Yatili misafir sorunu

sen niye onun sınavını düşünüyosun ki? Annesi düşünmemiş.

Cok ders calisan bir kiz. Tip okumak istiyor. Daha dogrusu annesi istiyor. Gorumcem cok hirsli biri. Sizler yazdikca benim de aklimdakiler buraya dokuluyor ilk yazdigimda bu kadar herseyi yazamazdim tabi ki cok uzun olurdu. Sinav onlarin istedigi gibi gecmezse calisamadi mi ne oldu vs bize suc kalir mi onu bile dusunuyorum.

Su da var o kadar calisti tabi ki inşallah gonlundeki ne ise o olur. Benim kiz ile ilgili bir derdim yok. Benim gozumde olgunlasmamis normal olarak genc daha sorumsuz buyutulmus duyarsiz bir kiz sadece.

Bence ona bu kadar misafir muamelesi yapmayın, bu ne şımarıklık çöpünü olduğu yere bırakamaz asla. Ben direk söylerim yani. Bu derece bi rahatlık kimseye sağlamam.

Doğru düşünüyorsunuz derlerse de Allah için iyilik yaptım yaranamadım bırakıp gitmeseydiniz dersiniz. O kadar da uzun boylu değil.

Bence ona bu kadar misafir muamelesi yapmayın, bu ne şımarıklık çöpünü olduğu yere bırakamaz asla. Ben direk söylerim yani. Bu derece bi rahatlık kimseye sağlamam.

Ben yaptim degil mi? Yani ben sınır koymadim. Ama dedigim gibi toplanir temizlenir biter gider kalp kirmaya gerek yok diye baktim hep. Ama onlarin yaptigi o kadar seyden sonra batiyor artik bana bunun da farkindayim.

Ben yaptim degil mi? Yani ben sınır koymadim. Ama dedigim gibi toplanir temizlenir biter gider kalp kirmaya gerek yok diye baktim hep. Ama onlarin yaptigi o kadar seyden sonra batiyor artik bana bunun da farkindayim.
Kesinlikle sende de hata var, evinize geldiğinde bilmeliki bu evde kendi işlerimi kendim yapmalıyım, çöpümü bırakmak gibi lüksüm yok, yani ciddi şımarıklık ve insana çok batar. Eli mi yok kolu mu? Ne olursa olsun misafir ve düşünmesi gerek bi rahatsızlık vermiyim vs diye. Bu sefer geldiğinde bunu muhakkak hissettir. Emin ol böylesi daha doğru. Hele o sahur muhabbeti inanılmaz.....

Ama sizin çok daha derin ve önemli sorunlarınız varmış. Asıl mesele bu konu değilmiş.

Bence siz "Eşimin ailesi beni yok sayıyor" gibi bir başlıkla yeni konu açın. Bu alıntıladığım mesajlarınızdaki konularınızı paragraf yaparak yazın. Daha sağlıklı ve faydalı yorumlar alırsınız. Konu tekrarı da olmaz çünkü hepsi bu konudan bağımsız konular. Yoksa asıl konu bu konu içinde kaynayıp gidecek.

Bence kendi rahatsız olacağınız şeylere vurgu yapmadan kızın sınavının çok önemli olduğunu ve bu dönemde ailesinin yanında olmasının daha iyi olcağını söyleyin. Sonuçta gireceği sınav hayatını etkileyecek. Bu dönem yaşayacağı ufak bir olumsuzluk 1 senesine malolabilir.

şimdi, anne babası taşınmış, kız da burda okula gidiyorsa ve başka akrabası yoksa ee dayısının evi sonuçta, kalacak mecburen. aksi türlü çok ayıp olur. ama sizi de anlıyorum. insan ruhen fiziken yorgun olduğunda kendiyle bile zor ilgileniyor, bırak ki bir de misafiri. bize de bir kere kuzenim geldi başka şehirden bir hafta kaldı ben gün sayıyordum gitmesi için. çok geçimsiz ve memnuniyetsiz biri cünkü, herşeyimi ona göre ayarlamıştım yok dışarda yemek yicekmiş yok şurayı gezcekmiş. neyse. size demem o ki kendinizi ona uydurmayın, o sizin evin kurallarına uysun. meyvesini niye kurulayıp vereceksin ki? yıkar koyarsın tabağa, yemek istiyorsa alır kendi kurular yer. kendini hiçbir misafir için paralama.

Misafir dediğin 3 gün olur. Bundan sonrasına hizmet edilmez. Ayrıca kızının üniversite sınavını görümceniz düşünmeliydi siz değil. Eşinize tabiiki bizde kalmasın diyemezsiniz ama 1 ay misafirlik olmaz. Sizin evinizin kurallarına uyan bir yetişkin gibi davrnmalı. Siz ona hizmet etmeyin. Masanızda 1 tabak fazla olsun o kadar.

Hiç düşünme. O kızın sorumluluğu sana ait değil. Sen bizde kalsın siz taşının dememişsin ki.

Yorumların devamını okudum da görümcen fazla paragöz biri. İnsan çocuğunun geleceğini düşünür önce ya vereceği 1 aylık kirayı düşünüyor kadına bak. 1 ay kira veriverse batmaz. İşin kolayına kaçıp senin başına yıkmış olayı. Allah yardımcın olsun.

Bu olayın tek çözüm yolu ya eşinle ya çocukla konuşun (görümceyle konuşmaya gerek yok olay olur çünki) sınavın çok önemli olduğunu ve ailesinden ayrı kaldığında psikolojik olarak etkilenebileceğini söyleyin. Yani demek istediğim sizin evde sizinle kalmasını istemiyormuş gibi değil de onu düşünüyormuş gibi konuşun yani. Karşınızdakine mantıklı gelirse söyledikleriniz anca o zaman çözülür bana kalırsa.

Islak hiçbir şeye dokunamayan kız tıp okuyacak bir de

gercekden bazı ınsanlar cok dusuncesız
ben bırının evınde kalacak olsam ılk once hanımı ararım
ya belkı hasta belkı halı yok belkı esıyle arası fena bozuk kımseyı gormek ıstemıyor belkı mısafır ıstemıyor suan hersey olabılır 1-2 gunluk bırsey degılkı yatılı kalması idare edılır olsun

benım esımın aılesı de oyle bebek bakımıyla ılgılı bıle esımı aradılar yahu sankı bız eşler bı hıcız ... bu cok kotu bı hıs sankı ıstenmıyor sevılmıyor benımsenmemısız gıbı
benı hesaba almayan arama tezennulunde bulunmayan bı ınsan ıcın bukadar ınce dusunmek zorunda bırakılmak...
bıkere dusuncelerınde cok haklısın arkadasım.

ıcınden ne gelıyorsa onu yap en ufak bı suphen varsa ıstemıyorsan da acık acık esınle konus bence nasıl sana sormadan buyur ettıyse gerıde telafı edebılır ama yok altından kalkarım dıyorsan bosver gelsın ama padısahın gıbı de davranma :) mesela masayı yedı oylece bıraktı canım sen bulasıkları bana ver sudan gecırım falan de elı degsın yanı
2 gunden fazla yatılı kalan kısıye mısafır denmez yapmak zorunda bazı seylerı sen hızmetcı degılsın

Üniversite sınavına bir ayı kalan genç biri var önünüDe. Zatne ders çalışıp yemek yiyip yatcak. Bebek değil altını değiştirp üstünü giydiresiniz..

Taşıbma hengamesinde yardımcı olsanız ne çıkar??

Bu ne ya sorman bile hata o saatte yiyicez deseydin kendisi de küçük çocuk değil istediği saatte kalkıp kendisine hazırlayıp yeseydi

Allahım ben ölürsem çocuklarım kimsenin eline kalmadın mazallah , evin hanımı çocuklarımı istemez felan ...
Çok kötüsünüz çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…