biraz kasıyorum kendimi evde biri olunca ister istemez düzenim değişiyor. Kafama göre yapamıyorum işlerimi. Ben 2 hafta öncesine kadar bile iki katlı evi günaşırı silip süpürüyordum şimdi sırf iş yapıyor olmasın diye haftada bir silip süpürüyoruz. Yani düşüncesizce kıza iş yaptırıp çalıştırmıyorum ya herkes çok yanlış düşündü ama benim rahatsız olduğum konu iş yapıp yapmaması değil de aynı evin içinde haberim olmaması ne yaptığından. Ben ev sahibi olduğum halde bilgi veriyorum. Canım ben alt kattayım kaşımı bıyığımı alacağım bile diyorum bunun ayıbı yok ki. Beraber yaşamanın gerektirdiği bazı şeyler vardır benim için.2 saat odada duruyorsa, kapıyı tıklayıp odadan alacağınızı alın, markete gidecekseniz yine aynı şekilde söyleyin. Kendisi çok da hevesli gelmemiştir sizin yanınıza. 26 yaşında kimse gidip de yengeme doğum öncesi yardım edeyim istemez kendi başına. Annesi istemiştir, evde baskı var demisşiniz ya işte en fazla sizin evinizde kafa dinliyordur. Kahvenizi de için kendisini beklemeyin. Kasılıp, yanlış anlar düşüncesinde olacağınız bir durum yok. Kendi kendinize alanınızı daraltırsanız yanınızda kalacağı günler daha zor geçer.
Kapıyı tıklatmak diye bir şey var mesela ??Ama yapacağımız şey varken habersiz ortadan kaybolması normal mi? Mesela alışverişe çıkacağız dedik ve yemeklik malzeme alınacak. Yani saat 2 oldu hala çıkmadı. Onun keyfini mi bekleyeceğim ben markete gitmek için bile. Bi sebep söylese bende planımı ona göre yapabilirim en azından
Manitası ile konuşuyor galiba. Mesaj at odadan x alacağım diye ya da kapısını cal. Gideceksen bekleme haydi markete de. Onun dışında ne istiyorsan onu yap ayak altında gezmiyor ne güzel işte.Hayır beraber gideceğiz yani hepsini taşıyamam diye. Ortadan kaybolmasının bi zamanı yok açıkcası. Tuvalete gitsem bi bakıyorum yok olmuş ortadan. Dün yemek saatinde yemek pişti mesela onu bekledim en son eşim seslendi seni bekliyoruz diye. Bi zamanı vakti olmuyo yani
Bende kalmamayı tercih ederim kimseyi de zorla getirmedim şahsen kendi ısrarları sonucu geldiGençkızdır yalnız kalmak isteyebılır özel bi işi olabilir dınlenmek isteyebılır telefonda konuşabılır en temızı dinlenmek isteyebilir. Msj atın, canım markete gıdeceğım kapıyı kıtler mısın ardımdan ya da sende gelmek ıster mısın . Kahve emojısı atın uyudun mu bebıs kahve ıcecegım gibi. Ay 15 gun yıne iyi kalmıs, 3. Gun darlanırım ben
Diğer yorumlarım hakkında cevap vermemişsiniz hoşunuza gittiğine veriyorsunuz sanırım:) geldi diye 7 24 salonda yanınızda oturacak değil bu kız . Biraz köşesine çekilebilir..Hem sizde gebeymişsiniz dinlenin uzanın, kafanızı dınlersınızBende kalmamayı tercih ederim kimseyi de zorla getirmedim şahsen kendi ısrarları sonucu geldi
Allah Allah yorumsuz bıraktığım bi mesaj yok sanıyordum ama geriye dönüp bakacağım sizin için :)Diğer yorumlarım hakkında cevap vermemişsiniz hoşunuza gittiğine veriyorsunuz sanırım:) geldi diye 7 24 salonda yanınızda oturacak değil bu kız . Biraz köşesine çekilebilir..Hem sizde gebeymişsiniz dinlenin uzanın, kafanızı dınlersınız
Haklısınız, ben de olsam sıkılırım. Ama o da size yardıma gelmiş nihayetinde, keşke baştan yardım teklifini kabul etmeseydiniz, şimdi git de denmez.Ya hangi kadın görümcesinin 2 hafta onda kalmasından memnun olur allaşkınayatılı misafirden memnun olup sıkılmayan var mı görümce dışında da. Tabi ki sıkılmış olabilirim. O da sıkılmıştır eminim ki.
E o zaman bırakın odasında takılsın işte, hep dipdibe olsanız daha çok gözünüze batacak.Bebeğim ben tercih etmedim. Daha öncede bahsettim yorumlarda. Yani ben kimseyi istemedim aslında yanımda. Kv çok ısrar etti görümcemde aynı şekilde gelmek için mayıstan beri gün sordu durdu. Ertele ertele ancak 2 hafta öncesine kadar dayandı yani eşim biletini almıştı en son. Her aramada soruyolardı yanına gönderelim yardım etsin yanında dursun diye. Yani düşün ben 5.ayımdaydım gelmek istiyordu. Ben kimseyi zorla getirmedim.
Evet keşke daha çok direnseydimHaklısınız, ben de olsam sıkılırım. Ama o da size yardıma gelmiş nihayetinde, keşke baştan yardım teklifini kabul etmeseydiniz, şimdi git de denmez.
Haklısın pek karışmak istemediğim için kendime zorlaştırıyorum olayıBunu neden zorlaştıriyorsunuz kendinize seslenin misal kahve içiyorum içicek misin veya direk mesaj at seslenmene kapiya dayanmana gerekte yok
Ay kızcağız nasıl da sıkılmıştır
Ya görümcen olsam banane annesi bacısı olmadı kaynanası gitsin derdimGerçekten sıkılmıştır da yani belliydi böyle olacağı. Nasıl bir beklentiyle yolladılarsa yanıma
Ya görümcen olsam banane annesi bacısı olmadı kaynanası gitsin derdim
Görümce insanın hayatına eşiyle giren çoğunlukla anlaşamadığın dış kapının mandalı bir statüsü olan kişidir
Gereksiz bir misyonu vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?