- 5 Ekim 2013
- 3.582
- 3.393
- 168
- Konu Sahibi imagemaker
-
onu düşündüm de kullanana rastlamadım .Hİç bir fikrim yok ,şişme yataklar rahatmıdır acaba benimde yer sıkıntım var salonda yatak olan iki koltuk birde oğlumun yatağının yavru yatağı var okadar döşek bizdede yok
şişme yatak kullanmıştık gece sanki karların üzerinde uyuyormuşsun gibi oluyor buz gibi insanı hasta ediyor hiç tavsiye etmemvalla ben şişme yatak aldım ama daha kullanmadım, öyle üzerine uzandığımda rahat gibiydi, tüm gece uyunsa nasıl olur bilmiyorum tabii
ikeada var diye duymuştum ama bakayımKatlanan seyyar yataklar var tek kişilik ondan alabilirsin
ikeada var diye duymuştum ama bakayım
şişme yataklar var. Baya da ucuzladı son zamanlarda. Onlardan alabilirsin. Büyük çift kişilik gibi.Yatılı misafir geldiğinde en çok yatıracak yer konusunda zorlanıyorum .1 tane üçlü koltuğum bir de çekyatım var .Döşek möşek yok bende .Fazla yer kaplamayacak şekilde çözüm önerilerinizi var mı arkadaşlar ?
Şişme yatak kullandım ben öğrenciyken. Çift katlı olanlardan. Kaloriferli evde çok sorun olmuyor soğukluğu.Yatılı misafir geldiğinde en çok yatıracak yer konusunda zorlanıyorum .1 tane üçlü koltuğum bir de çekyatım var .Döşek möşek yok bende .Fazla yer kaplamayacak şekilde çözüm önerilerinizi var mı arkadaşlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?