Kotu olsanizda musait degilim cok yogunum size vakit ayiramam tatil zamani daha cok egleniriz vakit geciririz diyip gelmelerini istemiceksiniz.Merhaba herkese
Öğretmenim tatil dönemlerinde gelmeyen misafirim okul başlayınca bitmek bilmiyor
Çok yorgun eve geliyorum üstüne yemek çay meyve yatak,yatağa geçince perişanım
Sabah da aynı curcuna başlıyor kahvaltı kur kaldır yıka kızları hazırla okula hep koşmaca
Yani normalde gerçekten belki bize de iyi gelecek,uzaktayız ikizlerim için de benim için de iyi oluyor ama tatil döneminde davet ettiğim halde gelmeyen insanlar çalıştığım dönemde canı istedi diye çıkıp geliyor
Müsait değilim desem kötü ben olacam çünkü öz kardeşim ablam bahsettiğim kişiler
(Öz ablan kardeşin için aaa nasıl böyle diyorsuncular yorum yapmasın lütfenöz de olsalar hizmet bekleyen ve kusur arayan tipler o yüzden ekstra yoruluyorum kafa olarak bi de anlayış olayı yok gece ben uyumak isterken onlar kahve yapıp içmemi istiyor)
İnanın dedimReddetmeyi öğrenip uygulayacaksın başka yolu yok bunun. Şu zaman müsaitim yoğunum demek gerekiyor
Böyle saygisizlik olmaz. Siz o evde tek de yaşamıyorsunuz. Yani tek size değil, eşinize de yapılan bir saygısızlık söz konusu.İnanın dedim
Hatta yoldayken aradı geliyoruz diye almam dedim güldüm üstüne o da kaale almadı
Eve geldi gerçekten tatilde aradım neden gelmedin neden şimdi dedim
Canım öyle istedi güldü geçti yine
Annem dahil hepsi öyleHizmet bekleyemezler açık konuşun kardesinizle ablanizla
Bu bayağı yüzsüzlük ama ya. Bunu sürekli yapıyorsa, yoldayız dediği an evden fırlardım, arkadaşıma sözüm vardı oraya gidicem vs deyip geç saatlerde dönerdim. Kapıda kalırsa aklı başına gelir belki.İnanın dedim
Hatta yoldayken aradı geliyoruz diye almam dedim güldüm üstüne o da kaale almadı
Üzgünüm kendisi çok bencilmiş.İnanın dedim
Saygısızlık bu resmen. Hiiç hizmet falan etme, yayıl evinde otur kendin ye iç.İnanın dedim
Dedim daha önce çok dedim anneme dedim beni onları sevmemekle suçladı hatta en son belim ağrıyor yapmayın bana bunu dedim diye “biz ölsek sevinirsin” dedi hayatımda duyduğum en iğrenç alakasız bi o kadar üzücü bi suçlamaydıBenim de öz ablam var , üstelik çalışmıyor, üstelik yatıya kalmıyorum. Ama bana pekala 'musait değiliz ablam, başka gün konuşalım' diyor.
Bunda ayıp , günah , yanlış bir şey var mı?
Ben de tamam diyorum,kendime başka plan yapıyorum.
Bence sorun sizin bu sözü diyememeniz. O yüzden sınırlarıniz kolayca ihlal ediliyor
Ailem değişikOz ablam olsa ne guzel gelir yardim eder diye dusunurdum. Mesela annem gelip kalir, bircok isimi halleder sagolsun. Hatta biz kafa dinleyelim diye çocukları alir, cocuk odasinda oynatir. Yani aile olmak boyle bir sey degil mi? Siz calisiyorsunuz, misafir sayilmaz ki onlar. Gelsinler, bi cesit yemek yapsinlar. Kahvalti hazirlasinlar vs. Bunlari hep sizden bekliyorlarsa iliskinizde bir sey eksik bence.
Merhaba herkese
Öğretmenim tatil dönemlerinde gelmeyen misafirim okul başlayınca bitmek bilmiyor
Çok yorgun eve geliyorum üstüne yemek çay meyve yatak,yatağa geçince perişanım
Sabah da aynı curcuna başlıyor kahvaltı kur kaldır yıka kızları hazırla okula hep koşmaca
Yani normalde gerçekten belki bize de iyi gelecek,uzaktayız ikizlerim için de benim için de iyi oluyor ama tatil döneminde davet ettiğim halde gelmeyen insanlar çalıştığım dönemde canı istedi diye çıkıp geliyor
Müsait değilim desem kötü ben olacam çünkü öz kardeşim ablam bahsettiğim kişiler
(Öz ablan kardeşin için aaa nasıl böyle diyorsuncular yorum yapmasın lütfenöz de olsalar hizmet bekleyen ve kusur arayan tipler o yüzden ekstra yoruluyorum kafa olarak bi de anlayış olayı yok gece ben uyumak isterken onlar kahve yapıp içmemi istiyor)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?