Hep bunu yapacağım diyorum bi Türlü yapamadım sanırım bi kere yapsam akıllanırlarBeni kaale almayıp geliyorsa kabul etmediğim halde bende çıkarım evden evde yoktum neden haber vermiyorsun derim kusura bakmasınlar biraz insanların hayatına saygı
Eşin rahatsız olmuyor mu?Ailem değişik
Ben de arkadaşıma giderken bile yardım etmeyi severim hizmet yapışması beni daha çok kasar beraber yapmak yemek oturmak daha eğlenceli
Ama bizimkiler “biz misafiriz 3-5 güne gideceğiz zaten” kafasındalar.
Bence yapın aaa bizde dışarıdayız arkadaşlarla şehir dışına çıkacağız ya da başka şeyler söyleyebilirsiniz ama hakediyorlarHep bunu yapacağım diyorum bi Türlü yapamadım sanırım bi kere yapsam akıllanırlar
(Yirmi yıl kadar önce) Bir gün apartman toplanmış bize geldi 'sen gelmiyorsun biz sana gelelim dedik' diye.Beni kaale almayıp geliyorsa kabul etmediğim halde bende çıkarım evden evde yoktum neden haber vermiyorsun derim kusura bakmasınlar biraz insanların hayatına saygı
3-5 gun kalacaklarsa idare edin o zaman. Isiniz zor cidden. Bazi seyleri de eksik yapin. Cayin yanina bir sey yapmayin mesela. Ya da bir cesit yemek yapin. Konusurlarsa konussunlar. Zaten aksama kadar cocuk sesinden, bagira bagira ders anlatmaktan canimiz cikiyor.Ailem değişik
Ben de arkadaşıma giderken bile yardım etmeyi severim hizmet yapışması beni daha çok kasar beraber yapmak yemek oturmak daha eğlenceli
Ama bizimkiler “biz misafiriz 3-5 güne gideceğiz zaten” kafasındalar.
Geçen yıl somestrda gelmelerinden şikayetçiymis, şimdi de somestrda değil de çalışırken gelmelerindenTam aşağıda da “sömestirde misafir ağırlamak” konusunun gündeme gelmesi?
Yetişemiyorum vallahiÇalışmayan bir ikiz annesi olarak, alenen yorulduğumu ve misafir olaylarını 2. bir karara kadar kaldırdığımı açık açık söylüyorum.
Açıkça konuşacaksınız, bir defasında müsait olduğum zaman için çağırmıştım, gelmediler. Sonra eşim işe başlayınca aradılar gelmek için, kusura bakmayın çocuklara anca yetişebiliyorum başka zaman dedim.
Çevremdeki herkesin arkamdan “misafir sevmiyor” dediğine yemin edebilirim ama ispat edemem. Çünkü sevmiyorum
Sürekli hizmet bekleyen misafir sevmiyorum evetGeçen yıl somestrda gelmelerinden şikayetçiymis, şimdi de somestrda değil de çalışırken gelmelerinden
Bence konu sahibi misafir sevmiyor. Ayıp değil günah değil, açık açık sevmiyorum diyebilse keşke
O da oluyor ama sesini etmez ailen der banane derEşin rahatsız olmuyor mu?
Yok yok bana göre de ayıp değil.Geçen yıl somestrda gelmelerinden şikayetçiymis, şimdi de somestrda değil de çalışırken gelmelerinden
Bence konu sahibi misafir sevmiyor. Ayıp değil günah değil, açık açık sevmiyorum diyebilse keşke
Aynen öyle hocam3-5 gun kalacaklarsa idare edin o zaman. Isiniz zor cidden. Bazi seyleri de eksik yapin. Cayin yanina bir sey yapmayin mesela. Ya da bir cesit yemek yapin. Konusurlarsa konussunlar. Zaten aksama kadar cocuk sesinden, bagira bagira ders anlatmaktan canimiz cikiyor.
Onlardan once siz hizmet talep edin o zaman. Sunu yetistiremedim sen yapar misin su yemegin cok guzel oluyor sen yapiver gibi gibi.Sürekli hizmet bekleyen misafir sevmiyorum eveto konu da o sebeple açılmıştı ve evet yine hizmet bekliyorlardı sürekli
Görümcem kaynanam asla hizmet beklemez görümcem hergün gelse neden geldi demem çünkü benle kalkar benle oturur
Belliki sizde annenizden ogrenmissiniz hayati yorumlarinizda su ana kadar begenmedigim olmadi zira. Guclu kadinlar guclu annelerin eseri oldugunu goruyorum burdan.(Yirmi yıl kadar önce) Bir gün apartman toplanmış bize geldi 'sen gelmiyorsun biz sana gelelim dedik' diye.
Annem de "neden haber vermediniz? Ben de tam çıkıyordum" dedi, içeri almadıböylece catkapi gelişlerin önüne geçmiş oldu.
Bence insan bir asker gibi kendi kişisel sınırlarını korumayı bilmeli
SöylüyorumOnlardan once siz hizmet talep edin o zaman. Sunu yetistiremedim sen yapar misin su yemegin cok guzel oluyor sen yapiver gibi gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?