Yatılı misafir

Kirpapatyam46

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2015
999
389
103
Yatılı kaldığınız evdekiler Loş ışıkta uyuyor sa yok biz zifiri karanlıkta yatıyoruz deyip ışığı kapatirmisiniz. Yada pencere açık yatıyorsunuz mesela biz pencere kapalı yatıyoruz deyip kapatirmisiniz Cat diye tuhaf değil mi biraz

Çocuk varsa alışkanlıktan dolayı ışık kapatılabilir. Rahatsız olan birisi varsa pencere de kapatilir. Boynumda sikintiliyim mesela hemen eser tutulurum oyuzden ben olsam açıklama yapıp kapatmayi isterim yalnız herkes bir odada mi yatıyor. Misafire oda verdiysem istediği gibi yatabilir

Hwpiniz birlikte mi uyuyosunuz?

Hayır balkonda yatmak istediler ama balkon camlarini kapattılar.Kizim kendi odasını açtı onlara çok hafif ışık yansıyor..balkon camını kapattılar ama biz ev halkı olarak açık yatıyorduk ve çok sicaak suan

Loş ışıkta uyumayı seviyorum alışkanlık ben de ve yaz günüyse pencere mutlaka açık olmalı bir misafir gelip benim odamda kalacaksa bana uymalı diğer türlü rahat edemem ve rahatımı da bozamam kusura bakmasınlar

Balkonda yatmak istemeleri zaten tuhaf ama hadi yatacaklarsa camı kapatmak istemeleri çok normal değil mi diğer turlu aşırı soğuk olmaz mı gece? Siz kendi odalarınizin camlarını açsanız yeterli gelmiyor mu? Ceryan yapar her yer açık olunca da.
Biz gittiğimiz yerlerde veya bize gelen her kimse herkes kendi odasında olduğu için böyle bir sorun olmuyor. İster cam açar ister ışık.

Düşüncesiz davranmışlar gerçekten. Balkonda yatmayı isteyince keşke soyleseydiniz . Misafir gösterilen yerde yatar memnuniyetsiz kalmaz ama değişiklermis

Balkonda yatmak istemeleri de bi garip yaz günü birde yani ev ne kadar sıcak olmustur ay.... Birkaç gün daha kalacaklarsa laf arasında söyleyin biz camları açmadan rahat edemiyoruz ev çok sıcak oluyor diye herkes yerini bilsin yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…