Yatili misafirlerin rahatligi

bgmmm73

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2017
62
81
88
34
Esimin babasi rahatsiz hastane isleri icin annesi ve babasi bizde kaliyor.
kayinvalidem her gun oglen 1 e kadar uyuyor. Kalkiyor hemen kendine gelemezmis sonra kahvalti hazirliyorum 1-1.5 saat kahvalti yapiyor. Evde ne duzen kaldi ne bir sey 1 aydir. Salonda yatiyor o yuzden daha cok sorun oluyor.
Ben sabah 8 de kalkiyorum esim de ben de evden calisiyoruz ama saat 1 e kadar evde rahat davranamiyorum makine calistiramiyorum ses olucak diye. Allah askina misafir kaldigin evde bu kadar rahat davranilir mi?
Tv de hep ona ait sadece survivor izliyor butun gun ve gece. Kanal bile degistiremiyoruz evimden sogudum. Koca uclu koltukta kendisi oturuyor tek basina. Insan misafir kaldigi eve birazcik uyumlanmaz mi? 8 de kalksin demiyorum ama bari 10 da kalk yani

Son düzenleme:
Sohbet eder gibi konu açıyorsunuzya çok şaşırıyorum "Bir de kayınvalidem" diye konuya girerken ne amaçladınız mesela? Biz çünkü sizi tanımıyoruz da o bakımdan

Rahatsız etmemek icin süpürge calistirmamak falan yaoma misafirlik kalmamış. Sabah kahvaltı hazırlarım kalkıp yerse yer yemezse kalktığında aynılarını yer. Ayrıca çalışıyorsam işim var de kendisi hazırlasın yesin. Biraz da onu rahatsız edin sizde salona gidin orda çalışın o uyurken rahatsız olur elbet

Bizim büyükler geldiğinde 7-10 gün kalacaklarsa onlara göre hareket ederim. Ama 11. güne uzadığında akşam çorba makarna yapıp her hafta temizlikçi çağırma normalime dönerim. Siz de normalinize dönün. misafirlik dediğimiz şey kısa sürer, sizinki misafirliği geçmiş

Ne zaman gidecek?
Niye sizde kalıyor? Kendi evi yok mu?
Niye kendi kahvaltısını kendi hazırlamıyor? Eşiniz ne diyor bu duruma?
Esimin babasi rahatsiz o yuzden bizdeler. Ne zaman gidicek bilmiyorum. Esim kendi hazirlar diyor ama hic de yapmiyor. Bizden bekliyor. Ayrica omletsiz asla yapamazmis kahvalti. Bari kalk omletini kendin yap. 1 saat miy miy kahvalti yapiyor

ben olsam makinayı çalıştırırım düzenimi aynı devam ettiririm uyumak istiyorsa yine uyusun ama evimin düzeni aksayamaz ,bebek değil ki uyanmasından korkuyorsunuz :)
mutfaktada açarım telden veya pc den izlemek istediğim şeyi gider orada oturur izlerim birşey izleyeceksem
tedavi için gelmişler 1 ay çok çok fazla kabul ama evde biri var diye kendinizi kısıtlamanız yanlış çünkü orası sizin eviniz

Siz burayı günlük olarak kullanmaya başladınız sanki.
Açtığınız konulardan, yorumlarınızdan anlaşılan, oldukça pasif bir olduğunuz

Yoksa keyfî yere öğlen bire kadar uyuyan kimse için aman sessiz olalım hassasiyeti gösterilmez. Evden çalışıyorsanız, kalkıp kahvaltısını da hazırlayabilir. Siz o saatte kadar aç kalmıyorsunuz sonuçta. Canınız ister alır kumandayı başka şeylerde izleyebilirsiniz normalde ama sizin tek yapacağınız buraya konu açmak. Kendi evinizde şişme yatakta yatıp, eşiniz ve ailesinin isteklerine göre yaşamaya devam.

Esimin babasi rahatsiz o yuzden bizdeler. Ne zaman gidicek bilmiyorum. Esim kendi hazirlar diyor ama hic de yapmiyor. Bizden bekliyor. Ayrica omletsiz asla yapamazmis kahvalti. Bari kalk omletini kendin yap. 1 saat miy miy kahvalti yapiyor
isterse 10 saat mıymıylansın karışmayın kendi hazırlasın evden çalışıyorum işim var deyip kenara çekilin

Rahat ettirirseniz ederler tabii ki.
Yatak odanızı verin, ses olacak diye normal saatte iş yapmayın, her an servise hazır olun.

Saat 9da makina çalıştırmaktan alıkoyan nedir veya çalıştığınız halde neden öğle saatinde kahvaltı hazırlamanız gerektiğini düşünüyorsunuz?

Yok artık rahatlığa bak.
Çamaşır makineni de çalıştır evini de süpür.
Eşiniz birşey demiyor mu bu duruma.
Bir zahmet kahvaltısını kendisi hazırlasın yoksa da size uysun erken kalksın.
Ay çok afedersiniz ama ziftin pekini yesin ya.

Bence kendi düzeninizi hiç bozmayın. Makine de açın. O saatte kahvaltı olmaz, hazırlamayın. Sorarsa da anne evden çalışıyorum, her dakika mutfak işi yapacak vaktim yok dersiniz.

Kalacaksa kalsın, misafirlikten çıkmış olay, makine de çalıştırın, işinize de bakın. Öğlen işiniz varsa kalktığında ona da rica edebilirsiniz kahvaltı meselesini, kaç gündür kalıyor, bir kahvaltı da hazırlasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…