• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yatılı misafirinizi nerede yatırırsınız?

''gulmekten bayilajam ..siz kac yasindasiniz ya??? 15-16 mi? bu yasdakiler bile bilir ne yapacagini!!!` hahahahha aslinda siz en iyisi evinizin yakinlarinda varsa bir otel ayarlayin
ama misafirler icin degil kendiniz icin hahahhaahh.. simde gene kizarsiniz bu yorum icin de hadi saglicakla kalin:)) ''

beni ters cevap vermekle suçlayan arkadaşlar şu üsluptaki mesajları okuyup mu yazdılar bunları???

"misafirlerini yerlerde süründüren bir kültürde yetişmedim" demişsiniz; ama oğlunuza yer yatağı seriyormuşsunuz..
madem size göre yer yatağı yerlerde sürünmekle eş değer, o çocukcağıza zulüm olsun diye mi yerde yatırıyosunuz?
ilginç..

konuya gelirsek,
elbetteki evde açılır koltuklar şunlar bunlar dururken kimseye yatak odamda yatma gerginliğini yaşatmam..
misafir olarak gittiğim bir evde, bana ev sahiplerinin yatak odalarını tahsis etmeleri, beni sadece gerer, mutlu etmez..
benim için rahatsız oldukları için üzülürüm
bir daha o eve gitmek istemem kimsenin rahatını bozmamak için
çekyatta daha mesut olurum..

benim bu başıma geldi ilk evlendiğimde eşimin halası tarafından
halbuki başka yatak çekyat koltuk vs vardı
tabiki onlar bizi düşündüler ama
inanın ben çok rahatsız oldum yatmak istemedikçe onlar zorladı yattık ama rahatsız ve mutsuz bi şekilde ne yalan söyliyeyim

Bende asla başkasının yatak odasında yatmam.

Akrabalarım olsa bıl kımsenın yatak odasına gırmem

mısafır kulturum oldugu kadar yatak odası mahremdır.ınsann tum ozel eşyaları orda..

mısafır gelıncede yatağım yoksa cekyatta yatacak..cekyatta yattı dye bana kırılacaksa evıme zaten bır daha gelmesın..

Yatak odası mahremıyettır bunu kayınvaldede evdekı cocukta bılecek.oyle yetişecek..

sız her gelene yatak odasını verırsenız o odanın dıger odalardan farkı kalmaz..herkes grer cıkar..

yerde yatağında yatmak surunmek dgıl ozellıkle yatan ınsnanlar var..

Mısafırler sızın ıcın bu kadar onemlıyse 3 -1 odalı eve gecersınız..

Bende asla başkasının yatak odasında yatmam.

Akrabalarım olsa bıl kımsenın yatak odasına gırmem

mısafır kulturum oldugu kadar yatak odası mahremdır.ınsann tum ozel eşyaları orda..

mısafır gelıncede yatağım yoksa cekyatta yatacak..cekyatta yattı dye bana kırılacaksa evıme zaten bır daha gelmesın..

Yatak odası mahremıyettır bunu kayınvaldede evdekı cocukta bılecek.oyle yetişecek..

sız her gelene yatak odasını verırsenız o odanın dıger odalardan farkı kalmaz..herkes grer cıkar..

yerde yatağında yatmak surunmek dgıl ozellıkle yatan ınsnanlar var..

Mısafırler sızın ıcın bu kadar onemlıyse 3 -1 odalı eve gecersınız..

canım evim 3+1 zaten. ve çekyatım da var. bazıları yer yatağı çekyattan rahat dediği için öyle dedim. bana göre değil çünkü ve misafirim yerde yatarken ben yatakta yatamam. gerekirse onlarla ben de yerde yatarım.

Mahrem mahrem mahrem :) Ne mahremmiş arkadaş ?? Sanki odana gelen iç çamaşırlarını karıştırıcak,dolapları açacak.Serersin üzerine 2 kat çarşaf olur biter.Sanki aranızda yatacak :)
Gerekiyorsa kalabalıksa gelen açılacak tabii.Misafir rahat ettirilecektir.Bu kadar.Her yaz amcamlar,abimler gelirler bize.Koca 70 yaşındaki amcamla eşini ben çekyatta yatırmam yatıramam.Yatsınlar rahatça.Benimde içim rahat etsin.Bu.

Neden bilmem ama ben yer yataklarını çok samimi buluyorum..küçükken ne zaman annemlere gitsek annanem tüm torunlara yer yatağı yapar,biz de Nazilli bardakları gibi yataklara dizilir sabaha kadar dedikodu yapardık..arada da uyuyormuş numarası yapmayı ihmal etmezdik:1::1::1:

Bizde ona menemen bardakları derizz :1:

annem ne zman yer yatağını açsa üstünde takla atmaya bayılırdık kadıncağız bağırırdı çarşafını sereceğim çekilin artık" diye...en son bu sene yer yatağında yattım annemlerde; seneler sonra çok hoşuma gitti küçüklüğüm aklıma geldi zira benim odamda teyzemler vardı bana yer kalmadığı için annem yukarı katta yer yatağı açtı kızımla yan yana yer yatağının keyfini sürdük :16: hani boyum küçük olsa yine takllalar atacaktım da ne mümkün ayaklarım dışarı taşıyordu bizimkilere göre uzun boyum var da :1:

Evet evet yer yatağı açılıp takla atılmazsa olmaz :)

Benim evimde de şimdi yer yatağı var yünden kayınvalidem yaptı. Kışın yatak odam çok soğuk oluyordu oturma odasında çekyata da kocamın ayakları sığmıyordu ve yer yatağında yattık çok rahat. Çekyattan daha rahat hatta. Yazları da izmir çok sıcak olduğundan yere bir çarşaf pencere önüne diziliriz yani :) :27: :27:

misafirim azsa salondaki koltuğum açılıyor orda yatırırım.
misafirim çoksa şişme yatağımız var onuda açıyorum.
gerçekten çok pratik birşey ve yerden kanepe kadar yüksek oluyor zaten.
denk gelirsem bir tane daha alabilirim hatta.
yatağımı vermeye bende çok sıcak bakmıyorum.

yatak odası bana da çok mahrem gelmiyor
yani maksat "yatak odasında sevişilir, mahremdirse" o zaman
o zaman banyomuzda da kimse duş almasın
salonda da......
neyse konu çok +18'e gitmesin
ama evde sadece yatak odasında mı sevişiliyor anlayamadım

yatak odasındaki dolabın ve çekmecenin içindekilerse kastınız,
yani adam gizlice sizin mahreminize bakacaksa banyodaki kirli sepetini de araştırabilir
o sapıklığı göze aldıysa
birini evimizde yatırıyosak, güveniyoruzdur zaten kendisine

(yatağımı vermem; ama bu gerekçelerle değil..)

Son düzenleme:
karı koca gelen misafiri bende yatak odamda yatırmam ki bende asla yatmam başkasının yatak odasında
ama teyzem gelir halamın kızı gelir (zaten eşim gece görevdeyken gelirler ) onlarla yatarım yatak odamda :12:
oturma grubum açılıyo oraya yatak yaparım misafirimi rahat ettirmeyi bende severim bunun için illaki yatak odamda yatırmam lazım diye bişey yok çekyatların üstüne ya tek kişilik yatak atarım ya da iki kat battaniye sererim ki rahat etsinler

Son düzenleme:
ben de yatılı misafirim geldiğinde salonumda ağırlarım:42:
yatak odamda yatılmasını bırakın,yatak odama girilmesine bile hoşlanmam:19:
biri geldiğinde de kapısını kapalı tutarım:40:
kendim de bir yere gittiğimde kimsenin y. odasına kesinlikle girmem:20:
çocuklarımı da bu yönde yetiştiririm:31:

bncede yatak odanda ağırlaman yanlış olur yani ayıp bikere onların kabul etmemesi lazım zaten... benim evim çatı katı dublexi üst katta misafir yatak odası (çift kişilik yatak dolap şeklinde) var banyosu terası herşeyi ayrı ama eğer imkanım olmasaydı salonda yada oturma odasında ağırlardım asla odamı vermezdim ve bnde kimsenin yatak odasındada yatmayı istemezdim cnm bnce sende verme gzlce yatak aç salona orda ağırla derim ben...

ne mahremmiş yaaa:37:
alt tarafı sevişmek neden hanımlar bu işi atla deve yapıyor
bu iş te her odada olur o zaman eve kimseyi sokmayalım:44::44:

bncede yatak odanda ağırlaman yanlış olur yani ayıp bikere onların kabul etmemesi lazım zaten... benim evim çatı katı dublexi üst katta misafir yatak odası (çift kişilik yatak dolap şeklinde) var banyosu terası herşeyi ayrı ama eğer imkanım olmasaydı salonda yada oturma odasında ağırlardım asla odamı vermezdim ve bnde kimsenin yatak odasındada yatmayı istemezdim cnm bnce sende verme gzlce yatak aç salona orda ağırla derim ben...

benim de misafir için odam var canım, çekyat var orda yatırıcam. ben sadece ailemden öyle gördüğüm için normali oymuş gibi geliyodu bana ama çoğu insanın bu şekilde tercih etmediğini burda öğrenmiş oldum.

annem sanırım evimiz küçük olduğu için ve salon çok ayakaltı olduğu için, sabah biz kalktığımızda onlar rahatsız olmasınlar istedikleri saate kadar uyusunlar falan diye böyle yapıyordu. çünkü mutfağa falan salondan geçiliyordu bizim evde.

Başkasının yatak odasına girmektende yatmaktanda hiç hoşlanmam. . . :ssz:
Evime gelen misafiride yatağımda yatırmam . . Açılan koltuklarımda yer yatağımda mevcut gerekirse onlarda yatarlar .

Back
X