- 15 Aralık 2016
- 251
- 317
- 18
Ne var yani kocanı markete yollamışsan? Güya kıyamıyor. Bizimkide böyle adama kendi işlerini yaptırırken iyi (mesela beni şuraya götür, beni şurdan al, etlerimi kıyma çektir) o zaman acımıyor karısı bişey isteyince gözüne batıyorBenim hizmet anlayışım kendi annemin ki gibi. Farklı yemekler tatlılar sürekli ikramlıklar vs..hatta bir keresinde evde salata malzemesi yoktu markette yakinimizda, esimden rica ettim alabiliemi cunku o yemege salata cok guzel giderdi. Ogullarinin evinde eksiklik hissetmesin istedim. Aradan vakit gecince kadin dedigin evde sirf salatw yok diye kocasini yollamaz filan dedi. Bilmiyorum beni dominant gorup zoruna mi gitti.
O yuzden bu yemek hizmet anlayisinda kendimi frenlemek zorundayim cunku zaten yeterince yogun olacagim. Ama ben ayni eski ben gibi kendimide paralamicam orasi kesin
Nohutu haslar muhafaza ederim
Dolma içini hazır eder buzluga atarım biri geleceği zaman çıkarır eritir dolmayi pisiririm
Sarma yapar muhafaza ederim direk çıkarır pisiririm
İçli köfte ... Borek...
Patlıcanları karnıyarık için alır kizartir buzluga atarım biri geleceği zaman çıkarır buzunu cozdurunce bı kıyma kavurur domates soslar fırına atarim
Taze fasulyeyi soteler buzluga atarım.
Maydanozu yıkar ayıklar doğrar buzluga atarım
Limonu öylece yıkar buzluga atarım salataya direk rendelerim
Mozaik pastam hep buzlukta hazır
Buz torbalarına yaptığım ilikli kemik suyu_tavuk suyu koyarım bulyonum olur çorba ve pilava
Tüm meyveleri yıkar doğrar buzluga atarım pasta tatlı meyve suyu meyveli yoğurt için... Şeftali çilek ne varsa...
Yeşil biberleri yıkar doğrar tek kullanımlık poşetlere koyarım
Bezelye ...
Bunlar çok pratik oluyor tavsiye ederim
En iyi sekilde agirlarimdan ziyade nelere dikkat etsem diye dusundum. Evin düzeni ve temizligi ile ilgili
Merhaba hanımlar
Özellikle aileden birisi size bir kaç haftalığına yatılı geldiğinde nelere dikkat edersiniz? Kv yanımıza gelecek ve ilk geldiklerinde oğlum 3 aylıktı, dolayısı ile yorgunluk ve koşturmadan elimden geleni yapsamda "keşke şunu aldiğimda hemen yerine koysaydım bak tatlı tatlı laf soktu" diye içten içe söylenirdim.
Şimdi 2 yaşında öğlene kadar kreşe giden bir oğlum ve yeni kırkı çıkmış bir bebegimiz insallah olacak kv gelince.
Tecrübelerinizden faydalanmayı cok isterim.
Ne ağzına laf vermek istiyorum, nede eleştirdiği birşyden dolayı ona yüz asmak çünkü oğlunun evine geliyor onun acisindan da dusunuyorum
Kasma.Merhaba hanımlar
Özellikle aileden birisi size bir kaç haftalığına yatılı geldiğinde nelere dikkat edersiniz? Kv yanımıza gelecek ve ilk geldiklerinde oğlum 3 aylıktı, dolayısı ile yorgunluk ve koşturmadan elimden geleni yapsamda "keşke şunu aldiğimda hemen yerine koysaydım bak tatlı tatlı laf soktu" diye içten içe söylenirdim.
Şimdi 2 yaşında öğlene kadar kreşe giden bir oğlum ve yeni kırkı çıkmış bir bebegimiz insallah olacak kv gelince.
Ne ağzına laf vermek istiyorum, nede eleştirdiği birşyden dolayı ona yüz asmak çünkü oğlunun evine geliyor onun acisindan da dusunuyorum
Merhaba hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?