Yatılı misafir

Beni kaale almayıp geliyorsa kabul etmediğim halde bende çıkarım evden evde yoktum neden haber vermiyorsun derim kusura bakmasınlar biraz insanların hayatına saygı
Hep bunu yapacağım diyorum bi Türlü yapamadım sanırım bi kere yapsam akıllanırlar

Eşin rahatsız olmuyor mu?

Hep bunu yapacağım diyorum bi Türlü yapamadım sanırım bi kere yapsam akıllanırlar
Bence yapın aaa bizde dışarıdayız arkadaşlarla şehir dışına çıkacağız ya da başka şeyler söyleyebilirsiniz ama hakediyorlar

Beni kaale almayıp geliyorsa kabul etmediğim halde bende çıkarım evden evde yoktum neden haber vermiyorsun derim kusura bakmasınlar biraz insanların hayatına saygı
(Yirmi yıl kadar önce) Bir gün apartman toplanmış bize geldi 'sen gelmiyorsun biz sana gelelim dedik' diye.
Annem de "neden haber vermediniz? Ben de tam çıkıyordum" dedi, içeri almadı böylece catkapi gelişlerin önüne geçmiş oldu.
Bence insan bir asker gibi kendi kişisel sınırlarını korumayı bilmeli

Yani benim misafir görüşüm hayatı kolaylaştıran insanlardan oluşması, üstelik öz kardeşiniz birlikte yapıp yeseniz o da yardımcı olsa zaten göze batmaz bence çekinmeyin eğer gelmek istiyorsa birlikte her şeye el atsın

Sizin benzer konunuz vardi yine böyle.
Söylemenize rağmen geliyorsa ablania, kendinizi hiç kasmayın,iş verin yapsınlar, yetişmiyor elimden bu kadarı geliyor deyip yemeği geliştirin. Normalde kız kardeş düşünceli olur hadi geldi diyelim size ciddi ablamda yardim eder. Öyle olmuyorsa sizin yapacağınız bir şey yok.

3-5 gun kalacaklarsa idare edin o zaman. Isiniz zor cidden. Bazi seyleri de eksik yapin. Cayin yanina bir sey yapmayin mesela. Ya da bir cesit yemek yapin. Konusurlarsa konussunlar. Zaten aksama kadar cocuk sesinden, bagira bagira ders anlatmaktan canimiz cikiyor.

Tam aşağıda da “sömestirde misafir ağırlamak” konusunun gündeme gelmesi?
Geçen yıl somestrda gelmelerinden şikayetçiymis, şimdi de somestrda değil de çalışırken gelmelerinden
Bence konu sahibi misafir sevmiyor. Ayıp değil günah değil, açık açık sevmiyorum diyebilse keşke

Yetişemiyorum vallahi
Dediğiniz gibi ikiz kızlarım var onlara normal zamanlarda bile zor yetişirken şu zamanlarda resmen onları göremiyorum
Sabah saçlarını arabada yaptım inanır mısınız ?
Annemle kahvaltı yaptık ben hazırlanıyorum çıkmamız lazım geç oldu dedim ben hazırlandım geldim üstüne kahvaltıyı topladım saçları öyle kaldı.

Sürekli hizmet bekleyen misafir sevmiyorum evet o konu da o sebeple açılmıştı ve evet yine hizmet bekliyorlardı sürekli
Görümcem kaynanam asla hizmet beklemez görümcem hergün gelse neden geldi demem çünkü benle kalkar benle oturur

Yok yok bana göre de ayıp değil.

Ben de misafir istemiyorum.

Çok yoruluyorum.

Bebeğin düzeni bozuluyor.

Biz de bir yere gitmiyoruz, bize de gelen kahveye gelir 1,2 saatliğine.

Eğer kardeşin ve ablan yardımcı olmuyorsa evet haklısın yazık sana. Ayıp ediyorlar bence

Aynen öyle hocam
Hayır üstüne laf sokuyorlar yapmam lazım illa bişeyler
Misal önceki gün çayı koydum çerez vardı sadece annem “senin şu tatlını çok beğeniyorum,nasıl yapılıyordu,zor mu yapılıyor,her tatlıyı sevmem ona bayılıyorum” falan dedi dayanamadım kalktım yaptım

Onlardan once siz hizmet talep edin o zaman. Sunu yetistiremedim sen yapar misin su yemegin cok guzel oluyor sen yapiver gibi gibi.

Belliki sizde annenizden ogrenmissiniz hayati yorumlarinizda su ana kadar begenmedigim olmadi zira. Guclu kadinlar guclu annelerin eseri oldugunu goruyorum burdan.

Müsait olmadığınızı ima etmenize rağmen geliyorlarsa, bırakın kendi işlerinizi kendileri halletsin,ekstra çaba sarfetmeyin.Zaten aranız süper değilmiş,en fazla ne olabilir ki?

Yabancı insanlar gibi hizmet mi bekliyorlar?
Ben ablama ugrasam çayımı yapar ikram da ederim.
Kardeşim bekar haftasonu bazen gelir o da canı ister cay yapar bazen dışardan alırız.
Zaten çok yemez.
Ama ben özel birşey nadir hazirlarim.
Onlar da ben gidince panik olmaz.
Sizinki sanki erkek ailesi gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…